11-04-2010, 20:36:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2010, 20:39:04 przez kamex97.)
(11-04-2010, 13:45:21)Rolus napisał(a): Myślałem że jest wolność słowa na tym FORUM...
Myliłem się, usuneliście mój post, dlaczego?
Napisze go jeszcze raz.
Jest nowy rodzaj kaczki. "Kaczka po Katyńsku"
Zal rolus ....
Jeśli ktoś umierze to po śmierci nie powinno mówć się o nim złych rzeczy . Żal mi cie debilu ....
Wielu zrobiło by teraz tak żebyś to ty leciał tym samolotem ;d.
(11-04-2010, 18:23:08)Novi napisał(a): Rolus k***a zydzie zajebany , k***a spierdalaj stad!!
i c**j mnie obchodzi ze dostane warna/bana takie osoby jak Rolus powinno sie tepic!!
@ Novi
Mam wyjebane co o mnie myślisz, każdy ma swoje zdanie.
To że myślisz inaczej niż ja to tylko i wyłącznie twój problem.
@ up
"umrzę" a nie umierze to raz.
Dwa, debila to sobie w domu poszukaj
Trzy, mógłbym lecieć tym samolotem ale niestety ten samolot jest tylko dla elity.
Cztery, stul pysk i wypierdalaj do szkoły.
@ topic
"Kaczynski has left the party" "Kaczynski padł na hydrze" - kick neta i padł. "Był sezon polowań na kaczki"
(11-04-2010, 18:23:08)Novi napisał(a): Rolus k***a zydzie zajebany , k***a spierdalaj stad!!
i c**j mnie obchodzi ze dostane warna/bana takie osoby jak Rolus powinno sie tepic!!
A Ty co? Czepiasz się Rolusia, a sam jesteś antysemitą... Żałosne. Zastanów się co piszesz..
@Rolus
Rolus, też go nie lubiłem, ale bez przesady...
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]==> tyle zniczy ile ofiar
Po śmierci Kaczyńskiego nic nie odczujesz jeżeli ty lub twoi bliscy będziecie zarabiać ponad 3.500zł na miesiąc
PEACE
Za wszystkie błędy ortograficzne , stylistyczne i interpunkcyjne PRZEBACZ MI PANIE