• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Poradniki
1 2 3 Dalej »

7.6 MBP Magic Bacpack 2021 (Magiczny Plecak)

Thread tools
Serwer 7.6 MBP Magic Bacpack 2021 (Magiczny Plecak)
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

Star  02-02-2021, 23:13:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2023, 19:35:06 przez wisnia742.)
[Obrazek: bp.gif]Poniżej przedstawiam poradnik na Magic Bacpack[Obrazek: bp.gif]

Wymagany level: 100 000
2 graczy do ostatniej misji
Przedmioty potrzebne do wykonania questa:
1. Motyl niebieski i różowy [Obrazek: butterfly_blue.gif][Obrazek: butterfly.gif]
2. Teddy Bear[Obrazek: teddy_bear.gif]
3. 100 sztuk meat [Obrazek: meat.gif]
4.  Róże po 5 szt. czerwonych, żółtych, niebieskich[Obrazek: red_rose.gif][Obrazek: yellow_rose.gif][Obrazek: blue_rose.gif] oraz 5 szt. rozgwiazd [Obrazek: orange_star.gif]
5. Mission Shield [Obrazek: mshield.gif]
6. 100 jagód, 50 truskawek, 50 bananów i 50 pomarańczy. [Obrazek: blueberry.gif][Obrazek: strawberry.gif][Obrazek: banana.gif][Obrazek: orange.gif]
7.  Ringi: Life, Healing, Time oraz RoTS [Obrazek: lr.gif][Obrazek: roh.gif][Obrazek: time.gif][Obrazek: rots.gif]
8. 10ng [Obrazek: ng.gif]

Quest zaczynamy u npc Gamas w City.
[Obrazek: xJETL2c.png]

Misja 1

Gamas: Ciesze sie, ze sie zdecydowales. Pierwszym zadaniem bedzie wreczenie mi 1 niebieskiego motyla oraz 1 rozowego motyla.

Misja 2
Gamas: Druga misja, ktora przygotowalem dla Ciebie bedzie znalezienie mojego przyjaciela Lepola, u ktorego zdobedziesz dla mnie specjalny przedmiot. Wskazowka: Podobno byl widziany w zamku w miescie Vernis.
(udajemy się statkiem na Vernis w północno-wschodniej części jest zamek i na +2 będzie Leopol)

Lepola: Przyjacielu, zeby otworzy portal do zdobycia dla Gamesa przedmiotu musisz wykonac u mnie misje. A mianowicie, zdobyc dla mnie 100 sztuk miesa!
(mięso kupimy u npc Rzeźnik w mieście na wschód od depo lub użyjemy czaru "exevo pan")
(Po teleporcie zabijamy Medusy i idziemy do skrzynki po Teddy Bear)
[Obrazek: gRDtw86.png]

Misja 3

Gamas: W przyszlym tygodniu moja corka ma wesele, dlatego potrzebuje dla niej 5 czerwonych, zoltych i niebieskich roz oraz 5 rozgwiazd.

Misja 4

Gamas: Moja corka dziekuje Ci calusem. Powiem Ci szczerze, ze moj przyszly ziec jest troche slaby i obawiam sie o bezpieczenstwo mojej ukochanej Liliany, dlatego mam dla Ciebie trudne wyzwanie. Musisz zdobyc dla mnie specjalna tarcze, slyszalem, ze aby zdobyc ten shield musicie isc po niego w 4 osoby.

Misja 5

Gamas: Na weselu u mojej corki chcemy przyrzadzic specjalny napoj, dlatego potrzebuje od Ciebie kilku skladnikow: 100 jagod, 50 truskawek, 50 bananow i 50 pomaranczy.

Misja 6

Moja zona bardzo lubi pierscionki, dlatego prosilbym Cie, abys przyniosl mi : czerwony i zielony ring, ktory leczy zycie i mane, czarny ring, ktory przyspiesza chod oraz specjalny piersionek zareczynowy, dzieki ktoremu z potworow leci wiecej przedmiotow.

Misja 7 

Gamas: Moja zona jest zachwycona tymi blyskotkami.. Wiesz, jak to jest, wesele drogie jest...Czas na [misja 7]
(npc pobiera 10ng)

Misja 8

Gamas: Niestety, ale nie zabiles 2000 Onibal. Task Nadany!

Misja 9

Gamas: Niestety, ale nie zabiles 1 Romka. Task Nadany!
Gamas: Udowodniles, ze masz waleczne serce i nie boisz sie niczego! Czas na [tp]!
(wpisujemy !task  i sprawdzamy jakiego Romka mamy do zabicia, teleport na Romki znajdziemy w temple na poziomie 0. Taktyka na Romka to używać trap runek i bić z odległości bronią oraz za pomocą run SD)
[Obrazek: yjAr60L.png]

Misja 10

Po wpisaniu [tp] potrzeba tu drugiej osoby, aby przejść drogę do nagrody.
(tutaj mając team 100k polecam zrobić sobie herbatkę przed i otworzyć jakieś czipsy, bo bez osoby co wyczyści to ponad godzina drogi korytarzami)

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wizeros
Średnio Zaawansowany
38 Liczba postów:

19-03-2021, 21:59:01
Cześć, postaram się pomóc z tym poradnikiem. Otóż:
misja 7 - 10ng Smile
misja 9 - trap runki i pójdzie easy
misja 10 - potrzeba kogoś do pomocy Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Don Elit
Młodszy Nowicjusz
4 Liczba postów:

21-03-2021, 17:41:43
Poradnik powinien tlumaczyc jak zrobic ten quest a tu chyba malo objasnia.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend