Prezes odpocznij już bo te Twoje propozycje są śmieszne. Blokada na questach czy expach ? tylko po to żebyś mógł dogonić topke dlatego chcesz spowolnić exp ? ( Jak to Novi napisał "Potrafisz "osiagnac" cokolwiek na tym serwerze jak kompletnie każdy kto ogarnia mazurka przestaje grac " i to jak najbardziej prawda . Usunąć moby by dodać je na nowo to jest logika . Te ciekawe historyjki to możesz sobie wymyślić i pisać kolegą z gulid .
@edit . Płakałem to fakt jak zobaczyłem Twoją propozycję z tymi historyjkami i blokadą respow ( co do historyjek to Ty jesteś dobry-opowiedziałeś kolegą z gulid ile to nie zarabiacz i gdzie nie pracujesz a oni jak w obraz xd ) Jesteś taki mądry i oczytany a zero logiki co do propozycji - usunąć potworny aby te same ponownie dodać xd
@edit . Płakałem to fakt jak zobaczyłem Twoją propozycję z tymi historyjkami i blokadą respow ( co do historyjek to Ty jesteś dobry-opowiedziałeś kolegą z gulid ile to nie zarabiacz i gdzie nie pracujesz a oni jak w obraz xd ) Jesteś taki mądry i oczytany a zero logiki co do propozycji - usunąć potworny aby te same ponownie dodać xd
Mazurski OTS Facebook