• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 26 Dalej »

Przyszłość serwera

Strony (3): « Wstecz 1 2 3 Dalej »
Thread tools
Przyszłość serwera
Offline BossmanXD
Banned
32 Liczba postów:

04-04-2016, 15:17:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2016, 15:18:02 przez BossmanXD.)
@Ulthar
Wybory Vinoxa zawsze były największą parodią, szczególnie Black Knight i jemu podobne osoby. Dali MT osobie, która nawet nie wiedziała co to save i nie znała wiele innych, podstawowych pojęć. To samo z tymi ostatnimi wyborami na MT. Mogę się założyć, że osoby te były wybierane metodą "na szybko", a dowodów na to nie trzeba daleko szukać. Samo to, że wyniki były jakieś z dupy opóźnione mówi samo za siebie.
Zamiast dać pozycję osobie, która pomagała na GC, "mniej więcej" miała jakieś pojęcie o serwerze np. Virus Rook to dali jakimś randomowym osobom dla których liczył się tylko exp i topka. Jeszcze jak grałem to z Virusem potrafiliśmy wyręczyć w odpowiadaniu na pytania wszystkich tych MT razem wziętych.
Jeszcze przypomina mi się akcja w której zwróciłem uwagę tym MTkom, że ja sam potrafię za nich wszystkich razem wziętych odpowiadać na pytania to mi któryś z nich odpisał "ale ja nie potrafię odpisać na wszystkie pytania". NO k***a. Gościu w temple stoi i nie potrafi na pytania odpowiadać, a ja biłem apo do roski czy expiłem i potrafiłem udzielać odpowiedzi na praktycznie każde pytanie jakie padło na GC. Jedynie na te, na które nie znałem odpowiedzi nie odpisywałem lub pisałem, że nie wiem.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulthar
925 Liczba postów:

04-04-2016, 16:04:44
(04-04-2016, 15:17:21)YBossmanXD napisał(a): @Ulthar
Wybory Vinoxa zawsze były największą parodią, szczególnie Black Knight i jemu podobne osoby. Dali MT osobie, która nawet nie wiedziała co to save i nie znała wiele innych, podstawowych pojęć. To samo z tymi ostatnimi wyborami na MT. Mogę się założyć, że osoby te były wybierane metodą "na szybko", a dowodów na to nie trzeba daleko szukać. Samo to, że wyniki były jakieś z dupy opóźnione mówi samo za siebie.
Zamiast dać pozycję osobie, która pomagała na GC, "mniej więcej" miała jakieś pojęcie o serwerze np. Virus Rook to dali jakimś randomowym osobom dla których liczył się tylko exp i topka. Jeszcze jak grałem to z Virusem potrafiliśmy wyręczyć w odpowiadaniu na pytania wszystkich tych MT razem wziętych.
Jeszcze przypomina mi się akcja w której zwróciłem uwagę tym MTkom, że ja sam potrafię za nich wszystkich razem wziętych odpowiadać na pytania to mi któryś z nich odpisał "ale ja nie potrafię odpisać na wszystkie pytania". NO k***a. Gościu w temple stoi i nie potrafi na pytania odpowiadać, a ja biłem apo do roski czy expiłem i potrafiłem udzielać odpowiedzi na praktycznie każde pytanie jakie padło na GC. Jedynie na te, na które nie znałem odpowiedzi nie odpisywałem lub pisałem, że nie wiem.

No ja Cie rozumiem, bo sam wyreczalem tych MT, kiedy ja mialem sam MT, z tym ze nie z rekrutacji. Probowalem sie powstrzymywac 'zeby dac im szanse', ale oni i tak nie odpisywali potrzebujacym pomocy. Lepiej zostawic takich a pozbyc sie takich, ktorzy sa przydatni.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Old Atnoox
Gość

04-04-2016, 16:10:42
Cytując klasyka: ''Szkoda strzępić ryja'' XD Pewnie się nie doczekamy na wypowiedź vinoxa w tym wątku. W sumie szkoda bo ta edycja naprawdę dobrze się zapowiadała, ale nasz wielki skrypter postanowił wyłożyć lachę xD Nie zdziwie się wcale jak połowa osób, która się tu wypowiadała dostanie bany za mówienie prawdy bo przecież vinox nie potrafi przyjąć na klatę troszeczkę krytyki Wink

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline CrazyShark
Nowicjusz
14 Liczba postów:

04-04-2016, 16:50:17
Vinox dopiero się pewnie otrząsnie jak na serwerze nikt grać już nie będzie, ale wtedy będzie już za późno na ratowanie tego "gówna" Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline BossmanXD
Banned
32 Liczba postów:

04-04-2016, 17:42:22
To ja jeszcze doleję oliwy do ognia żeby już mieć pewnego perma od Vinoxa. Cytując pewne zdanie z tego tematu: http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=18240
"Uważam, że trochę opcji dodanych było niepotrzebnych, ale człowiek uczy się na błędach i tak serwer dobrze prosperował"
Ty Vinox niestety niczego się nie uczysz.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sasha
Visca el Barça
1 234 Liczba postów:

04-04-2016, 17:46:27
Nie wiem czy wiecie, ale spadek liczby osob na serwerze prawie wszedzie maleje. Niestety taki okres mamy, swieta Wielkanocne ktore byly, zblizajacy sie koniec roku szkolnego.. No i piekna pogoda, ktora widac juz od kilki dni. Zobaczcie inne serwery. Tam rowniez liczba online spadla z dnia na dzien.

