(25-04-2018, 21:45:39)Ogoraz napisał(a): "Chcielibyśmy Was poinformować, że nie będzie żadnego res'a charów!W zeszłym roku pisane było to samo:
Ta edycja jest już ostatnia! Od dziś tj. 29.03.2018r. gracze, którzy sieję zamęt zostaną zbanowani."
Pragnę tylko przypomnieć, że szanowna ekipa POWINNA dotrzymać słowa.:******
13-02-2017, 21:48:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2017, 21:50:12 przez Vinox.)
"chciałbym zagwarantować Wam, ze nie mam w planach robienia żadnego restartu. Planowane aktualizacje zostaną wprowadzane po znalezieniu nowego mapera ponieważ Vegeta z przyczyn osobistych zmuszony został zrezygnować z pozycji mapera i GameMastea."
Zawsze można się dogadać

15-01-2018, 22:34:24
Gm Azerbek - "Witamy po ustaleniach w temple stwierdziliśmy, że restart jest jednak wymagany"
( a wyglądało to tak, że zebrała się stara ekipa i przepchnęła pomysł resetu, nie biorąc pod uwagę zdania aktywnych graczy - a ja akurat poszedłem, gdzie poszedłem )
A było to tak:
16-01-2018, 10:52:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2018, 10:55:19 przez wisnia742.)
Reset robiony w momencie, gdy było widać przyrost graczy na serwerze, który zaczął się stopniowo od listopada. Wczoraj było nawet ponad 30 graczy online i to nie ze względu na eventy bo już jest blokada MC.
Dobra decyzja o zmniejszeniu expa na golemach i zwiększenia exp stage, mogła ten trend wzrostowy utrzymać lub chociaż utrzymać tą stałą liczbę graczy.
Świetne obrady. Miało nie być resetu, tylko jakieś testy, poszedłem się wysrać na 5 minut - wracam i info, że na stronie news o resecie.
![[Obrazek: yAfoKhm.png]](https://i.imgur.com/yAfoKhm.png)
Mazurski OTS Facebook