• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 26 Dalej »

7.6 Najazdowe moby

Ankieta: Jak ty to widzisz?
TAK! Jestem za!
100.00%
3 100.00%
Nie, wypowiem się w komentarzu.
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread locked 
Thread tools
Serwer 7.6 Najazdowe moby
Offline Damba Rook
Zaawansowany
65 Liczba postów:

15-12-2018, 0:51:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2018, 1:05:36 przez Damba Rook.)
Witam, Mam pewien pomysł który przedstawie w kilku podpunktach. Pomysł ten jest skierowny pod najazdowe moby.
Wprowadzenie..

Wielu graczy zapewne zgodzi się ze mną z tym że to wstyd aby na najazdach były stwarzane tylko i wyłącznie moby z respów. Na początek najazdu żeby rozgrzać graczy owszem takie moby są potrzebne. Jednak nie przez cały najazd. Na końcówke najazdów proponuję...
  • Dodać potworka który będzie miał 2/3 x więcej hp niż tymczasowy boss od 500k za oddaniem war tokena.
  • Dodać potworka który będzie miał tak mocne hity żeby 2/3 osobowa grupa rebornów bez uleczania od innych graczy padała po kilku minutach.
  • Dodać potworka który po zabiciu nie daje publicznego loota oraz expa. Każdy gracz z osobna w zależności od lewela i szczęścia by dostawał inny exp oraz loot. Po kliknięciu na ciało prawym kursorem myszki.
  • Umożliwić profesją takim jak RP, MS i ED używanie UH'a na innych graczach, Leczenie uha oczywiście nie będzie tak skuteczne jak w przypadku gdy EK używa UH'a sam na sobie.
W mojej wizji wygląda to tak że na rozgrzewke jest zrespawnowane kilka mobów typu barion, clawler, sandstone, reckles, heoni. Potem stawiacie "kozaka" na którego lecą wszystkie przedziały lewelowe tylko i wyłącznie aby spróbować swojej szansy w zyskaniu dobrego loota.. Mob jest stworzony na otwartej przestrzeni. Pierw trzeba go zloorować to rogu, kilku najsilniejszych graczy blokuje go by nie latał po otwartej przestrzeni i nie ubijał graczy. Blokerzy dostają sio od druidów oraz są leczeni uh'em od innych profesji aby blokerzy mogli śmiało ubijać moba z ue. Słabsi gracze uh'ający blokerów bili by dodatkowo "kozaka" z daleka.. albo z wanda/m bolta lub ue, lecz musieli by być tak ustawieni by czary "kozaka" ich nie raniła. Gdy "kozak" padnie każdy z graczy ma szanse kliknąć na deda i odebrać własnego loota oraz kilka % expa.

Komentarze mile widziane jak i głosy w ankiecie!

▪■ Psyhol ■▪ 
Lvl 0 - 838k (sold)
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Savater
Gaduła
152 Liczba postów:

15-12-2018, 2:04:03
Heh to jest tak dobra propozycja dla mnie że nawet nie wiem co napisać, wiem jedno może bym w końcu miał jakieś zajęcie Big Grin
Oczywiście że jestem na tak i nie widzę innej opcji w odpowiedziach xD

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Aslan
Zaawansowany
70 Liczba postów:

15-12-2018, 9:46:27
Normalnie ten Psyhol to same dobre propozycje ma Tongue

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulthar
925 Liczba postów:

15-12-2018, 19:19:46
A to juz mielismy w planach, mozecie sie tego spodziewac na najblizszych najazdach! Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked