Nie chce mi się cytować każdego punktu, więc napiszę to normalnie.
Quest na nowe UE - nie? Już chyba lepiej zmienić efekty tych co są,
Zmniejszenie expa do 600k - Nie, bo będzie płacz,
Wyłączenie staminy - nie, myślę, że podniesienie taska do 50lvl więcej, to spoko alternatywa,
Ma prawie 100k dlatego, że moby na rook nie są zbalansowane kk?
Sasha gm? Ok.
Generalnie Bossman, czego ty wszystko sprowadzasz do questow? Tereny rebornowe można dodać ZA samo wbicie go? Coś al'a etero, dodać kilka respow tam i z bani.
Dalej..
Nie ma sensu dodawać na każdą arene heoni/elar itd freszol, są areny dla nobow i h lvl, więc po co to zmieniać?
Można dodać quest na tarcze, nie od reborna, tylko dla wszystkich, rose jest już przereklamowana.
Co do nowej broni, 3X3 jest spoko. Kratki ataku to pomoc, nie utrudnienie.
Propozycje nr. 1, 2, 5, 6, 7 od Atnoxa całkiem spoko oraz poniższe Goldiuszka również są niezłe, jest w czym wybierać. A propozycje ciągłych questow, misji to jest jeden wielki bezsens
Hejko
Quest na nowe UE - nie? Już chyba lepiej zmienić efekty tych co są,
Zmniejszenie expa do 600k - Nie, bo będzie płacz,
Wyłączenie staminy - nie, myślę, że podniesienie taska do 50lvl więcej, to spoko alternatywa,
Ma prawie 100k dlatego, że moby na rook nie są zbalansowane kk?
Sasha gm? Ok.
Generalnie Bossman, czego ty wszystko sprowadzasz do questow? Tereny rebornowe można dodać ZA samo wbicie go? Coś al'a etero, dodać kilka respow tam i z bani.
Dalej..
Nie ma sensu dodawać na każdą arene heoni/elar itd freszol, są areny dla nobow i h lvl, więc po co to zmieniać?
Można dodać quest na tarcze, nie od reborna, tylko dla wszystkich, rose jest już przereklamowana.
Co do nowej broni, 3X3 jest spoko. Kratki ataku to pomoc, nie utrudnienie.
Propozycje nr. 1, 2, 5, 6, 7 od Atnoxa całkiem spoko oraz poniższe Goldiuszka również są niezłe, jest w czym wybierać. A propozycje ciągłych questow, misji to jest jeden wielki bezsens
Hejko
Mazurski OTS Facebook