07-08-2016, 13:11:13
Czy nie podesłał by ktoś tibi.spr z outfitami 8.6 bo na necie jak szukam to linki nie działają dzięki.
|
Tibia.spr
|
|
07-08-2016, 13:11:13
Czy nie podesłał by ktoś tibi.spr z outfitami 8.6 bo na necie jak szukam to linki nie działają dzięki.
12-08-2021, 6:58:56
The entire look of your website is excellent, let alone the content! Also visit my web page - best seo company
(07-08-2016, 13:11:13)rafiki333 napisał(a): Czy nie podesłał by ktoś tibi.spr z outfitami 8.6 bo na necie jak szukam to linki nie działają dzięki. Lap... znalazłem te sprite'y gdzieś "na końcach internetu" nie sa moje - https://www6.zippyshare.com/v/Jp4IwAzh/file.html (13-08-2021, 0:53:52)AeroxSsie napisał(a): Chłop odświeża temat sprzed 5 lat, gratuluje wzroku. Meheh... a co ciebie to obchodzi? nudzisz się?? temat może mieć 5 a nawet 50 lat, a nuż może komuś się przyda nawet zrobię reup jak upload padniePS: Ach zippyshare ma taka magiczna funkcje ze widać kiedy ostatni raz ktoś pobrał plik co najmniej jedna osoba już skorzystała ![]() Czy za mojego posta jest ban? warn? Znajdź mi ten sam temat/bądź podobny ze sprite'ami z outfitami 8.6 i udowodnij swoja racje ...bo za pisanie nic nie wnoszących postów chyba jest ![]() To ci jeszcze przypomnę byś nie popełnił drugi/(x?) raz tego samego błędu 1. Utworzenie konta i zalogowanie się do serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu. Jego nieznajomość w żadnym stopniu nie usprawiedliwia użytkownika w przypadku jego złamania. 7. Posty nie wnoszące nic do tematu są karane. (http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?ti...#pid147860) ^ twoj post ![]() A to mi na 100 % zarzucisz gdy przeczytasz regulamin swój pierwszy raz... 15. Zakaz odkopywania starych nie aktywnych wątków w których nalicza posty (min. 3 tyg bez odpowiedzi). ale odpowiedziałem ci już wyżej, miłego dnia PS: 5 lat minęło.... no to trzeba rozruszać to forum
![]() -------------------------------------------------- A jeśli interesują kogoś dowolne przeróbki np moby/czary/itemy/groundy/efekty to piszcie w grze - dogadamy się
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |