• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Serwer Mazurski OTS 7.6 › Rookgaard
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

7.6 20000 lvl Luno Thay

Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread tools
Serwer 7.6 20000 lvl Luno Thay
Offline Luno Thay
No life!
549 Liczba postów:

Heart  26-09-2012, 16:56:37
Luno wkońcu 20 000 lvl ! :* Pozdrowienia dla was wszystkich. :*

[Obrazek: luno20k.png]

LECIMY NA PEŁNYM DZYNDZLU!!

Rookslayerzy Góra Smile
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Freszol
Banned
421 Liczba postów:

26-09-2012, 17:06:55
Gratuluje i oby tak dalej..
znaki-znaki

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline eM PeG
Banned
387 Liczba postów:

26-09-2012, 17:24:29
Gratulacje! Smile) Dawaj teraz ścigaj Dzefreja ;D

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Varial
Emeryt
1 129 Liczba postów:

26-09-2012, 17:25:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2012, 17:25:34 przez Varial.)
GRATULUJE WBICIA 20KA NA ROOKGAARDZIE Big Grin

[Obrazek: 71c85598eef4d889bccbf314ef817be8.gif]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Danysus
Banned
346 Liczba postów:

26-09-2012, 19:02:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2012, 19:03:15 przez Danysus.)
Chyba Cię coś boli... Taki wbić na rook'u... Ja pierd*lę... Big Grin

Serdecznie "Gi-zy" i pozdrowienia.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sasha
Visca el Barça
1 234 Liczba postów:

26-09-2012, 19:09:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2012, 23:27:07 przez Sasha.)
Po pierwsze, piszę się ''w końcu'', a nie ''wkońcu'', a po drugie nie Gz. Udajesz nie wiadomo kogo w grze, a jesteś... - nie napiszę kim.

(26-09-2012, 22:11:09)Luno Thay napisał(a): Sasha czy ty jestes jakims poj*banym gosciem ?Big Grin kogo mam udawac w grze dokoncz czy sie az tak boisz ..:> ?? Big Grin ty juz nawet nie wiesz co ty piszesz Tongue
Fakt faktem noo... przy mnie JESTES PIONKIEM... TAKIM TOTALNYM ZEREM... bo jestem bardziej ustawiony od ciebie i duzo wiecej mam a tylko dlatego ze gram tu od chyba 5 lat ... jak nie dluzej ... i mam wiekszy szacunek na co kolwiek ... i nie rob z siebie waznej osoby bo duuuuzo ci jeszcze do tego brakuje..

@Wysmi
Mam w Pupie to co on osiągnął na APO Smile to jest Mazurski OTS a nie Apo Big Grin gdybym grał na Apo tak jak na mazurskim to bym tak samo byl ustawiony jak tu Smile ale wybralem Mazurskiego i przy nim zostaje Smile i moze sie z toba zgodze na APO to mozliwe ze ja przy nim jestem ZEREM.. ale dla mnie to on na mazurskim jest zreszta jak dla wiekszosci a jego komentarze sa zbedne... Smile a ty wysmienita nie piernicz tylko wbij tez 20 k Big Grin

Luno, co Ty piszesz to brak pytań... Te twoje zdania, składnia, to na prawdę najwyższa klasa <śmiech> <haha>.
Piszesz, że jestem pionkiem, zerem, bo mam mniej od Ciebie w pixelowej grze? Aha, spoko. Nie ma to jak porównywać kogoś po przez grę, to się nazywa najwyższa klasa, serio XD

Jeszcze raz Ci napiszę, że nie inteteruje mnie to, co Ty osiągnąłeś przez tyle lat, a czego nie osiągnałeś. Na moje nawet możesz mięć Tutuaj GM'a a i tak nic dla mnie znaczyć nie będziesz Smile Chwalisz się, czy żalisz to ja jużnie wiem.

Odnośnie APO, a MAZURKA. Piszesz, że gdybyś grał tyle samo lat, co na Mazurku to również byś osiągnął dużo?
Sorry stary, lecz muszę Cię zmartwić, iż APO jest w 100% trudniejsze, niż Mazurek. Apo to nie jest exp x999999999999999999999 dla ''dzieci'', które nie umią grać na małym expie. Uwierz, że ciężko jest tam coś zdobyć na low levelu, nawet na hight czasem ciężko. Nie grałeś - nie pisz. Ja na Mazurku grałem w wakacje przez 10 dni (sorry, nawet niecałe). Wbiłem 10k lvl, full questy done, top 10 i domek elegancki oraz EQ full.
Przez 10 dni - troszkę beka, co :>? Powinno takie osiągnięcia zdobywać się mniej więcej kilka tygodni/miechów.

P.S
Gdybym z APO wymienił all co mam tutaj na Mazurka, to uwierz, że mógłbym mieć cały Rookgard w domkach i mieć nie jedną postać z Topki.

Tyle w temacie. To nie jest spina, lecz odpowiedz do sugesti Luna.

[Obrazek: nhEyXC9.png]

Mazurski OTS - Prezentacja
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline by XaniQ
Guru!
487 Liczba postów:

26-09-2012, 20:27:51
Gratulacje zdobycia tak wysokiego poziomu xd

http://qziomq.mybrute.com Big Grin
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Rolus
Banned
325 Liczba postów:

26-09-2012, 21:29:34
Gratuluję i dzięki za pozdro : )

Goń Dzefa ! A ja będę gonił was xD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Chemik
Banned
102 Liczba postów:

26-09-2012, 21:41:19
Fantastico, El Clasico! GRATULACJE tak wysokiego poziomy doświadczenia!

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wannabe
Emeryt
878 Liczba postów:

26-09-2012, 21:53:00
Luno, Tobie jeszcze chce się grać ? Big Grin....

Gratuluje, go go top 1 Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Balle
Expert
210 Liczba postów:

26-09-2012, 22:01:39
Gz!:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Wiadomość jest zbyt krótka. Wpisz wiadomość dłuższą niż 30 znaków.

[Obrazek: football-hooligan-training-camp-for-kids.jpg][/quote][/php]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Luno Thay
No life!
549 Liczba postów:

26-09-2012, 22:11:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2012, 22:33:45 przez Luno Thay.)
Sasha czy ty jestes jakims poj*banym gosciem ?Big Grin kogo mam udawac w grze dokoncz czy sie az tak boisz ..:> ?? Big Grin ty juz nawet nie wiesz co ty piszesz Tongue
Fakt faktem noo... przy mnie JESTES PIONKIEM... TAKIM TOTALNYM ZEREM... bo jestem bardziej ustawiony od ciebie i duzo wiecej mam a tylko dlatego ze gram tu od chyba 5 lat ... jak nie dluzej ... i mam wiekszy szacunek na co kolwiek ... i nie rob z siebie waznej osoby bo duuuuzo ci jeszcze do tego brakuje..

Dziekuje dobranoc :*

@Wysmi
Mam w Pupie to co on osiągnął na APO Smile to jest Mazurski OTS a nie Apo Big Grin gdybym grał na Apo tak jak na mazurskim to bym tak samo byl ustawiony jak tu Smile ale wybralem Mazurskiego i przy nim zostaje Smile i moze sie z toba zgodze na APO to mozliwe ze ja przy nim jestem ZEREM.. ale dla mnie to on na mazurskim jest zreszta jak dla wiekszosci a jego komentarze sa zbedne... Smile a ty wysmienita nie piernicz tylko wbij tez 20 k Big Grin

Rookslayerzy Góra Smile
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wyssmi2
Banned
350 Liczba postów:

26-09-2012, 22:21:35
i tak luno, porównując to co ty osiagles na mazurskim, do tego co on na apo to ty jesteś zerem, jako tibijczyk ;d

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Dzefrej
Stały bywalec
125 Liczba postów:

26-09-2012, 23:11:29
Jeszcze raz oficjalnie gratuluje młody wbicia 20k co jest nie lada wyczynem Wink
Plany znamy na 21k będzie mały suprajs jak się uda dotrwaćWink

