• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › OWION › Gry oraz Konsole
1 2 Dalej »

League of Legends

Strony (28): « Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 28 Dalej »

Thread tools
League of Legends
Offline Santex
Expert
250 Liczba postów:

21-09-2013, 17:46:37
Fajnie, bo picknąłem tego junglera, to od razu cały team "report this noob" XD A znająć życie to reporty poleciały... Panowie, mam pytanie do Was odnośnie lux. To mój main a dodatkowe porady też się przydadzą.
I tu moje pytanie. Jestem Lux, jestem w choy nafeedowany, Ultem zabieram przeciwnemu teamowi 1/2hp, ale co z tego jak mój team i tak w tf przegrywa? Rzucam snare'y, shieldy, "e", a mój team i tak przegrywa... Nie rozumiem tego ;/ Oddaje kille komu się da, a to i tak nic nie daje...

Nie wiem jakim cudem, ale w ciągu ostatnich trzech dni mam poczucie, jak by nie było na mnie mocnych. Nawet dziś miałem akcje, że jestem po turretem z 40hp, Jarvan i Yi chcą mnie ubić ja snare, e + ult i double... Mi to aż się nie do uwierzenia wydaje XD Ale mimo tego i tak przegrywam rankedy... Dzis miałe 5/0/2 a tu w 16 minucie 3 afkerów, to już ludzkie pojęcie przechodzi Big Grin

[Obrazek: santex.jpg]
Licznik wejść :
monitoring pozycji
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wysmienita
Zaawansowany
76 Liczba postów:

21-09-2013, 21:23:35
Graj z kims duo, napisz na mpcforum, ze szukasz kogos do wybicia sie, albo jak spotkasz ogarneita osobe w teamie, dodaj ja do znajomych i zacznij pykac z nia Smile ew. znajdz ogarnietego adc i wybij sie z silvera grajac supportem - Fiddlestickiem. ja sam sie wybijalem Tarickiem, mialem 80% win ratio grajac tylko solo rankedy Wink co jak co, ale na silverze sie liczy ogarniety supp, cala mapa zwardowana i wgl, ale tak jak mowie, najlepiej znajdz sobie kogos do pomocy, jak zostana wygrane dwie linie, to juz cala gra zostanie wygrana. chyba, ze nauczysz sie grac adc,to adc potrafi tez sam wygrac gre, np. taka Vayne jak ogarniesz to jest gg, bo do nafeedowanej vayne ni podejdziesz ;d

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ogoras
Banned
37 Liczba postów:

Wink  22-09-2013, 0:11:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2013, 15:17:10 przez Ogoras.)
[Obrazek: 69296610059071193583.png]
ROTFL .XD

@edit
[Obrazek: 73446239313833579538.png]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Jagoda
Młodszy Nowicjusz
10 Liczba postów:

22-09-2013, 15:17:39
10/8 no jest sie czym chwalic HAHAHAHHAHA

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Santex
Expert
250 Liczba postów:

22-09-2013, 17:02:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2013, 17:40:30 przez Santex.)
Ja nareszcie coś zaczynam wygrywać, jak narazie 2x wygrana Yorickiem(op tank Big Grin). Teraz zaczynam nasusem, zobaczymy jak pójdzie ^^ Ogór - graty gold V Big Grin

@edit
I jest 3 pod rząd, tak dalej Big Grin

[Obrazek: santex.jpg]
Licznik wejść :
monitoring pozycji
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ogoras
Banned
37 Liczba postów:

22-09-2013, 22:24:42
@Santex. Dziekowac ;d
@up Jesli lubisz grac topa musisz koniecznie kupic Irelie. True dmg, dobry sustain, fajnie sie gra.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

22-09-2013, 23:03:35
Takie tam ;d

[Obrazek: prCtrx.png]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Dragon Fire
Gaduła
166 Liczba postów:

23-09-2013, 15:32:21
Ogoras racja, Irelia jest strasznie mocna i zajebista Smile Na top polecam Singeda i Malphite też dwa mocne championy Wink

Santex co budujesz u Yoricka ? Chciałabym sobie nim pograć ale zawsze jakieś "ale" Big Grin

Angel
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wysmienita
Zaawansowany
76 Liczba postów:

23-09-2013, 15:49:57
(22-09-2013, 22:24:42)Ogoras napisał(a): @Santex. Dziekowac ;d
@up Jesli lubisz grac topa musisz koniecznie kupic Irelie. True dmg, dobry sustain, fajnie sie gra.

