sam się nad tym zastanawiałem - a to co ty wypisałeś to są flagi/znaczniki do rożnych itemow/groundow/ścian - no do wszystkiego...
przechodzenie na map clicku przez np. fire fieldy (2128) jest możliwe bo one istnieją wiec możesz je zedytować i wyłączyć "&HD = blocking" w dat ale co do potworów blokujących drogę to jest inny problem, bo ich NIE MA - zresztą daj sobie looka w to miejsce w którym niby są, a powinieneś zobaczyć to - You see a dead human. wiec co ty chcesz zmieniać ???
odejdź 9 SQM w dowolnym kierunku i wróć, no właśnie...
sam jeszcze popróbuje z ciekawości, ogólnie myślałem ze problem dotyczy TYLKO OTClientow, a ciekawe kwiatki mi wyskakują na debugerze gdy się to dzieje
//aha teraz mi się przypomniało ze ktoś kompilował własny otc naprawiając wiele błędów które są w obecnych popularnych otc i poradził sobie
przechodzenie na map clicku przez np. fire fieldy (2128) jest możliwe bo one istnieją wiec możesz je zedytować i wyłączyć "&HD = blocking" w dat ale co do potworów blokujących drogę to jest inny problem, bo ich NIE MA - zresztą daj sobie looka w to miejsce w którym niby są, a powinieneś zobaczyć to - You see a dead human. wiec co ty chcesz zmieniać ???
odejdź 9 SQM w dowolnym kierunku i wróć, no właśnie...sam jeszcze popróbuje z ciekawości, ogólnie myślałem ze problem dotyczy TYLKO OTClientow, a ciekawe kwiatki mi wyskakują na debugerze gdy się to dzieje
//aha teraz mi się przypomniało ze ktoś kompilował własny otc naprawiając wiele błędów które są w obecnych popularnych otc i poradził sobie
Mazurski OTS Facebook