Co do MT to sie nie wypowiadam. Sam bylem MT, Tutorem i Wymiennikiem i szczerze powiem, ze dogodzic wam nie mozna.

Powinniscie sie cieszyc, ze aktualizacje sa tutaj raz na tydzien, a nie np. Raz na miesiac. Wink

Czekam na hejty, pozdrawiam.

[Obrazek: nhEyXC9.png]

Mazurski OTS - Prezentacja
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline CrazyShark
Nowicjusz
14 Liczba postów:

04-04-2016, 17:58:52
Aktualizacje co tydzień? HAHAHAHA proszę pokaż mi ostatnią zrobioną aktualizacje, bo ja jakoś nie mogę znaleźć/zobaczyć Wink
Serwer przez zaniedbania Administracji zszedł na PSY a były szansę i możliwości, żeby dobrze prosperował i grało na nim sporo osób. Sam wróciłem na Mazurka od 2011-2013r no, ale cóż człowiek powinien uczyć się na swoich błędach a jeżeli się nie uczy to znaczy, że jest idiotą Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulthar
925 Liczba postów:

04-04-2016, 18:35:15
(04-04-2016, 17:46:27)Sasha napisał(a): Nie wiem czy wiecie, ale spadek liczby osob na serwerze prawie wszedzie maleje. Niestety taki okres mamy, swieta Wielkanocne ktore byly, zblizajacy sie koniec roku szkolnego.. No i piekna pogoda, ktora widac juz od kilki dni. Zobaczcie inne serwery. Tam rowniez liczba online spadla z dnia na dzien.

Co do MT to sie nie wypowiadam. Sam bylem MT, Tutorem i Wymiennikiem i szczerze powiem, ze dogodzic wam nie mozna.

Powinniscie sie cieszyc, ze aktualizacje sa tutaj raz na tydzien, a nie np. Raz na miesiac. Wink

Czekam na hejty, pozdrawiam.
Ale Ty mnie wkurwiasz, byles tym tutorem czy mt i c**j z tego, jak nie miales nic do gadania, nie grasz to sie nie wypowiadaj, bo naprawde gowno wiesz, co sie teraz dzialo. Jak sie jest chujowym czlonkiem ekipy to sie nie potrafi z graczami dogadac, niestety. Ja jakos nigdy nie mialem problemu zeby dogadywac sie z graczami, tylko ci, ktorzy byli beznadziejni narzekali, teraz to widze. A jezeli byles w ekipie to powinienes wiedziec jak to dziala, tak czy siak.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Old Atnoox
Gość

04-04-2016, 19:22:24
Sasha teraz wyleciał z argumentami jak Vinox. Co z tego, że były święta? Święta minęły, a ludzie wrócili. Po za tym co do pogody to powiem tylko tyleL: stawiasz bota po czym wychodzisz na dwór Wink
Powinniśmy się cieszyć aktualizacjami raz na tydzień? BICZ PLIS XD Co z tych aktualizacji jak Vinox wyłożył faje na serwer po za tym gdyby nie Eter to tu jak było gówno tak i by gówno by zostało. Po za tym po co mają się wypowiadać osoby które tutaj nie grały (na tej edycji) i nie mają pojęcia o czym mowa. Takie posty nic nie wnoszą do tematu.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Nestor
Stały bywalec
105 Liczba postów:

04-04-2016, 20:03:53
Każdy kto tu zaczął grać z olda (bardziej 2k12/13) to już stąd uciekli w pizdu i nie wrócą na 100% Smile
Nawet Vinox nie spojrzał na temat, kompletna wyjebka..

19:52 Wszystkich: 32
Przez 16 godzin na server zalogowało 39 osób Smile
Najlepiej czekać do upadłości servera, a potem wielkie uptade żeby znowu zacząć grać Smile
bez pozdrowień

Deys

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline BossmanXD
Banned
32 Liczba postów:

04-04-2016, 20:47:55
Zacytuje teraz Lecha Rocha Pawlaka - Z TEGO NIC NIE BĘDZIE CHOĆ POWSTANIE

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline CrazyShark
Nowicjusz
14 Liczba postów:

04-04-2016, 21:16:56
Jak Vinox ma wyjebane na tego OTS, bo liczą się tylko pieniądze to niech sprzeda tego OTS lub komuś odda, bo nie chce mi się patrzeć jaki potencjał traci ten OTS przez "szefostwo"...

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 814 Liczba postów:

04-04-2016, 21:21:56
Z mojej strony nie ma żadnej "wyjebki" ale nie jestem w stanie dla Was robić aktualizacji co tydzień, jak to było na początku... Obecnie robię aktualizacje, ale to nie spowoduje, że osoby z rebornami wrócą. Jakoś na innym serwerze 7.6 też jest spadek on-line jak Tu i tam nikt nie pisze, ze administracja nic nie robi, chociaż nie mieli aktualizacji od 2 lat albo może i dłużej (nie wnikam), a Tu jest chwile przestoju i już tematy na forum... Aktualnie u Nich gra więcej niż tu. I nie mam co tu ukrywać o kim pisze, ale chodzi mi o APO.

Ogarnijcie się trochę ludzie. Niebawem będzie aktualizacja, więc proszę czekać cierpliwie potrwa to krócej niż 2 lata jak na APO.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Gethrinn
Nowicjusz
24 Liczba postów:

04-04-2016, 21:32:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2016, 21:33:33 przez Gethrinn.)
(04-04-2016, 21:21:56)Vinox napisał(a): Z mojej strony nie ma żadnej "wyjebki" ale nie jestem w stanie dla Was robić aktualizacji co tydzień, jak to było na początku...  Obecnie robię aktualizacje, ale to nie spowoduje, że osoby z rebornami wrócą. Jakoś na innym serwerze 7.6 też jest spadek on-line jak Tu i tam nikt nie pisze, ze administracja nic nie robi, chociaż nie mieli aktualizacji od 2 lat albo może i dłużej (nie wnikam), a Tu jest chwile przestoju i już tematy na forum... Aktualnie u Nich gra więcej niż tu. I nie mam co tu ukrywać o kim pisze, ale chodzi mi o APO.

Ogarnijcie się trochę ludzie. Niebawem będzie aktualizacja, więc proszę czekać cierpliwie potrwa to krócej niż 2 lata jak na APO.

NA DNIACH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i co myslisz ze zrobisz update i ludzie wroca? ahahahaha

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 814 Liczba postów:

04-04-2016, 21:35:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2016, 21:37:46 przez Vinox.)
no nie, to możesz napisać czego oczekujecie (jeśli jesteś osobą władną)
z tego co wiem, to kupiles postac na rebornie i mowisz ze nie masz co robic? xDD szpoko po rebornie troche nudno ale jesli chcesz grac to graj od zera

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline BossmanXD
Banned
32 Liczba postów:

04-04-2016, 21:41:30
Na APO od x czasu jest mizerna ilość online, a tu miałeś prawie 110 i spadło do ~50 także? Big Grin

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Seven
Stały bywalec
124 Liczba postów:

04-04-2016, 21:57:31
(04-04-2016, 21:21:56)Vinox napisał(a): Z mojej strony nie ma żadnej "wyjebki" ale nie jestem w stanie dla Was robić aktualizacji co tydzień, jak to było na początku... Obecnie robię aktualizacje, ale to nie spowoduje, że osoby z rebornami wrócą. Jakoś na innym serwerze 7.6 też jest spadek on-line jak Tu i tam nikt nie pisze, ze administracja nic nie robi, chociaż nie mieli aktualizacji od 2 lat albo może i dłużej (nie wnikam), a Tu jest chwile przestoju i już tematy na forum... Aktualnie u Nich gra więcej niż tu. I nie mam co tu ukrywać o kim pisze, ale chodzi mi o APO.

Na aktualizacje dla rebornow czekaliśmy od kiedy zostały wprowadzone czyli jakieś 3 miesiace

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Nestor
Stały bywalec
105 Liczba postów:

04-04-2016, 22:04:05
(04-04-2016, 21:57:31)Seven napisał(a): Na aktualizacje dla rebornow czekaliśmy od kiedy zostały wprowadzone czyli jakieś 3 miesiace

Ale to wy chcieliscie te reborny, a nie vinox ;p
reborny po prostu moim jak i kilku innych graczy po prostu zepsuly gre

Deys

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline CrazyShark
Nowicjusz
14 Liczba postów:

04-04-2016, 22:20:11
W takim razie tylko czekać i zobaczyć co nasz Szef wymyślił ciekawego Smile
PS. Na dniach Big Grin

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline BossmanXD
Banned
32 Liczba postów:

04-04-2016, 22:27:53
Mnie ciekawi czemu Vinox nie pozwoli na normalną grę po 820k bez tych rebornów. Normalną, a nie exp x3 XDDDDDDD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (3): « Wstecz 1 2 3 Dalej »