Nie ma co porównywać APO do Mazurskiego... tak samo jak nie ma co się kłócić o to kto więcej osiągnął bo ... naprawdę... nie ma się czym chwalić ...

pozdro Wink

Timeless

Liczniki

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wyssmi2
Banned
350 Liczba postów:

27-09-2012, 9:34:32
@DZEFREJ
Dokładnie się z tobą zgodze Wink Nie ma się czym chwalić, że coś się w grze osiągneło Wink

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Shot
Banned
47 Liczba postów:

27-09-2012, 13:01:34
Luno Gratuluję i wbijaj 25k ;]. ___

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Chester
No life!
594 Liczba postów:

27-09-2012, 13:39:06
(26-09-2012, 17:25:23)Varial napisał(a): GRATULUJE WBICIA 20KA NA ROOKGAARDZIE Big Grin

x2 ;* buzka Piotr ;*

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Brox
Gaduła
167 Liczba postów:

27-09-2012, 13:45:03
Gratuluję xd Smile Teraz 30k ? Wink

Brox 0- 370,000.

Nie gram, (mazurek) tibia to syf.
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Felek
No life!
502 Liczba postów:

27-09-2012, 13:56:22
Gz luno lecisz do 30 xD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palldino
Legenda
792 Liczba postów:

27-09-2012, 17:06:04
(26-09-2012, 19:09:52)Sasha napisał(a): Po pierwsze, piszę się ''w końcu'', a nie ''wkońcu'', a po drugie nie Gz. Udajesz nie wiadomo kogo w grze, a jesteś... - nie napiszę kim.

(26-09-2012, 22:11:09)Luno Thay napisał(a): Sasha czy ty jestes jakims poj*banym gosciem ?Big Grin kogo mam udawac w grze dokoncz czy sie az tak boisz ..:> ?? Big Grin ty juz nawet nie wiesz co ty piszesz Tongue

@Wysmi

Luno, co Ty piszesz to brak pytań... Te twoje zdania, składnia, to na prawdę najwyższa klasa <śmiech> <haha>.
Piszesz, że jestem pionkiem, zerem, bo mam mniej od Ciebie w pixelowej grze? Aha, spoko. Nie ma to jak porównywać kogoś po przez grę, to się nazywa najwyższa klasa, serio XD

Jeszcze raz Ci napiszę, że nie inteteruje mnie to, co Ty osiągnąłeś przez tyle lat, a czego nie osiągnałeś. Na moje nawet możesz mięć Tutuaj GM'a a i tak nic dla mnie znaczyć nie będziesz Smile Chwalisz się, czy żalisz to ja jużnie wiem.

Odnośnie APO, a MAZURKA. Piszesz, że gdybyś grał tyle samo lat, co na Mazurku to również byś osiągnął dużo?
Sorry stary, lecz muszę Cię zmartwić, iż APO jest w 100% trudniejsze, niż Mazurek. Apo to nie jest exp x999999999999999999999 dla ''dzieci'', które nie umią grać na małym expie. Uwierz, że ciężko jest tam coś zdobyć na low levelu, nawet na hight czasem ciężko. Nie grałeś - nie pisz. Ja na Mazurku grałem w wakacje przez 10 dni (sorry, nawet niecałe). Wbiłem 10k lvl, full questy done, top 10 i domek elegancki oraz EQ full.
Przez 10 dni - troszkę beka, co :>? Powinno takie osiągnięcia zdobywać się mniej więcej kilka tygodni/miechów.

P.S
Gdybym z APO wymienił all co mam tutaj na Mazurka, to uwierz, że mógłbym mieć cały Rookgard w domkach i mieć nie jedną postać z Topki.

Tyle w temacie. To nie jest spina, lecz odpowiedz do sugesti Luna.

TAAAA tak samo jak jak twoj domek na apo wart 7kkcc XDDDDDDDDDDDDDDD 3/4 apo go wysmialo XD

@@sasza wyjdz troluj na apo a nie na 2 forumkachBig Grin

@@
gz;]

Palldino: 1 - 835609 [Sprzedany]
[Obrazek: pmtx.gif]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (2): 1 2 Dalej »