Co cie to obchodzi kiedy spi a kiedy nie? Moze zegarek zle ustawiony? albo po prostu obudzil sie i nie mogl zasnac? LUB POPROSTU ZNOLAJFIŁ NOCKE? Co cie to obchodzi czleniu...
30-06-2013, 19:03:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2013, 19:08:13 przez Noob.)
(30-06-2013, 17:58:23)eM PeG napisał(a): Co cie to obchodzi kiedy spi a kiedy nie? Moze zegarek zle ustawiony? albo po prostu obudzil sie i nie mogl zasnac? LUB POPROSTU ZNOLAJFIŁ NOCKE? Co cie to obchodzi czleniu...
GZ
Post dodany "Dzisiaj 6:42:28" czyli źle zegarek ustawiony, aha.
Co mnie to obchodzi? Mam z was beke że napie*dalacie w tą Tibie gimbusy, a Ty Em Peg szczególnie dzieciaku.
I nie pisz takich tekstów do mnie, na forum jest wolność słowa i będę pisał co tylko mi się podoba.
@ Edit
I nie bron tak swojego kolegi (z Tibi), bo Ci to nic nie da a to że jesteście dziećmi Tibi to już niestety prawda ;C
Cytat:19:05 Em Peg Rooker Four: [20]: idziemy bic lefur
19:06 Em Peg Rooker Four: [20]: tylko ringi trzeba kupic
(30-06-2013, 17:58:23)eM PeG napisał(a): Co cie to obchodzi kiedy spi a kiedy nie? Moze zegarek zle ustawiony? albo po prostu obudzil sie i nie mogl zasnac? LUB POPROSTU ZNOLAJFIŁ NOCKE? Co cie to obchodzi czleniu...
GZ
Post dodany "Dzisiaj 6:42:28" czyli źle zegarek ustawiony, aha.
Co mnie to obchodzi? Mam z was beke że napie*dalacie w tą Tibie gimbusy, a Ty Em Peg szczególnie dzieciaku.
I nie pisz takich tekstów do mnie, na forum jest wolność słowa i będę pisał co tylko mi się podoba.
@ Edit
I nie bron tak swojego kolegi (z Tibi), bo Ci to nic nie da a to że jesteście dziećmi Tibi to już niestety prawda ;C
Cytat:19:05 Em Peg Rooker Four: [20]: idziemy bic lefur
19:06 Em Peg Rooker Four: [20]: tylko ringi trzeba kupic
A np. to kogo obchodzi?
Niech sobie gra kiedy chce i gowno Ci do tego dzieciaku zasrany
@Topic
GZ! Go go all quest done and 10k ;D
Kalarep 0-250k i zrookowany.?
kalarep Rook 0- ?
Kalarep Wjezdza 0-90k i rosnie
[b]"Robię to co kocham,to nikomu nie szkodzi
Robię to no bo to lubię i wiem że wiesz o co mi chodzi
Robię to no bo chcę to robić a wiem że to mi wychodzi
Chcę i robię, cała reszta mnie nie obchodzi"/b]
(30-06-2013, 22:15:49)rami90 napisał(a): Niech sobie gra kiedy chce i gowno Ci do tego dzieciaku zasrany
@Topic
GZ! Go go all quest done and 10k ;D
I mówi to osoba która ma 15-16 lat, max 17 lat, heheheh szkoda mi takich ludzi.
Dla mnie jesteś zwykłym gnojkiem jeśli chodzi o mój wiek.
Tak dla Twojej wiadomości Rolus z tej strony i mam 22 lata a Ty dzieciaku jeb*ny masz max 16-17 lat wiec najpierw się zastanów do kogo to piszesz.
Bo jak na mój wiek to jesteś jeszcze szczylem, zresztą jak połowa tego OTS, bo większość dzieci tutaj gra.