• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › OWION › Real Życie
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Powiedz gdzie zaczynałeś grę w tibię

Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread locked 
Thread tools
Powiedz gdzie zaczynałeś grę w tibię
Offline by XaniQ
Guru!
487 Liczba postów:

07-03-2010, 23:07:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2010, 0:09:51 przez by XaniQ.)
Jak już w temacie napisałem dodałem tego posta aby każdy powiedział gdzie "stawiał swoje pierwsze kroki" w tibi na jakim ots i jaką profe wybrał jako pierwszą (; <można się pochwalić także jaki się miało na tym otsie (na którym zaczynaliśmy) największy lvl>
no więc ja zacznę ;]

Ja swą grę zaczynałem na APO , mój pierwszy har był druidem największy mój lvl na tym otsie to 200 na main a na rooku 135 (;

@edit
przypominało mi się że zacząłem na rl ale to trwało tylko chwile bo wbiłem tam 10 lvl i zacząłem na apo grać bo mi o nim kumpel powiedział ;d

http://qziomq.mybrute.com Big Grin
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sir Goldi
ಠ_ಠ
592 Liczba postów:

07-03-2010, 23:51:15
No cóż ja zaczynałem tak jak większość na rl początek gry mnie zniechęcił gdyż nie wiedziałem jak wejść na drabinę,jak używać liny,lecz potem wyjaśnił mi kolega co i jak i potem zacząłem grać w tibie : )

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline godlike
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

08-03-2010, 8:15:30
Swoje pierwsze kroki stawiałem na real Tibii. Grałem jak jeszcze była v.7.4, wbiłem największy lvl 90 sorc. W tej wersji Tibii podobało Mi się, że drut, sorc walili ze swordów. Następnie przerzuciłem się na APO, wbiłem 650 lvl Pallem nick "Rembik", a następnie go sprzedałem. Wróciłem już tylko na rooka wbijając równo 100 lvl.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Black Rook
Stały bywalec
138 Liczba postów:

08-03-2010, 9:21:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2010, 15:35:02 przez Black Rook.)
Moja przygoda zaczęła się z APO. Nabiłem tam druta 30lvl+ i mi się znudziło Apo. A później kumpel mi powiedział o mazurskim i tak się zaczęła moja przygoda z tym ots-em.

@Hotari
A o mnie zapomniałeś jak blokałem ci potwory?

Powrót?
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Hotarii
Guru!
420 Liczba postów:

08-03-2010, 12:37:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2010, 12:40:27 przez Hotarii.)
Ja zaczolem grac na Mazurskim najpierw charem Mr Rybin (sorc) 3k zamienilem sie za 5k Borysiatko (pall) wbilem nim 17 200 i koles odzyskal konto ; / i postanowilem go dedac zalozylem nowa Postac tzn Hotari i w ciagu 2 dni wbilem 21k (pomogl Yehhe Primo ,Hugo Headhunter) i zaczol Padac . pozniej troche nauczylem sie grac i sprobowalem na apo wbielem 15 lvl i mi sie znudzilo, sprobowalem na Lubelskim wbilem chyba 700lvl ,i wrocilem spowrotem na Mazurskiego i zaczolem ostro maniaczyc Tongue

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Klaudyna
Średnio Zaawansowany
27 Liczba postów:

08-03-2010, 13:01:51
Hmm zaczalem na rl tibi od 7.4 na azurze wbilem tam 70 lvl i sprzedalem postac pozniej gralem na guardi wbilem 50 lvl postac sprzedalem nastepnie na harmoni 35 lvl tez sprzedalem no i pozniej apo i tam Vetebcio 650 lvl i Rahuri 800lvl no i teraz Mazurski i tu Spuer Najt 43k lvl hack by paczek Klaudyyneczka 64k mam nadal i Nadollo 70k gram dalej to tyle ;D

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
Nick: Klaudyneczka
Level: 64000
Mlvl: 41
Profesja: Royal Paladin

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
Nick: Nadollo
Level: 100000
Mlvl: 13
Profesja: Elite Knight

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline pan hlep
Średnio Zaawansowany
38 Liczba postów:

08-03-2010, 14:54:30
Zaczelem od tibii 7.8. Swiat Berylia, 15 Druidek( Na 11 wyszlem na main a do 14 expilem z macy ;DD ).
Oczywiscie mi sie to znudzilo bo "ZAUFALEM" komus i mnie okradli ;((((.
Przenioslem sie na City17 Evolution OTS Big Grin. Po 2 - 3 latach tam spedzonych przenioslem sie na mazurka :> ( W miedzyczasie mialem jakies odpaly z gra na RL 10-50 lvle ).

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Bulmaa
Sorcerka Chaosu
266 Liczba postów:

08-03-2010, 17:59:54
No coz.. Ja stawialam 'swoje pierwsze kroki' w tibi.. na rl'u.; )
Świat: Eternia.Wink Wybralam druida, gdyz spodobala mi sie ta profesja.
Potem zaczelam grac na roznych innych swiatach, bylo ich bardzo duzo, ale zawsze po jakimś czasie wracałam na Eternie. Gdy znudzil mi się rl zaczelam grac na apo 7.6 wbilam 250 lvl i... mialam jakąś długą przerwę może z pol roku.;D Bez tibii .;P Po tym czasie znów wróciłam na rl [na eternię.;P] potem zaczelam grac tu na mazurku. Wbilam .. hm... nawet nie pamiętam jaki lvl .. chyba ok. 7k. potem przestałam grać, wiec znow milam przerwe. usunelo mi sie konto, wiec zaczelam grac na apo .;P tym razem 8.42 a po kilku dniach rox. nie pamietam ktory lbl wbilam gdzies miedzy 400 a 500 .;D i wrocilam tu.;D I gram do dziś.;P

Did you miss me?
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Maniuś ^^
Nabijacz postów
364 Liczba postów:

08-03-2010, 22:10:41
(08-03-2010, 12:37:24)Hotarii napisał(a): Ja zaczolem grac na Mazurskim najpierw charem Mr Rybin (sorc) 3k zamienilem sie za 5k Borysiatko (pall) wbilem nim 17 200 i koles odzyskal konto ; / i postanowilem go dedac zalozylem nowa Postac tzn Hotari i w ciagu 2 dni wbilem 21k (pomogl Yehhe Primo ,Hugo Headhunter) i zaczol Padac . pozniej troche nauczylem sie grac i sprobowalem na apo wbielem 15 lvl i mi sie znudzilo, sprobowalem na Lubelskim wbilem chyba 700lvl ,i wrocilem spowrotem na Mazurskiego i zaczolem ostro maniaczyc Tongue

O ty Dzieki komu to wbiles hę? Nie zapomne CI tego! XD
a zeby nie bylo 1 ots jaki gralem bylo apo 1 postac byl chyba ms 60 lvl kox ;]

Za wszystkie błędy ortograficzne , stylistyczne i interpunkcyjne PRZEBACZ MI PANIE
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Johan
Legenda
767 Liczba postów:

08-03-2010, 22:14:22
A wiec Tak 1 zaczolem gre na rl Swiat Pandoria 7 lvl palek ;D pozniej przenioslem sie na Apo 112 ed ;D

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Fanaticxts
Zaawansowany
60 Liczba postów:

09-03-2010, 0:10:33
Hmm ja zaczolem grac na apo mialem wiele postac sam wbilem tam 240lvl knight a z bratem expilem 500lvl+/- ale ta postacia gralem z bratem.Na mazurku dosc dlugo gralem Fanaticxts glowna moja postac wbilem nia 39k i go utracilem ale po pewnym czasie go odzyskalem dzieki William Gallas a zaczolem grac Wladca pierscieni nia wbilem 61k glownie expilem nia w wakacje.A co do rozpoczecia gry w tibie to widzialem jak brat w nia gra mialem wtedy 9lat ;P

wladca pierscieni 61k - zrookowany ;P ps. 6 w rankingu Big Grin
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline mmati
Stały bywalec
128 Liczba postów:

