• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › OWION › Gry oraz Konsole
1 2 Dalej »

League of Legends

Strony (28): « Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 28 Dalej »

Thread tools
League of Legends
Offline Wysmienita
Zaawansowany
76 Liczba postów:

01-09-2013, 12:15:16
@UP
Tak jak ogarniesz na brown/silver wycarujesz kazdy ranked, a w goldzie z ogarnietym supportem kazda linie jak i tez mecz. Gorzej w platynie, bo ja np. banuje ta suke w kazdym meczu, bo do ogarnietej nie podejdziesz ;c jeszcze te %% nieuchronnych obrazen ;c

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wooshop
Średnio Zaawansowany
39 Liczba postów:

01-09-2013, 18:42:02
Noo. Po długich a ciężkich jakoś się udało Big Grin

[Obrazek: 5P9Pt49.jpg]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Santex
Expert
250 Liczba postów:

01-09-2013, 19:48:41
Gratulacje Big Grin Ja dziś do silver IV sie dostałem, ale teraz takie teamy dostaje, że n/c Big Grin

[Obrazek: santex.jpg]
Licznik wejść :
monitoring pozycji
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Azbest
Emeryt
1 995 Liczba postów:

02-09-2013, 12:27:53
nice Big Grin

It's clobberin time !
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulrich von
Banned
36 Liczba postów:

02-09-2013, 19:15:54
Oto efekty powiedzień: Skończcie beze mnie. Jestem zmęczony xDD
[Obrazek: 12477969631463846793.jpg]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Axorio
Expert
294 Liczba postów:

02-09-2013, 23:39:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2013, 23:39:38 przez Axorio.)
Dodam swoje 5 groszy do tematu...

[Obrazek: 2rggkrb.png]

[Obrazek: 2dkn2ub.png]

Axorio 0-....(600.ooo lvl)
Insidecuda 0-....(200.000 lvl)

[Obrazek: 2129zxj.jpg]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Rachonix
Banned
52 Liczba postów:

09-09-2013, 14:02:02
Też trochę grywam w lola Big Grin
[Obrazek: 18557184604532252734.jpg]

chcecie pograć to dodajcie Krejzi8

Pozdro XD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline stiuart
Expert
254 Liczba postów:

10-09-2013, 14:04:23
cześć i czołem kluski z rosołem

[Obrazek: 699ztq3vui6y.png]

dzis pisalem poprawke z analizy matematycznej, jutro wyniki i smigam do platy, bedzie wkoncu czas zeby troche popykac,
axorio jak wyjde z golda to moge cie pocarrowac troche bo juz na golda spasc sie nie da Smile
zreszta widzimy sie pozniej Smile

a jezeli chodzi o Most played champions to to nie jest fake ^^
umiejetna gra temem czy ania z odpowiednim buildem pod przeciwnikow wystarcza zeby carrowac wiele rozgrywek

Litponik 0-474k Sprzedany
Chodzacy Kamien 0-373k Sprzedany

Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat

|
V

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulrich von
Banned
36 Liczba postów:

10-09-2013, 19:33:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2013, 21:34:36 przez Ulrich von.)
Kupiłem go sobie z przeceny i proszę. Drugi raz na jungli grałem i koks ;] Gra z brejdakiem:
[Obrazek: 30646710776304651588.jpg]

@down
Dzieki, jutro wybrobuje.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Axorio
Expert
294 Liczba postów:

10-09-2013, 21:13:06
@up
Polecam na hecarima ghosta zamiast flesha

Axorio 0-....(600.ooo lvl)
Insidecuda 0-....(200.000 lvl)

[Obrazek: 2129zxj.jpg]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Rachonix
Banned
52 Liczba postów:

11-09-2013, 12:30:59
[Obrazek: 14954039538005497138.jpg]

słabo, ale tak jest z Janną na midzie XD

lecimy do silver II

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline stiuart
Expert
254 Liczba postów:

