• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 26 Dalej »

7.6 Restart 7.6

Ankieta: Chcesz restart?
Tak
77.78%
7 77.78%
Nie
22.22%
2 22.22%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread locked 
Thread tools
Serwer 7.6 Restart 7.6
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

24-04-2019, 2:58:55
Witam, chciałbym poznać wasze zdanie nt. restartu serwera. Duzo ludzi skonczyło gre bo topka byla i jest za daleko. Dodatkowo 90% topki i tak już nie gra. Online czasem spada za dnia ponizej 15.
Może przydałby sie restart postaci? Mysle ze na nowo by to tchnelo zycie w serwer
pozdro Smile

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Adervo
Nabijacz postów
304 Liczba postów:

24-04-2019, 10:49:10
Reset jest potrzebny jak najbardziej bo teraz jest od 5 do 10 graczy online, tylko żeby to nie był zwykły reset na kolejne dwa / trzy miesiące bo i tak to się nudzi ( zresetujmy postacie / domki i od nowa to samo ) ja bym proponował zmienić trochę expa , jeszcze dopracować respy rook/ main , pozmieniać trochę questy żeby coś nowego wprowadzić i ożywić je oraz co najważniejsze zmienić wygląd i nazwy potworów tak aby nie expiło się wiecznie na tym samym ( exp z potworów na dany lvl pozostawiać ) i wtedy odpalić edycję za miesiąc bądź na wakacje w zależności jak się ekipa wyrobi Smile

[Obrazek: 7HRCoaU.gif]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Savater
Gaduła
152 Liczba postów:

24-04-2019, 13:49:29
Powiem tak cieżko stwierdzić, na pewno topka się znudziła po wbiciu 820k i wszyscy można powiedzieć albo lotaja, albo expia noob charami,ja zreszta też nie lepszy jestem bo to samo robie jak mam czas..Co do ilości online wiadomo pogoda robi swoje, ale tez jest druga strona medalu, po prostu ludzią znudziło się granie tu, bo nic się dzieje.Ja tam na pewno jestem za tym żeby server odżył, ale jeśli ma być restart, to porządnie zrobiony np na jesień albo na zimę, bo wątpię że vinox i vegeta znajdą czas aby to do wakacji miało wystartować o ile w ogole coś takiego kiedykolwiek powstanie.
Ja sobie tylko tak gdybam, a co będzie okaże się w "praniu".

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Mateuszsen
Nabijacz postów
342 Liczba postów:

24-04-2019, 17:38:06
Zmniejszyć expa na next edycji i wrócić do prawdziwego rebornu. Wywalić wszystkie areny i zamiast ich dodać nowe respy; odświeżyć mapę.

Banneq: 1lvl ---> 812.165 [SOLD]
Pretti Van Mele: 1lvl ---> ???
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline 20162017
Średnio Zaawansowany
32 Liczba postów:

24-04-2019, 18:00:35
No fajnie by było zrobić resa mało osób gra teraz tez jestem za resetem?!

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

24-04-2019, 21:09:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2019, 21:21:24 przez wisnia742.)
Co roku przychodzi kwiecień/maj i robią się pustki na Mazurskim. I tak jest już od co najmniej 3 lat!!!

W 2017 grałem praktycznie sam w tym okresie wiosennym na 4 mc, przyszła jesień/zima, zrobiło się 40+ osób i co i zajebali w Styczniu 2018 resa... c**j opada.

Jak 90% topki nie gra, to niech gonią ją leszcze, bo mogą ich dogonić i przegonić. Topka zawsze będzie daleko dla "sezonowców". Topka by być na szczycie wywaliła setki PLN by być na szczycie Dla zwykłego gracza

I zawsze są deklaracje wielkich powrotów, co grają miesiąc może dwa i w dupie mają przestają.

Niech ten serwer postoi chociaż jeden rok, to będzie wiadomo czy to wina okresu wiosenno-letniego, czy c**j wie czego. Piwo w plenerze, spawanie wydechu, latanie motórem, dekolty na mieście - wiosna pany, a nie resety.