W silverze i bronzie moze jest i mocna, ale w platynie/diamencie juz rzadko spotykana, ze wzgledu na slabe early + brak systemu escype. Ja mam 85 postaci, a Ireli nie mam, chociaz moja glowna pozycja jest top Smile Bardziej polecam kupic Renektona na topa, jest to konkretna postac, bardzo dobra Wink

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Elade
Emeryt
1 045 Liczba postów:

23-09-2013, 16:22:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013, 16:23:14 przez Elade.)
(23-09-2013, 15:49:57)Wysmienita napisał(a):

W silverze i bronzie moze jest i mocna, ale w platynie/diamencie juz rzadko spotykana, ze wzgledu na slabe early + brak systemu escype. Ja mam 85 postaci, a Ireli nie mam, chociaz moja glowna pozycja jest top Smile Bardziej polecam kupic Renektona na topa, jest to konkretna postac, bardzo dobra Wink

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PATRZĄC PO TYM CO WLASNIE NAPISAŁEŚ CHYBA PISZESZ Z DALEKIEGO BRAZU. FAKT EARLY ZA MOCNEGO TO ONA NIE MA, ALE LATE IRELII JEST NIE DO PODJEBANIA, W DODATKU TEN JEJ PASYW <3 (zwlaszcza po zbufowaniu trinity). I TEN TEKST "BRAK
Cytat:ESCYPE
" ROZJEBALES MNIE TOTALNIE.

PISZESZ ZE:
(23-09-2013, 15:49:57)Wysmienita napisał(a): Ja mam 85 postaci, a Ireli nie mam, chociaz moja glowna pozycja jest top Smile

[Obrazek: cant+believe+this+shit.jpg]

[Obrazek: RHuw1U.gif]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wysmienita
Zaawansowany
76 Liczba postów:

23-09-2013, 16:45:00
(23-09-2013, 16:22:06)Elade napisał(a):
(23-09-2013, 15:49:57)Wysmienita napisał(a):

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PATRZĄC PO TYM CO WLASNIE NAPISAŁEŚ CHYBA PISZESZ Z DALEKIEGO BRAZU. FAKT EARLY ZA MOCNEGO TO ONA NIE MA, ALE LATE IRELII JEST NIE DO PODJEBANIA, W DODATKU TEN JEJ PASYW <3 (zwlaszcza po zbufowaniu trinity). I TEN TEKST "BRAK
Cytat:ESCYPE
" ROZJEBALES MNIE TOTALNIE.

PISZESZ ZE:
(23-09-2013, 15:49:57)Wysmienita napisał(a): Ja mam 85 postaci, a Ireli nie mam, chociaz moja glowna pozycja jest top Smile

[Obrazek: cant+believe+this+shit.jpg]

A jaki ma irelia escepy oprocz flasha? Ten doskok do minionkow, raczej jej za wiele nie da. Widac skarbie, ze nie masz pojecia o grze w platynie/diamencie. Tam sie lini nie pushuje + tam jest co chwile gang, irelia by dlugo nie przetrwala tam, flesha uzyje za pierwszym razem, a potem jej nie ma Smile z tym, ze late ma potezne to sie zgodze akurat, ale je nie napisalem, ze ma do dupy.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Jagoda
Młodszy Nowicjusz
10 Liczba postów:

23-09-2013, 18:42:59
ja jestem w czerni 1 i tyle i c**j wam w dupe

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

23-09-2013, 20:32:26
Wysmienita, co Ty pierdolisz? Jak się nie pushuje linii to co się robi? Stoi w miejscu i patrzy co się dzieje? Do tego irelka jest bardzo mocnym champem jak się ogarnia temat. A Oskar się do Ciebie przyjebał, bo tak nie piszę się słowa escype zióm. Btw. irelka łatwo ucieknie, właśnie doskokiem, jak troszkę ogarnie temat. Osobiście nie gram, ale często widuje na topie.

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wysmienita
Zaawansowany
76 Liczba postów:

23-09-2013, 21:31:39
no to juz widze w jakiej lidze jestes, jezeli masz irelie na topie. ja na platynie przez 200 gier moze raz ja widzialem na topie ; O pushuj linie na rankedzie w platynie, a na pewno dobrze na tym wyjdziesz (y).

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

23-09-2013, 21:52:04
Okej! To poczekam aż ktoś inny z pushuje, może wygram, może nie, nie ma co tracić hajsu na wardy, a Irelia to gunwo, powinni usunąć. TYLKO TEEMO!

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wooshop
Średnio Zaawansowany
39 Liczba postów:

23-09-2013, 22:29:12
Zależy od gracza Smile jeżeli nie zagrałeś min. 50 gier irelia na rankedach, to jest ciężko, poza tym wyśmi, w diamencie irelia jest pickowana ale nie często, w sezonie 3 kiedy doszły nowe itemy i top jest inaczej grany, postać poszła troszkę w odstawkę, i ogarnięty renekton zjada taką irelie przed 6 lvl i po 6 lvl Smile a oskar, prosiłbym nie wypowiadaj się w tym temacie. Szczerze nie lubie takich typowych polaczków, który ledwo kilkanaście postów hejtował jaki to ja słaby jestem, a sam dopiero teraz w goldzie jest XD Oglądajcie mistrzostwa a nie pierdolcie, może się coś nauczymy xd

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

23-09-2013, 22:48:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013, 22:50:39 przez Palladinoo.)
Sorki, nie jara mnie to, w życiu jeden mecz w lola oglądałem i to przypadkiem ^^ Gram od czasu do czasu, w sumie rzadko, jak gram to solidnie. Czasem nafeeduje, czasem rozpierdole, ale mimo wszystko z tego co czytam, to wiem więcej od Wysmienitej ^.- A no tak Wooshop, Ty pewnie franzuc czy inny typ, wiadomo Big Grin A co do hejtu, to sorry, pierwszy raz w internetach? Próbuję być zabawny i na badziewnych forach wejdę się czymś pochwalić co najwyżej, albo zhejtować jakieś gunwa, typu Wysmienita lub Ty ^^

btw. Sam masz zaledwie ~30postów, a Wysmienita kuamie co do swojej dywizji ^^

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wooshop
Średnio Zaawansowany
39 Liczba postów:

23-09-2013, 23:16:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013, 23:18:05 przez Wooshop.)
A jakie znaczenie mają tutaj posty kutasiarzu? XD To samo mogę powiedzieć "Sam masz zaledwie 350 winow w lolu, ledwo 100 rankedow" i mowisz mi ze cos wiesz? Ty gówno wiesz tumanie Big Grin zresztą wystarczy popatrzeć na Twoja historię i widzimy jak ładnie bardzo różni się Twój build od przeciwnego teamu i jak to świetnie farmisz Smile Daj se siana, pograj w coś co nie wymaga myślenia, nie wiem, wróć do Tibii, postaw bota jakiegoś :d
Btw. no oczywiście że Cię to nie kręci Big Grin angielski język-trudny język prawda?:> Poza tym, co takie gówna na mistrzostwach mogą wiedzieć o grze, przecież ty w goldzie jesteś, rządzisz ligą, nikt Ci nie dorówna XD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Palladinoo
Stały bywalec
134 Liczba postów:

23-09-2013, 23:38:01
To się dogadaliśmy, klęcz przed panem buraku ^^

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wooshop
Średnio Zaawansowany
39 Liczba postów:

24-09-2013, 14:16:54
Hah, taaak. Aż tak bardzo Cię pociąg żeby z chłopakami się zabawiać? To chyba fora pomyliłeś pedałku XD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (28): « Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 28 Dalej »