11-09-2013, 14:45:23
(11-09-2013, 12:30:59)Rachonix napisał(a): słabo, ale tak jest z Janną na midzie XD

no coś ty..
widze, ze jeszcze nie widziales wielu kombinacji Tongue niektore sprawdzaja sie lepiej, niektore gorzej, ale co do janny na midzie to uwierz ze jest dobra, ale powtarzam, tylko dobrze grana, tak jak kazda inna postac
fala schodzi na Q juz na 6 lvlu, dlatego dziwie sie tylko ze ma bardzo mala farme

jest jeszcze czas, na pewno sie poprawi

|
V

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

11-09-2013, 18:14:31
Hahaha, stiuart stary, rozjebałeś system Big Grin W late w ogóle się Janna nie sprawdza, zresztą tylko debile nie zcountrują Janny na midzie ^^

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulrich von
Banned
36 Liczba postów:

11-09-2013, 18:21:14
Czuję, że Hecarim to mój majn ^^. Dotychczas 6 gier i 5 wygranych (na jungli) Big Grin
[Obrazek: 92163294814651054012.jpg]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline stiuart
Expert
254 Liczba postów:

11-09-2013, 18:38:54
(11-09-2013, 18:14:31)Palladinoo napisał(a): Hahaha, stiuart stary, rozjebałeś system Big Grin W late w ogóle się Janna nie sprawdza, zresztą tylko debile nie zcountrują Janny na midzie ^^

widzisz, twierdzisz ze janna ssie, a ja widuje czesto diamond/challenger, ktorzy mainuja janne, poogladaj streamy na twitchu albo nawet na lolking.net, a wiele sie dowiesz, sam gram w lola od jego poczatkow, a dokladnie od czasu gdy wychodzil Ezreal, pamietam to dobrze bo bylem zachwycony jego wygladem i tym jak go przedstawiali

|
V

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

11-09-2013, 19:31:37
No widzisz, bardzo się cieszę, a ja gram o wiele krócej i wiem więcej od Ciebie Big Grin Ciesze się również, że "mainują" Jannę, ale na midzie wciąż ssie, jeśli pójdzie ktoś, kto potrafi zrobić unik przy tornadzie, tyle Big Grin Do tego w late Janna ssie, tak jak mówiłem komentarz up ^^

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline stiuart
Expert
254 Liczba postów:

12-09-2013, 14:45:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2013, 15:19:59 przez stiuart.)
(11-09-2013, 19:31:37)Palladinoo napisał(a): No widzisz, bardzo się cieszę, a ja gram o wiele krócej i wiem więcej od Ciebie Big Grin Ciesze się również, że "mainują" Jannę, ale na midzie wciąż ssie, jeśli pójdzie ktoś, kto potrafi zrobić unik przy tornadzie, tyle Big Grin Do tego w late Janna ssie

Dobra bambus, wiesz wiecej? mow jak chcesz, ale dla mnie nie powinienes sie wypowiadac Smile

Na jakiej podstawie stwierdzasz, ze janna jest praktycznie bezuzyteczna w late. Przeciez late to nie 1v1 i wlasnie Q robi bardzo wiele. Tak samo jak wszyscy mowia, ze teemo w late jest qwnem, dziwne. Jesli chodzi o diamond/challenger to janna na mida jest czesto wybierana tak samo jak niektorzy robia to soraka. A jesli chodzi o bronze - plat, to chociazby takim przykladem jest Zyra, ktora przeciez tez zostala przedstawiona jako support.
Dla ciebie championy, ktore Riot przedstawil jako typowe supporty sa tylko i wylacznie supportami, bo posiadaja pospolite ulti pomagajace druzynie, co jak to nazwales "w ogóle się nie sprawdza" i wlasnie w tym sie roznimy.
Wejdziesz do platy to bedziesz widywal takie druzyny coraz czesciej, bo nie tylko na normalach ludzie graja "dziwnymi" kombinacjami jak ci sie wydaje. Zreszta watpie, zebys sie wydostal z bronzu Smile

Jbc to nie jest spina, czy jakis wjazd na cb, poprostu sie wypowiadam.

