04-02-2017, 3:08:04
Witajcie ! Jak każdy w tym dziale zajmuję się muzyką jaką jest muzyka klubowa. Club/Dance ogólnie komercyjne brzmienia. Pozwoliłem sobie założyć konto w celu tzw ogłoszenia. Otóż wpadłem na bardzo dobry pomysł, ktorego niestety nie udało się zrealizować do dnia dzisiejszego z powodu małej liczby chętnych osób, ale nic straconego, może tutaj się to uda ! Liczę na waszą pomoc. Wielu z was zapewne posiada mikrofon. Otóż chciałbym nagrać tzw seta z waszymi pozdrowieniami audio - tzn proszę każdego chętnego o krótkie pozdrowienia (dobrej jakości) w formacie MP3 najlepiej i wysłanie w wiadomości prywatnej tutaj na forum lub na adres e-mail "matheo@os.pl" z dopiskiem " Mazurski Pozdrowienia " - prosiłbym o normalne pozdrowienia dla kogoś z rodziny, dla kolegi, dziewczyny czy też chłopaka. Wszystkie pozdrowienia postaram się umieścić /zamieścić w tzw secie, który zamieszczę tutaj. Każdy będzie mógł go a nawet udostępnić go na swoim Facebooku ! Oczywiście można też pomyśleć o tzw setach Mazurskiego - gracze mogliby pozdrowić innych graczy w secie ;D ale pomysł oczywiście też do rozpatrzenia przez Administrację serwera. zapraszam was do pomocy, do mojego pierwszego pomysłu. To by było na tyle. Pozdrawiam i liczę na komentarze opinie pod tym postem.