29-05-2018, 21:29:02
(29-05-2018, 14:41:23)Adervo napisał(a): Prezes odpocznij już bo te Twoje propozycje są śmieszne. Blokada na questach czy expach ? tylko po to żebyś mógł dogonić topke dlatego chcesz spowolnić exp ? ( Jak to Novi napisał "Potrafisz "osiagnac" cokolwiek na tym serwerze jak kompletnie każdy kto ogarnia mazurka przestaje grac " i to jak najbardziej prawda . Usunąć moby by dodać je na nowo to jest logika . Te ciekawe historyjki to możesz sobie wymyślić i pisać kolegą z gulid .No propozycje są śmieszne, ale pseudo reborn jakoś się przyjął wraz z unikalnym outfitem.
Odnieś się do propozycji wyżej i do argumentów, które opisałem, bo widzę, że masz Panie Adervo również problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Ale beka - płacz, bo Prezes nie grał miesiąc xD Zawsze mnie to śmieszy o "osiąganiu" cokolwiek na mazurku iks DE. Bo na poprzedniej edycji grałem po 2 latach przerwy, jak już edycja trwała, bo na tej edycji nie mam parcia na granie?? Ja to osobiście chciałbym kiedyś zrobić roskę, czy sl x200, bo nigdy mi się nie udało. Level to tylko dodatek. Chciałbym poznać również całą mapę, ale zawsze jak wbije te 500k to jest reset. I lincz bo co, bo wolniej lvl wbijam, BO GRAŁEM NA ROOKU, jak była walka o "topkę". Ja ciśnienia nie mam na lvl. Przepraszam, za zdradę na Mazurku, bo gram również w inne gry.
![[Obrazek: yAfoKhm.png]](https://i.imgur.com/yAfoKhm.png)
Mazurski OTS Facebook