- Proponuję, by na każdej arenie znalazł się Elar/Infernus Ward Heoni. Na tych potworach expi się najdłużej, w dodatku dużo osób posiada poziom na w/w potwory, przez co brakuje miejsc na arenach. Mówiąc o "każdej" arenie mam na myśli również te darmowe jak i płatne. Do tego proponuję dodanie większej ilości mobów na respach Elarów, Wardów, Crazy Sheepów. Tak jak jest to na Infernusach. Nie tylko ja popieram tą propozycję, z wieloma osobami rozmawiałem i są tego samego zdania.
- Proponuję obniżyć exp do 600k o jakieś 25%, gdyż teraz wbicie tego poziomu to kwestia ok. 4/5 dni, czyli zdecydowanie za szybko.
- Proponuję usunąć staminę dla rebornów, albo dodać ją dla wszystkich, czyli również dla postaci bez rebornów. Zamiast karać ludzi za wbicie reborna, powinieneś obniżyć ogólny exp o jakąś 1/3, jeżeli już Vinox chcesz, żeby ludzie wolniej expili. Stamina nie ma żadnego sensu poza tym, że jest karą dla graczy, którzy grają tu najaktywniej.
W sumie to, o czym niejednokrotnie wspominałem od dłuższego czasu.
- Proponuję obniżyć exp do 600k o jakieś 25%, gdyż teraz wbicie tego poziomu to kwestia ok. 4/5 dni, czyli zdecydowanie za szybko.
- Proponuję usunąć staminę dla rebornów, albo dodać ją dla wszystkich, czyli również dla postaci bez rebornów. Zamiast karać ludzi za wbicie reborna, powinieneś obniżyć ogólny exp o jakąś 1/3, jeżeli już Vinox chcesz, żeby ludzie wolniej expili. Stamina nie ma żadnego sensu poza tym, że jest karą dla graczy, którzy grają tu najaktywniej.
W sumie to, o czym niejednokrotnie wspominałem od dłuższego czasu.
Mazurski OTS Facebook