Co do ostatniego ss'a Kieleckie to jakiś jebany dzieciak XDDDDDDD
Spina się jedzie po starych a jak przyjdzie co do czego ktos go zawoła na vT to odpisuje ze "macie po 12 lat i nie wchodze " XDDDDDDDD
(03-05-2013, 9:05:51)Spiver napisał(a): Co do ostatniego ss'a Kieleckie to jakiś jebany dzieciak XDDDDDDD
Spina się jedzie po starych a jak przyjdzie co do czego ktos go zawoła na vT to odpisuje ze "macie po 12 lat i nie wchodze " XDDDDDDDD
GZ ))
szczerze, tez nie widze sensu wchodzenia na vt tego servera zeby kogos cisnać. Pomysl logicznie co mi to da? to samo co napisze do niego a po co mam sluchac placze, krzyki i wyrywanie wlosow ? wole poczytac wypociny.;b zawsze takiej osobie ktora to chce wyskoczyc na vt proponuje zeby do mnie przyjechala i porozmawiala twarza w twarz. Bardziej cywilizowany sposob wydaje mi się :>
(04-05-2013, 10:27:16)Delma napisał(a): nie jest napisane w regulaminie**
to po 1 i po 2 kielec ma racje nigdzie "nie jest napisane" w regulaminie ze za to jest ban takze ten )))
Boże następny osioł
Chyba oczywiste jest to, że za blokowanie jakiś questów jest ban?
Z tym blokowaniem to jest dziwnie właśnie. Wedlug mnie to powinien byc ban dla tepakow co blokuja questy albo w dp. Ale jak ktos kogos bloczy na rs? Teoretycznie tez to podchodzi pod ban bo jest to blokanie. Ale za zgoda mozna kogos blokac XD
(04-05-2013, 21:57:05)Disko napisał(a): Przez ostatnie 24h: Dni: 0 Godzin: 12 Minut: 34 Kiedy Ty spisz?XD
To jest nic. Sam w majówkę tyle przesiedziałem. A ty chyba nie znasz Freszola, który w ferie zimowe nastawiał budzik na 6 z rana i kończył po północy XD