27-07-2012, 20:48:17
Witam.
Jak wszyscy wiecie juz dzis w Londynie na stadionie olimpijskim rozpoczynamy ceremonie igrzysk. Ja osobiscie jestem wielkim fanem sportow. Najbardziej licze na to ze nasza ekipa wioslarska przwiezie ze soba chociaz jeden zloty medal, sam trenowalem wioslarstwo 3 lata . Co do naszej reprezentacji w siatkowke, oczywiscie tez powinni zdobyc zloty medal, zwlaszcza po tym co pokazali w meczu z Brazylia, caly sklad dobrze sie spisywal ale mi w spotkaniu najbardziej podobala sie gra Bartmana. Musimy poczekac do 12stego i dowiemy sie czy mamy upragnione miejsce. Szkoda jest oczywiscie Wloszczowskiej, ale sadze ze wrocimy do Polski z 8-10 medalami.
Piszcie w temacie jakie macie typy na medale, podawajcie opinie .
Czas teraz troche przystopowac z graniem, bo zycie to nie tylko przyjemnosci.
Jak wszyscy wiecie juz dzis w Londynie na stadionie olimpijskim rozpoczynamy ceremonie igrzysk. Ja osobiscie jestem wielkim fanem sportow. Najbardziej licze na to ze nasza ekipa wioslarska przwiezie ze soba chociaz jeden zloty medal, sam trenowalem wioslarstwo 3 lata . Co do naszej reprezentacji w siatkowke, oczywiscie tez powinni zdobyc zloty medal, zwlaszcza po tym co pokazali w meczu z Brazylia, caly sklad dobrze sie spisywal ale mi w spotkaniu najbardziej podobala sie gra Bartmana. Musimy poczekac do 12stego i dowiemy sie czy mamy upragnione miejsce. Szkoda jest oczywiscie Wloszczowskiej, ale sadze ze wrocimy do Polski z 8-10 medalami.
Piszcie w temacie jakie macie typy na medale, podawajcie opinie .
Czas teraz troche przystopowac z graniem, bo zycie to nie tylko przyjemnosci.
Litponik 0-474k Sprzedany
Chodzacy Kamien 0-373k Sprzedany
Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat
|
V
Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat
|
V