Wstawiam za bwp bo nie ma konta ;C
![[Obrazek: 2lik97a.jpg]](http://i40.tinypic.com/2lik97a.jpg)
Fajna ma godzinie nie ? xD!
![[Obrazek: 2lik97a.jpg]](http://i40.tinypic.com/2lik97a.jpg)
Fajna ma godzinie nie ? xD!
|
Weapon Done xD!
|
|
Wstawiam za bwp bo nie ma konta ;C ![]() Fajna ma godzinie nie ? xD!
#up 1) WTF? 2) WTF?!?!?!?!? 3) bug. #t gz.
09-01-2014, 22:26:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2014, 23:08:22 przez TenLubiany.)
gratuluje, widzę od wczoraj uporczywie robiliście weapona żeby nie być gorsi ode mnie i Fatala:d głównie rebe bo ciebie nie znam:[ #down dlatego napisalem, ze glownie rebe bo on odczuwal mocny bol;d
Viseq mylisz sie polecialem pare razy i sie udalo ![]() @Viseq żadnego bólu nie odczuwałem jednie fatal mial namiot bo na prv sie chwalil xD! A robic robilem bo po to jest quest ![]() @Placzek aka Pisek Pixelem to jestes ty i twoi funfle zycie by oddali za to i dupy lizali za itemki zalosni jestescie pocwicz ![]() No slabo wiem wiecej nakrece na czasie ![]() Wiadomka ze Piesek skomentuje bo by oszalal jak to pisales nie nabijaj postow tyle ze tutaj nie zalicza sie ich parapecie xD Zawsze wiesz jak poprawic nam humor muhehehe ;] sciagam kazdy wie o twoi kolezku co dla roski robil xD!!! A plakac to ty placzesz pod temple ciagle ze padasz i kolegow wola i dalej po dupe zalosny jestes a dupe lizac to chyba do ciebie podobne soolo romy roski przypominasz kto prosil o wyczyszczenie muhehehe minus bedzie minusem zawsze ![]() Az zal czytac tych twoich wypocin Elo
Wczoraj jednak nie zrobiliście hehehe, bo popadaliście ![]() Nie gz wiadomo, Pixel siedź dalej po 10h+ dziennie, może do szkoły się kiedyś wybierzesz? Pixel co tak słabo dziś? Ostatnie 24h: Dni: 0 Godzin: 11 Minut: 01 @up Już ściągasz? Jak mówiłem pixelami jesteście wy i będziecie. Tutaj możesz sobie zgrywać kogoś, doprawdy, jesteście komiczni, najpierw liżecie dupę, potem was pozabijam i od razy płacz. Człowieku to tylko gra? Padniesz, a spinasz jakbyś brał to na poważnie hahaha, widzę to po was, więc kto tu jest pixelem? Zalecam wyjść na dwór i się przewietrzyć, bo od Mazurka już Ci mózg się zlasował. 5 MAMY GEEEST TO JEST NWJ!
10-01-2014, 16:25:15
Fatal sam gra po 8h + dziennie tylko kilka charów kolegom expi.
It's clobberin time !
10-01-2014, 17:01:52
Up dokladnie Typowy placzek. Wczoraj widzialem jak padal.. PUACZ off. Jeszcze wkreca bajeczki, ze co to nie on.. Wlasnie bylo widac.. Jak z reszta za kazdym razem #T GZ PAUO |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Weapon Quest! | TenLubiany | 7 | 5 088 |
09-01-2014, 18:48:00 Ostatni post: Fatalek |
|
| Main Weapon Quest 800k | Lewy | 8 | 6 744 |
18-08-2013, 20:18:42 Ostatni post: Lewy |
|
| Weapon Quest Done | Xitan | 4 | 3 802 |
24-01-2012, 10:02:35 Ostatni post: Vitas |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |