W tym temacie wypiszę wszystkie propozycje, które przydadzą się na nowej edycji MazurskiOTS.
- Proponuje dodać misje chodzi mi o ,,Ahmed'a, który jest na serwerze AP*". U tego ahmeda byśmy wykonali misje a dzięki temu będziemy mieć dostęp na Resp Boss'a!
- Proponuje dodać Auto Najazdy, np: O 16;00, 18:00, 20:00 . Jeżeli chcesz skrypt c++ to pisz na pw to Ci wyśle.
- Proponuje dodać arene na rookgardzie chodzi mi oto, że na AP* jest Arena, gdy na nią wejdziesz walczysz z potworami 1 potwór to rat i od najsłabszego do najlepszego potwora, i gdy będziemy zabijać cały czas potworki to exp będzie się podwyszał o x2 tak jak jest to na ap*.
- Jeżeli jest mowa o arenach, to napisze moją świętną propozycje . Chodzi oto, żeby nie expić cały czas na arenach to proponuje żeby np: Były areny płatne chodzi oto, że możesz wykupić arene na np: 1 godzine, 2 godziny, 3 godziny ale max będzie 6 godzin dziennie. Wtedy 70% serwera by chodziło na respy, ponieważ nie każdego by było stać na wykupienie xxx godziny
- Proponuje dodać motyle do potworów zeby lotały. Dzięki motylą możemy dostawać poziomy za użyciem maszynki. Tak jest na serwerze AP*
- Proponuje dodać Quest na Profesje, dzięki której będziemy mieć nowy czar + z ładnym efektem.
- Proponuje żeby komenda !speed była darmowa do 25%, a żeby mieć 30,35,40,45,50% trzeba by było zakupić za NG.
- Chyba nikomu nie chce się spamić na kanale Trade, że sprzeda albo kupi przedmiot ? Moja propozycja jest taka, żeby dodać komende !sprzedaj np: Crwon Legs, cena. I wtedy przedmiot pojawi się na stronie. 2 Komenda to !kup, numer przedmiotu z strony.
WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROPONUJE BARDZO WAŻNA PROPOZYCJE DLA GILDI.
- Jeżeli wpiszemy komende !gildia pvp to będziemy mogli na pk bić swoich ludzi z gildi, ale gdy wpiszemy !gildia nopvp to nie będziemy bić swoich ludzi z gildi
- Proponuje dodać jeszcze PVP Gildi chodzi oto, że gildia vs gildia walczy (ale osoby z swojej gildi nie będą bić swoich ludzi)
- Proponuje dodać Questy dla Gildi chodzi oto, że musi być np 8 osob w gildi żeby wejść na dany quest!
- Jeżeli będę mieć więcej pomysłów to napiszę. Jeżeli Vinox'ie potrzebujesz SKRYPTERA lub MAPPERA to ja z chęcią Ci pomogę.