21-09-2013, 17:46:37
Fajnie, bo picknąłem tego junglera, to od razu cały team "report this noob" XD A znająć życie to reporty poleciały... Panowie, mam pytanie do Was odnośnie lux. To mój main a dodatkowe porady też się przydadzą.
I tu moje pytanie. Jestem Lux, jestem w choy nafeedowany, Ultem zabieram przeciwnemu teamowi 1/2hp, ale co z tego jak mój team i tak w tf przegrywa? Rzucam snare'y, shieldy, "e", a mój team i tak przegrywa... Nie rozumiem tego ;/ Oddaje kille komu się da, a to i tak nic nie daje...
Nie wiem jakim cudem, ale w ciągu ostatnich trzech dni mam poczucie, jak by nie było na mnie mocnych. Nawet dziś miałem akcje, że jestem po turretem z 40hp, Jarvan i Yi chcą mnie ubić ja snare, e + ult i double... Mi to aż się nie do uwierzenia wydaje XD Ale mimo tego i tak przegrywam rankedy... Dzis miałe 5/0/2 a tu w 16 minucie 3 afkerów, to już ludzkie pojęcie przechodzi
I tu moje pytanie. Jestem Lux, jestem w choy nafeedowany, Ultem zabieram przeciwnemu teamowi 1/2hp, ale co z tego jak mój team i tak w tf przegrywa? Rzucam snare'y, shieldy, "e", a mój team i tak przegrywa... Nie rozumiem tego ;/ Oddaje kille komu się da, a to i tak nic nie daje...
Nie wiem jakim cudem, ale w ciągu ostatnich trzech dni mam poczucie, jak by nie było na mnie mocnych. Nawet dziś miałem akcje, że jestem po turretem z 40hp, Jarvan i Yi chcą mnie ubić ja snare, e + ult i double... Mi to aż się nie do uwierzenia wydaje XD Ale mimo tego i tak przegrywam rankedy... Dzis miałe 5/0/2 a tu w 16 minucie 3 afkerów, to już ludzkie pojęcie przechodzi
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: santex.jpg]](http://img838.imageshack.us/img838/3378/santex.jpg)

ew. znajdz ogarnietego adc i wybij sie z silvera grajac supportem - Fiddlestickiem. ja sam sie wybijalem Tarickiem, mialem 80% win ratio grajac tylko solo rankedy
co jak co, ale na silverze sie liczy ogarniety supp, cala mapa zwardowana i wgl, ale tak jak mowie, najlepiej znajdz sobie kogos do pomocy, jak zostana wygrane dwie linie, to juz cala gra zostanie wygrana. chyba, ze nauczysz sie grac adc,to adc potrafi tez sam wygrac gre, np. taka Vayne jak ogarniesz to jest gg, bo do nafeedowanej vayne ni podejdziesz ;d
![[Obrazek: 69296610059071193583.png]](http://iv.pl/images/69296610059071193583.png)