24-09-2013, 22:09:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2013, 11:11:57 przez Palldino.)
(24-09-2013, 20:03:51)Ogoras napisał(a): Ahaaaa. Ciekawe dlaczego profesjonalista Wickd wybieral ja za kazdym razem? Jesli nie grales irelka, to prosze Cie, nie mow na niej zlego slowa. Jej true dmg rozjebie kazdego tanka. Skill + wit's end= 130-140 true dmg co sekunde, takze prosze Cie..
@ Escape- moze uzyc stuna na przeciwniku i uciec do minionka, boze.
@ Wardy. Wardy, support, wardy, support. Zaraz po supporcie najwiecej wardow powinien postawic wlasnie top, wiec nie szkoda kasy na wardyTu jest ten bol, ze albo giniesz, albo 75 golda na warda _/
Naprawdę jesteś takim zjebem genetycznym jak oskar i nie widzisz, że irelia była dobrym pickiem na topa w 2 sezonie? Wychodzi jak śledzisz dalszy rozwój Wicked'a i całego EG. Przez cały ten sezon na mistrzostwach czy na soloq pickował Aatroxa, Zeda, Malphita, Shena. Irelią grał jak go widownia na streamie poprosiła, bo dzięki tej postaci stał się sławny :c Nie mów mi że nie umiem grać irelią, bo mam nią trochę przegrane, znam jeszcze przeliczniki, cooldowny, nawet na skina sie pokusiłem
Grałem nią dużo ale po zmianach itemów, nie sprawia mi przyjemności granie tą postacią, są inne lepsze picki na topa które są lepsze dla teamu 
#Palldino
Bez wyzwisk kk?
Mazurski OTS Facebook

Tu jest ten bol, ze albo giniesz, albo 75 golda na warda _/