18-10-2016, 22:44:55
(18-10-2016, 19:26:03)Vinox napisał(a): Myślałem o tym systemie żeby było coś takiego, lecz ankieta jest podzielona, poczekam na więcej komentarzy. Wybrano by z 10 przedmiotów najlepszych i tak jak mówisz byłyby one ulepszane i dawały dmq/obrone na 10 poziomie. Moment ulepszania byłby podzielny na % jeśli się nie udało to tracimy 1 poziom.
nie za duzo juz przedmiotow na dmg/obrone ?
Ja to bym zrobil tak, ze co kazde ulepszenie danego przedmiotu dostajemy mozliwosc wejscia na godzine dziennie na jakis nowy rep potworow, kazde ulepszenie = nowy resp z nowym potworem, z kazdym ulepszeniem w zaleznosci od tego ktory przedmiot bedzie ulepszany dostajemy rozne bonusy czyli np.
zordian/valvent/goblin set= duzo wiekszy exp z tych nowych potworow niz expimy na tych co do tej pory
rabbit/misiek= duzo lepszy loot niz na tych mobach co loocimy (mam na mysli heoni/elary/infernusy/bastki) co z tych mobow mialoby leciec zalezy od administratora
weapon=dostep do respa z mobami ktore bardzo dlugo sie bije i w ramach loota mamy 5% na zloocenie 50h pacca.
klapki/traperki/softy= mysle ze tu juz bez respow a jakies solo roomy na powiekszenie szybkosci naszej postaci?
Kazdy poziom tak jak napisales jakis % na ulepszenie i jezeli nam sie nie uda ten 1 poziom spada
kazdy poziom=inny resp niz poprzednie (w przypadku speeda na klapki itd inny solo room) moim zdaniem to lepsze rozwiazanie niz kolejne przedmioty do dmg/obrony/regeneracji.
Co myslisz ty i gracze?
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: cooltext17.png]](http://images.stimax.pl/i7/cooltext17.png)