@edit

Wielki plus dla osoby pozniej. Wie co mowi.

|
V

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wooshop
Średnio Zaawansowany
39 Liczba postów:

12-09-2013, 15:00:44
W ogóle to wydaje mi się że to nie jest bambus tylko inna ciemna masa, która gra w lola uważa się za bóstwo, kurczowo trzymając się mety. Wystarczy streamy pooglądać, co np. "Zekent" robi janna, na topie czy midzie. Janna pod ap, nie jako support, dobrze zagrana, jest dobry pikiem a przede wszystkim split pusherem. Z dobrą kompozycją teamu, możesz puszować linie bardzo szybko, co w początkowych levelach sprawi trudność przeciwnikowi, bo nie będą wiedzieli którą linie bronić (często creep wave'y mogą być duże że sam sobie nie poradzisz, a samemu idąc mogą Ci trapa zgotowaćSmile ). Poza tym, unik tornada mówisz? Aż takie łatwe? A jeśli to przeciwnik inicjuje fight'a to aż tak trudno walnąć szybkie tornado przed siebie? Poza tym shield ma świetny przelicznik, przez co możesz chronić fokusowane targety, a slow dmg też ma dobry Smile Jak jesteś w silverze czy w goldzie to oczywiście że małe są szanse żebyś spotkał tak dobrego gracza janny, ale na wyższym "Elo", jak najbardziej :d Zekent janna, kha zix'a rozwaliła (tzn. bardziej się to opierało na outplay'u). Ale nie mów mi że Janna czy inny czempion jest "juzless" bo jego przeznaczeniem jest support a nie mid. Praktycznie to wszystkie nowe sposoby grania jakąś postacią, powstają na diamencie, bo tam graczom nie specjalnie zależy na wygranej, tylko na tym żeby się dobrze bawić Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Santex
Expert
250 Liczba postów:

12-09-2013, 16:31:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2013, 16:59:41 przez Santex.)
Panowie, Palladinoo to Oskarqq(może go kojarzycie z robienia map na 7.6). To jak na wstęp Big Grin
Po drugie, jak mówił palldino - Janna ssie - pod warunkiem, że przeciwnik potrafi grać.
Po trzecie, ogarnięta janna potrafi naprawde dużo zrobić w late - ze swojego "q" przy farcie może podrzucić cały przeciwny team w teamfightach. Ult przydaje się w krytycznych sytuacjach(pułapka, albo nawet wjazd na Barona, podczas gdy przeciwna drużyna go robi), i ten shield, który ma tak wykurwisty przelicznik, że go i tak znerfią.

Jeszcze coś mówiliście o champach na różnych liniach Big Grin Przecież możesz iść każdym champem na każdą linie(co prawda, wtedy jest "troll pick, report this noob", no ale kto zabroni ;o). Ja sam często pickuje Lux, Morgane, Syndre, Dariusa na supporta Big Grin Postacie te potrafią ładnie obijać, a przecież w supporcie nie chodzi tylko o to, żeby mieć heala -.-' Grając dariusem na supporcie, jego ulti jest na tyle dobre, że już na 6 lvl Cait + Darius potrafi tak przyjebać, że przeciwny adc nie będzie wiedział co się dzieje XD

To by było na tyle, oczywiście nie spinam, czy coś(bo jak na Wasze posty patrze, to mam takie wrażenie, że lekka spina się zrobiła).

Zaraz jakiś ss wrzuce, bo spam się robi Big Grin

@down
Leona ma zajebiście spamowalny ult Big Grin

[Obrazek: santex.jpg]
Licznik wejść :
monitoring pozycji
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wysmienita
Zaawansowany
76 Liczba postów:

12-09-2013, 16:41:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2013, 16:41:46 przez Wysmienita.)
nie chce mi sei wszystkiego czytac, ale zgodze sie z kims tam, ze Janna to nie jest gowno...
janna na midzie potrafi bardzo wiele zrobic, jest dobra w late gamie jak i normalnie.
ja nawet gralem z janna adc na midzie, ktorej wszyscy odrazu na poczatku gry pisali report, report, a wycarowala gre, takze sorry...
kazdy champion jest dobry, ja sobie lubie zagrac w platynie leona na jungli i tez jest wp.. wp tank w late gamie oraz zajebiste ganki..

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (28): « Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 28 Dalej »