09-03-2010, 15:56:38
Ja jak wielu z was zacząłem swoją gre na APO (Armia Podkarpacki OST) pierwsze kroki stawiałem u kolegi. Swoją postać założyłem dzień później i jak narzazie nie żałuję. skończyłem tam gra na 78lv knightem (tutaj mogę się pochwalić bo miałem 8mlv to wg. mnie jest wyczyn Big Grin dostawałem manaski od kolegów to mlv szedł).

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz. / Julian Tuwim

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Black
Damn \,,,/
28 Liczba postów:

09-03-2010, 20:23:56
No cóż ja zaczełam grać na axoni kolega mnie namówi żeby pgrała z nim a ja głupio zgodziłam się grać tylko przez godzine xD
no i z tej godziny to się przeciągneło xD
gdy stawiałam swoje pierwsze kroki nie miałam pojęcia jak bić i dedłam na Bearku xD a ponieważ nie miałam pojęcia co to jest aol to nie używałam go i cały czas to co udało mi się zdobyć traciłam xD
później kolega dawał mi wskazówki jak grać i kazał mi expić na ratach to expiłam tam troszq xD
gdy wbiłam 45 lvl przeniosłam sie na APO ROX xD
miałam i mam tam drutka z 192 lvl tam zaczełam trochę ogarniać ta gre xD
potem przeniosłam się na mazurski ots gdzie byłam noobem takim że szok xD
dałam sie wyj**** 4 razy na klapy i 5 razy na pacc
teraz mam palladynka na którym obecnie mam bana xD
co by tu dużo pisać takie tam pierdołki i tyle hah xD
aa.. bym zapomniała xD zapisywałam sobie jeszcze czary na karteczce ponieważ nie umiałam wpisywać w hotkeye xD i wpisywałam normalnie xD
a do dp rzeczy nie wkładałam ponieważ myślałam że za to się płaci xD
dobra ja juz nic nie pisze bo za duży łach xD
Heart Tibia is My Live Heart JOkE Exclamation

[Obrazek: 23hw3v7.jpg]
Pokaż jak się cieszysz ! (:
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline StaryMilit
Gaduła
150 Liczba postów:

05-04-2010, 21:46:22
Najpierw to było tak : kumpel pokazał mi cafe otsa ACH! jak było na nim super, najpierw ciężko sie na quescie na softy expiło, ale od 600 lvla była bramka na flubbery Big Grin jak tam poszedłem to było coraz łatwiej xD
a miały dużą zalete mianowicie: MIAŁY EQ! dobre rzeczy z nich lootały.
Kiedy mi ukradli konto długo niegrałem w tibie, ale zacząłe szukać otsów i... ZNALAZŁEM! Zacząłem grać na lubelskim ! Było ekstra miałem klapy, s seta, crystal wanda (najlepszy wand na tamtum otsie), expiłem na dobrych potworkach które duzo lvla dawały (MV) miałem 15 k lvl! (grałem na servie 1 normal) Ale....
BYŁ RES POSTACI I POŁĄCZENIE SERVÓW! jaki byłem zły! Eh tyle pracy poszło na marne ;;;<. Znów długo niegrałem. Znów zacząłem sie interesować tibią! Ale jakoś niemogłem znaleźć fajnego otsa i wtedy...
Przypomniało mi się, że kiedyś ktoś mówił mi o Mazurskim otsie. I wtedy wpisałem nazwe " Mazurski ots" w googlach i... Znalazłem! i to pod 7.6.
Hurra! nareszcie jakiś fajnyn ots. zacząłem grać i gram do dziś i jestem z tego otsa bardzo dumny bo wg. Mnie jest SUPRISE! To tyle narqa Big Grin

Miłego dnia : )
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ManiQ
Guru!
494 Liczba postów:

06-04-2010, 0:19:23
Na komputerze.