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

25-04-2019, 2:47:04
(24-04-2019, 21:09:44)wisnia742 napisał(a): Co roku przychodzi kwiecień/maj i robią się pustki na Mazurskim. I tak jest już od co najmniej 3 lat!!!

W 2017 grałem praktycznie sam w tym okresie wiosennym na 4 mc, przyszła jesień/zima, zrobiło się 40+ osób i co i zajebali w Styczniu 2018 resa... c**j opada.

Jak 90% topki nie gra, to niech gonią ją leszcze, bo mogą ich dogonić i przegonić. Topka zawsze będzie daleko dla "sezonowców". Topka by być na szczycie wywaliła setki PLN by być na szczycie Dla zwykłego gracza

I zawsze są deklaracje wielkich powrotów, co grają miesiąc może dwa i w dupie mają przestają.

Niech ten serwer postoi chociaż jeden rok, to będzie wiadomo czy to wina okresu wiosenno-letniego, czy c**j wie czego. Piwo w plenerze, spawanie wydechu, latanie motórem, dekolty na mieście - wiosna pany, a nie resety.

Prezes, ja Cie bardzo lubię szanuje. Ale nie mogę rozkminic Twojego sposobu gry. Gdy gra wiele osób trzymasz się z daleka raczej jesteś na serwerze ale specjalnie nic nie bijesz nie jesteś w topce. Gdy serwer robi się pusty nikt nie gra ty wtedy expisz cały czas i za każdym razem jak ludzie potrzebują res to jesteś na nie. Serwer stoi już 11msc prawie więc.  Prawie rok i jego najlepszy czas już minął.

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline wisnia742
Nabijacz postów
368 Liczba postów:

25-04-2019, 8:28:17
Mój sposób na grę jest taki, że ja expie cały czas, tylko bez exp ringów, tokenów, voucherów, daily tasków. Nie kupuje eq za PLN, to co mam to z questów które często sam wykonuje. Nie kupuje skryptów na taskery full afki i inne bajery, a sam tego nie potrafię zrobić sam. Trochę dłużej się schodzi, to nie widać tak progresu.

Mam przegrane 109 dni online, mając 820k, więcej dni w grze ma tylko Shallit, ale on ma ponad 1mln.

Taki Mazurek level Hard.

Problem jest taki, że wszyscy chcą wszystko łatwo za PLN i się szybko nudzą. Wiem bo do GTA Online kupiłem 200 000 000$ i szybko się znudziła gra xD

Ps. Po każdym restarcie coraz mniej chce się expić.

[Obrazek: yAfoKhm.png]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sasha
Visca el Barça
1 234 Liczba postów:

25-04-2019, 10:24:43
Restart przydałby się, trochę często te restarty patrząc na poprzednie lata, ale co zrobić.
Zawsze mówiłem, aby zrobić mniejszy exp.. Więcej respawnów i gra będzie ciekawska..

Jeszcze zakazałbym używania botów, lecz wszyscy wiemy, że to nie przejdzie. Smile

[Obrazek: nhEyXC9.png]

Mazurski OTS - Prezentacja
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

25-04-2019, 17:30:57
(25-04-2019, 8:28:17)wisnia742 napisał(a): Mój sposób na grę jest taki, że ja expie cały czas, tylko bez exp ringów, tokenów, voucherów, daily tasków. Nie kupuje eq za PLN, to co mam to z questów które często sam wykonuje. Nie kupuje skryptów na taskery full afki i inne bajery, a sam tego nie potrafię zrobić sam.  Trochę dłużej się schodzi, to nie widać tak progresu.

Mam przegrane 109 dni online, mając 820k, więcej dni w grze ma tylko Shallit, ale on ma ponad  1mln.

Taki Mazurek level Hard.  

