Viseq mylisz sie polecialem pare razy i sie udalo 
@Viseq
żadnego bólu nie odczuwałem jednie fatal mial namiot bo na prv sie chwalil xD!
A robic robilem bo po to jest quest
@Placzek aka Pisek
Pixelem to jestes ty i twoi funfle zycie by oddali za to i dupy lizali za itemki zalosni jestescie pocwicz
No slabo wiem wiecej nakrece na czasie
Wiadomka ze Piesek skomentuje bo by oszalal jak to pisales nie nabijaj postow tyle ze tutaj nie zalicza sie ich parapecie xD
Zawsze wiesz jak poprawic nam humor muhehehe ;]
sciagam kazdy wie o twoi kolezku co dla roski robil xD!!! A plakac to ty placzesz pod temple ciagle ze padasz i kolegow wola i dalej po dupe zalosny jestes a dupe lizac to chyba do ciebie podobne soolo romy roski przypominasz kto prosil o wyczyszczenie muhehehe minus bedzie minusem zawsze
Az zal czytac tych twoich wypocin Elo

@Viseq
żadnego bólu nie odczuwałem jednie fatal mial namiot bo na prv sie chwalil xD!
A robic robilem bo po to jest quest

@Placzek aka Pisek
Pixelem to jestes ty i twoi funfle zycie by oddali za to i dupy lizali za itemki zalosni jestescie pocwicz

No slabo wiem wiecej nakrece na czasie

Wiadomka ze Piesek skomentuje bo by oszalal jak to pisales nie nabijaj postow tyle ze tutaj nie zalicza sie ich parapecie xD
Zawsze wiesz jak poprawic nam humor muhehehe ;]
sciagam kazdy wie o twoi kolezku co dla roski robil xD!!! A plakac to ty placzesz pod temple ciagle ze padasz i kolegow wola i dalej po dupe zalosny jestes a dupe lizac to chyba do ciebie podobne soolo romy roski przypominasz kto prosil o wyczyszczenie muhehehe minus bedzie minusem zawsze

Az zal czytac tych twoich wypocin Elo
Mazurski OTS Facebook