20-09-2013, 21:09:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2013, 21:14:44 przez Wysmienita.)
(20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): @up
Powiedz mi jak wygrać jeżeli:
-mam 2x adc w teamie(i flame non stop),
-mam afkera,
-nie mam adc ani jungli,
-idzie 2 na topa, przy czym na początku jest double kill dla przeciwnej drużyny na topie,
-20 minuta - surr 4/1,
-gość firstpickuje mida, po czym w grze mówi, że nie idzie na mida, bo go zkontrowali.
Można tak wymieniać w nieskończoność, zjebałem sobie mmr i teraz nie moge grać, bo only Bronze V mam w teamie...
Przy takim czymś aż się grać odechciewa, wcześniej miałem 12/2/7 lux a ludzie i tak woleli dać surra w 20 minucie, bo mieliśmy pushniętego bota aż do inhibitora(mimo tego, że staty teamu były lepsze niż przeciwników).
A czasem najlepsze jest to, że wygrywamy 6/0 itp. A tu nagle quadra dla przeciwników i mecz który był wygrany jest wdupiony...
Jeszcze jedno wyśmi, powiedz mi jak już tak w temacie jesteś, kim najlepiej carrować gry? Na yt jak oglądam jakiś helo którzy carrują bronzy to grają Akali, Talon, Nasus(:o). Co do akali to troche rozumiem, ale przecież nie ubije tanka na combo... A jak dostane stuna to padam w chwile, bo jebane brązy jak widzą, że padam, to od razu uciekają, nawet jak jest 4vs2...
Ja wychodziłem ze srebra Tarickiem
Ale polecam ci Nasusa, robisz go pod full tanka + do 20 minuty nawalasz caly czas Q. W 20 minucie powinnes miec ok. 400 stackow. Inne postacie ci gowno robia, a ty masz kazdego na kilka Q 
Wiesz jeszcze z czym najwiecj graczy robi blad i ty widze tez. Z tym, ze maja sapy do kogos, ze inni robia bledy, a najpierw trzeba patrzec na siebie. A najlepiej carowac gry jakims ADC, wygrany bot = wygrana gra najczesciej. Najlepiej znajdz sobie ziomka ogarnietego supporta, ktory bedzie wardowal dragona i tri bush to bedize lajciczkowo. Chociaz ogarniety jungler jeszcze bardziej potrafi wycarowac gre, jaki Udyr, na silverze nie grywalny, ale jak spotkam ogarnietego w platynie, to robi masakre. Dobra postac jest tez Renekton, moj main. W early ma potezny dmg, w late tak samo. Albo Vladimirek mmm <3 farma do 20 minuty, a potem tez sieka, wbijam sie w 3 w 50 minucie i ich skladam razem z moim teamem :3 Ja w silverze poprostu mialem wyjebane w ludzi, wygram to wygram, nie to nie, szukalem bledow u siebie i tak trzeba robic
prawda jest taka, ze kazdy jest w takiej lidze na jaka zasluguje. Przeciez ostatnio kumplowi gralem 10 rankedow kayle, z czego 8 wygralem na statach 20/0. Prawda jest taka, ze kazda postac jest OP. ja sobie np. lubie tak grac, ze czekam az team wybierze to co chce, ja wybieram reszte. Mialem ostatnio grac jungle, byli sami ad w teamie, to wzialem fiddlesticka. Wbilem sie w 5 w 20 minucie i 4 trupy, jeden mi uciekl. Kazda postac jest WP na swoj sposob, taka jest prawda. Najlepiej sie nie skupiac na zabijaniu graczy, tylko na farmie, ja tak robie i dobrze na tym wychodze, ew. czekam na ganka. Najwazniejsze tez nie pushowac lini. Sorry, ze pisze tak z dupy nie pokolei, ale jestem zjarany 
(20-09-2013, 19:30:48)stiuart napisał(a):(20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): Powiedz mi jak wygrać jeżeli:
-mam 2x adc w teamie(i flame non stop),
-mam afkera,
-nie mam adc ani jungli,
-idzie 2 na topa, przy czym na początku jest double kill dla przeciwnej drużyny na topie,
-20 minuta - surr 4/1,
-gość firstpickuje mida, po czym w grze mówi, że nie idzie na mida, bo go zkontrowali.
Można tak wymieniać w nieskończoność, zjebałem sobie mmr i teraz nie moge grać, bo only Bronze V mam w teamie...
Przy takim czymś aż się grać odechciewa, wcześniej miałem 12/2/7 lux a ludzie i tak woleli dać surra w 20 minucie, bo mieliśmy pushniętego bota aż do inhibitora(mimo tego, że staty teamu były lepsze niż przeciwników).
A czasem najlepsze jest to, że wygrywamy 6/0 itp. A tu nagle quadra dla przeciwników i mecz który był wygrany jest wdupiony...
na wyzszych tez tak jest, wiec to nie tylko na low mmr, a co do afkerow to na plat + praktycznie w kazdej grze spotkasz afkera, bo wtedy ludziom juz nie zalezy
Co ty pierniczysz, ze na platynie spotkam w kazdej grze afkera? Widze, ze ty chyba nie byles nigdy w platynie. Ja przez 300 ranedow w platynie spotkalem moze jednego afkera : O
http://www.youtube.com/watch?v=gCL_9OU25K4
Polecam do obejrzenia.
Mazurski OTS Facebook