Problem jest taki, że wszyscy chcą wszystko łatwo za PLN i się szybko nudzą. Wiem bo do GTA Online kupiłem 200 000 000$ i szybko się znudziła gra xD

Ps. Po każdym restarcie coraz mniej chce się expić.
Powiedz tak szczerze naprawdę lubisz expic na prawie pustym serwerze? Wchodze na stronę 8 osób online. W "godz szczytu" 15.. Nie ma nikogo na na eventy nie ma z kim pogadać zrobić większe questy

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Savater
Gaduła
152 Liczba postów:

25-04-2019, 17:50:44
Fakt na pustym serwie nawet bota nie chce się puszczać,ale przejdźmy do rzeczy.
Jak dla mnie 1 błąd to fuul afkery na lotanie na arenach, drugi puszczanie bota na 3 dni i sorry za słownictwo "wyjebane" na wszystko bo nie ma komu pilnować ludzi aktywnych przed kompem, trzeci błąd chociaż sam używałem tego wiele razy, exp ring w SMS shoopie bo nie oszukujemy się na 800k mieć 1k/h to zdecydowanie za dużo, 4 błąd nie oszukujemy sie, ale przy tym expie, VIP areny to wiadomo że ludzie będą za szybko expic i za szybko lvl wbijać.. Wiem wiem każdy powie po 820k masz questy, nie wykonałeś sporo ich (mowa o mnie) ale brakuje mi tu czegoś, questy i exp to nie wszystko a najbardziej brakuje mi pvp, warów itp a wiemy że przy obecnym systemie nie ma co liczyć nawet na pvp.Mecze ucho ale już dawno chciałem napisać co mnie tu męczy więc sorry.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulthar
925 Liczba postów:

25-04-2019, 23:36:21
ja sobie jeszcze poczekam, co macie do napisania i sam sie wypowiem, jak bede mial wiecej czasu. Piszcie, ja czekam.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pluszak
Banned
48 Liczba postów:

26-04-2019, 2:42:10
Prace nad nową mapką są prowadzone Smile restart jest planowany na zimę 2019

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Novi
Emeryt
2 051 Liczba postów:

29-04-2019, 17:53:22
Graczy: 4

Widze ze naprawde juz nikomu nawet bota sie nie chce puszczac xd

Czekamy na res Smile

Licznik Odwiedzin:
monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Adervo
Nabijacz postów
304 Liczba postów:

29-04-2019, 22:25:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2019, 5:49:49 przez Adervo.)
Wiesz co Bartku nie wiem czy zwykły res coś pomoże bo tak jak wspomniałem wyżej trzeba by było chodź trochę pozmieniać moby,respy czy nazwy potworów (znowu robić to samo to dużo graczy nie przybędzie ) ale jak widzę ten zapał do liczenia losów po konkursie to nie wydaje mi się że to będzie szybko Smile jakby vinox sprzedał tego dedyka z otsem taniej w dobre ręce to jeszcze coś by z tego było ale dawać 1000 zł za otsa to za dużo Smile

@Kmq mało wiesz to proszę nie podawaj tak kosmicznych cen .

[Obrazek: 7HRCoaU.gif]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pluszak
Banned
48 Liczba postów:

29-04-2019, 22:33:10
(29-04-2019, 22:25:30)Adervo napisał(a): Wiesz co Bartku nie wiem czy zwykły res coś pomoże bo tak jak wspomniałem wyżej trzeba by było chodź trochę pozmieniać moby,respy czy nazwy potworów (znowu robić to samo to dużo graczy nie przybędzie ) ale jak widzę ten zapał do liczenia losów po konkursie to nie wydaje mi się że to będzie szybko Smile jakby vinox sprzedał tego dedyka z otsem taniej w dobre ręce to jeszcze coś by z tego było ale dawać 1000 zł za otsa to za dużo Smile

1000 zł? :Big Grin  Panie drogi ten ots to by się sprzedał za taką cenę od razu, sam bym go kupił. Ale licząc czas Vinoxa i te lata nad nim spędzone to pomnóż swoją kwotę przez około 10tyś Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vedziorek
Banned
159 Liczba postów:

30-04-2019, 16:49:35
Sam bym mu mógł dać 10 tyś za to Wink

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend