20-09-2013, 22:07:10
Gram, czemu mam nie grać? Wlasnie rankedzika wygralem singedzikiem
jak grasz lux to sobie bierz najlepiej zamiast ignite teleport i mow na bocie, zeby walneli w drugiego busha warda i jak pushuja z druzyny przeciwnej uzyj teleporcika i macie 2 trupy
Ja zawsze zamiast ignite wole teleport dlaczego? poniewaz ignite jest przydatne dla middera raczej tylko w poczatkowej fazie gry, a ja zawsze ide pod late.
Co do teleportu dam ci mala podpowiedz, zaczynaj z doranem + 2x potek albo wardzik, gdy uzbierasz 800 zlota kup sobie kielich na lux i uzyj tp ( oszczedzisz czas na dojdzie, czyli nie stracisz farmy i lvla) midder z przeciwnej druzyny, nie bd mial czasu na wrocenie, bo bedzie chcial bronic wiezy, kup jeszzce warda i zacznij pushowac. Koles traci farme, ty go harasujesz, potem gang bota i tak caly czas
jak grasz lux to sobie bierz najlepiej zamiast ignite teleport i mow na bocie, zeby walneli w drugiego busha warda i jak pushuja z druzyny przeciwnej uzyj teleporcika i macie 2 trupy
Ja zawsze zamiast ignite wole teleport dlaczego? poniewaz ignite jest przydatne dla middera raczej tylko w poczatkowej fazie gry, a ja zawsze ide pod late. Co do teleportu dam ci mala podpowiedz, zaczynaj z doranem + 2x potek albo wardzik, gdy uzbierasz 800 zlota kup sobie kielich na lux i uzyj tp ( oszczedzisz czas na dojdzie, czyli nie stracisz farmy i lvla) midder z przeciwnej druzyny, nie bd mial czasu na wrocenie, bo bedzie chcial bronic wiezy, kup jeszzce warda i zacznij pushowac. Koles traci farme, ty go harasujesz, potem gang bota i tak caly czas
Mazurski OTS Facebook