08-03-2010, 17:59:54
No coz.. Ja stawialam 'swoje pierwsze kroki' w tibi.. na rl'u.; )
Świat: Eternia.
Wybralam druida, gdyz spodobala mi sie ta profesja.
Potem zaczelam grac na roznych innych swiatach, bylo ich bardzo duzo, ale zawsze po jakimś czasie wracałam na Eternie. Gdy znudzil mi się rl zaczelam grac na apo 7.6 wbilam 250 lvl i... mialam jakąś długą przerwę może z pol roku.;D Bez tibii .;P Po tym czasie znów wróciłam na rl [na eternię.;P] potem zaczelam grac tu na mazurku. Wbilam .. hm... nawet nie pamiętam jaki lvl .. chyba ok. 7k. potem przestałam grać, wiec znow milam przerwe. usunelo mi sie konto, wiec zaczelam grac na apo .;P tym razem 8.42 a po kilku dniach rox. nie pamietam ktory lbl wbilam gdzies miedzy 400 a 500 .;D i wrocilam tu.;D I gram do dziś.;P
Świat: Eternia.
Wybralam druida, gdyz spodobala mi sie ta profesja.Potem zaczelam grac na roznych innych swiatach, bylo ich bardzo duzo, ale zawsze po jakimś czasie wracałam na Eternie. Gdy znudzil mi się rl zaczelam grac na apo 7.6 wbilam 250 lvl i... mialam jakąś długą przerwę może z pol roku.;D Bez tibii .;P Po tym czasie znów wróciłam na rl [na eternię.;P] potem zaczelam grac tu na mazurku. Wbilam .. hm... nawet nie pamiętam jaki lvl .. chyba ok. 7k. potem przestałam grać, wiec znow milam przerwe. usunelo mi sie konto, wiec zaczelam grac na apo .;P tym razem 8.42 a po kilku dniach rox. nie pamietam ktory lbl wbilam gdzies miedzy 400 a 500 .;D i wrocilam tu.;D I gram do dziś.;P
Did you miss me?
Mazurski OTS Facebook