25-04-2019, 2:47:04
(24-04-2019, 21:09:44)wisnia742 napisał(a): Co roku przychodzi kwiecień/maj i robią się pustki na Mazurskim. I tak jest już od co najmniej 3 lat!!!
W 2017 grałem praktycznie sam w tym okresie wiosennym na 4 mc, przyszła jesień/zima, zrobiło się 40+ osób i co i zajebali w Styczniu 2018 resa... c**j opada.
Jak 90% topki nie gra, to niech gonią ją leszcze, bo mogą ich dogonić i przegonić. Topka zawsze będzie daleko dla "sezonowców". Topka by być na szczycie wywaliła setki PLN by być na szczycie Dla zwykłego gracza
I zawsze są deklaracje wielkich powrotów, co grają miesiąc może dwa i w dupie mają przestają.
Niech ten serwer postoi chociaż jeden rok, to będzie wiadomo czy to wina okresu wiosenno-letniego, czy c**j wie czego. Piwo w plenerze, spawanie wydechu, latanie motórem, dekolty na mieście - wiosna pany, a nie resety.
Prezes, ja Cie bardzo lubię szanuje. Ale nie mogę rozkminic Twojego sposobu gry. Gdy gra wiele osób trzymasz się z daleka raczej jesteś na serwerze ale specjalnie nic nie bijesz nie jesteś w topce. Gdy serwer robi się pusty nikt nie gra ty wtedy expisz cały czas i za każdym razem jak ludzie potrzebują res to jesteś na nie. Serwer stoi już 11msc prawie więc. Prawie rok i jego najlepszy czas już minął.
Mazurski OTS Facebook