[Obrazek: 2uot9b7.gif]

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Kropa
Młodszy Nowicjusz
3 Liczba postów:

06-04-2010, 0:40:06
hej niewiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta (usuneli mi chara T.T a chetnie bym se przymaniaczyla xd)
ja swoja przygode z tibia zaczynalam na ruberze ... wbilam 10 lvl (i na tym tez lvlu wyszlam na maina bo balam sie ze na 8 mnie zabija xD) i skonczylam grac na pvp Big Grin potem przyszedl czas na non pvp nastepnie znow wracalam na pvp i tak w kolo ... potem otsy no i trafilam na mazurka ;d powiem ze jeden z fajniejszych ots i chetnie bym se pograla ale niemam juz chara wiec tylko czasem nawiedze was na forumBig Grin
pozdro dla wszystkich ; ))

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pentagram
Średnio Zaawansowany
30 Liczba postów:

06-04-2010, 18:58:45
no wiec , po pierwsze to chyba w hyde park powinno byc a nie real zycie?? xd , ja najpierw lognalem na reala ;o (bylo to 5 lat temu+ a chcialem lognac na apo tylko nie widzialem jak xD)

a gre zaczalem na APO grajac pallkiem <3 , wbilem 200 lev xD , i potem juz mazurek , 200 lev byl niezly jak na czasy bez bl , dracul ;o.

Pzdr

a bym zapomnial , na apo nie wkladalem rzeczy do dp bo myslalem ze ukradna xD. nie umialem uzywac drabinki , classic control , nie wiedzialem ze sa hot keye i recznie czary wpisywalem. po 3 tygodniach gry ubilem 1 hero ;oo? bylem nóóp no nie? xD

[Obrazek: comic-flame-126859926239246.gif]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Rolus
Gość

07-04-2010, 5:57:59
(08-03-2010, 12:37:24)Hotarii napisał(a): Ja zaczolem ( ble, ble ) i zaczolem ostro maniaczyc Tongue

(08-03-2010, 14:54:30)pan hlep napisał(a): Zaczelem ( ble, ble ) ( Na 11 wyszlem na main a do ( coś tam )

(08-03-2010, 22:14:22)Johan napisał(a): A wiec Tak 1 zaczolem gre na rl Swiat Pandoria 7 lvl palek ;D pozniej przenioslem sie na Apo 112 ed ;D

(09-03-2010, 0:10:33)Fanaticxts napisał(a): Hmm ja zaczolem grac na apo ( ble, ble )

No to chyba by było na tyle.

@ topic

(06-04-2010, 0:19:23)ManiQ napisał(a): Na komputerze.

"Powiedz gdzie zaczynałeś grę w tibię"

Gdzie a nie na czym Rolleyes

Ja zaczynałem grę w szkole na Informatyce.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Hardcore
Średnio Zaawansowany
47 Liczba postów:

07-04-2010, 14:16:55
(07-04-2010, 5:57:59)Rolus napisał(a): Ja zaczynałem grę w szkole na Informatyce.
Ja zaczynałem grę na candii wbiłem 11lvl paladinem, kolega powiedział mi o apo i tam wbiłem ~250lvl i znalazłem mazurka jakies 1.5k temu :>

Ale Urwał :<
[Obrazek: a26w3o.jpg]
Boże widzisz i nie grzmisz -.-
"rze" "rzulte" "rzycie" "zielonowe"
omg
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Saquer
Średnio Zaawansowany
25 Liczba postów:

08-04-2010, 17:04:46
1 Moje kroki stawiałem na moim wlasnym OTSie gralo tam 200 osub i normalna postacia wbilem 30klvl Sorcerer TongueP

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread locked 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend