15-07-2022, 15:31:48
Przypadkowo grę na manie skończyłem w momencie jak pewna gildia zdominowała resp poacherów i wejście tam po prostu kończyło się huntem. Wiec jestem ciekawy uzasadnienia dla powstania drugiego respu. Czy ta gildia dalej prowadzi swoje "dominado" i już się sama nie mieści na jednym respie więc potrzebuje zdominować drugi. A może te czasy mamy dawno za sobą?
Istnieje również wiele innych propozycji dobrze uzasadnionych i zagłosowanych na "tak" które nie weszły.
Więc dlaczego propozycja na zasadzie "dajcie" bez umotywowania miała być wprowadzona, gdy Vinox chce usuwać nugety z serwera, a tu propozycja, by więcej farmić, bez żadnych argumentów. Jak dla mnie ta propozycja od razu jest skazana na niepowodzenie.
Dajcie argument, że więcej latających loterów po respie to kolejne zakupione pacce i serwer zarobi na siebie.
Istnieje również wiele innych propozycji dobrze uzasadnionych i zagłosowanych na "tak" które nie weszły.
Więc dlaczego propozycja na zasadzie "dajcie" bez umotywowania miała być wprowadzona, gdy Vinox chce usuwać nugety z serwera, a tu propozycja, by więcej farmić, bez żadnych argumentów. Jak dla mnie ta propozycja od razu jest skazana na niepowodzenie.
Dajcie argument, że więcej latających loterów po respie to kolejne zakupione pacce i serwer zarobi na siebie.
![[Obrazek: yAfoKhm.png]](https://i.imgur.com/yAfoKhm.png)
Mazurski OTS Facebook