Panowie, Palladinoo to Oskarqq(może go kojarzycie z robienia map na 7.6). To jak na wstęp 
Po drugie, jak mówił palldino - Janna ssie - pod warunkiem, że przeciwnik potrafi grać.
Po trzecie, ogarnięta janna potrafi naprawde dużo zrobić w late - ze swojego "q" przy farcie może podrzucić cały przeciwny team w teamfightach. Ult przydaje się w krytycznych sytuacjach(pułapka, albo nawet wjazd na Barona, podczas gdy przeciwna drużyna go robi), i ten shield, który ma tak wykurwisty przelicznik, że go i tak znerfią.
Jeszcze coś mówiliście o champach na różnych liniach
Przecież możesz iść każdym champem na każdą linie(co prawda, wtedy jest "troll pick, report this noob", no ale kto zabroni ;o). Ja sam często pickuje Lux, Morgane, Syndre, Dariusa na supporta
Postacie te potrafią ładnie obijać, a przecież w supporcie nie chodzi tylko o to, żeby mieć heala -.-' Grając dariusem na supporcie, jego ulti jest na tyle dobre, że już na 6 lvl Cait + Darius potrafi tak przyjebać, że przeciwny adc nie będzie wiedział co się dzieje XD
To by było na tyle, oczywiście nie spinam, czy coś(bo jak na Wasze posty patrze, to mam takie wrażenie, że lekka spina się zrobiła).
Zaraz jakiś ss wrzuce, bo spam się robi
@down
Leona ma zajebiście spamowalny ult

Po drugie, jak mówił palldino - Janna ssie - pod warunkiem, że przeciwnik potrafi grać.
Po trzecie, ogarnięta janna potrafi naprawde dużo zrobić w late - ze swojego "q" przy farcie może podrzucić cały przeciwny team w teamfightach. Ult przydaje się w krytycznych sytuacjach(pułapka, albo nawet wjazd na Barona, podczas gdy przeciwna drużyna go robi), i ten shield, który ma tak wykurwisty przelicznik, że go i tak znerfią.
Jeszcze coś mówiliście o champach na różnych liniach
Przecież możesz iść każdym champem na każdą linie(co prawda, wtedy jest "troll pick, report this noob", no ale kto zabroni ;o). Ja sam często pickuje Lux, Morgane, Syndre, Dariusa na supporta
Postacie te potrafią ładnie obijać, a przecież w supporcie nie chodzi tylko o to, żeby mieć heala -.-' Grając dariusem na supporcie, jego ulti jest na tyle dobre, że już na 6 lvl Cait + Darius potrafi tak przyjebać, że przeciwny adc nie będzie wiedział co się dzieje XDTo by było na tyle, oczywiście nie spinam, czy coś(bo jak na Wasze posty patrze, to mam takie wrażenie, że lekka spina się zrobiła).
Zaraz jakiś ss wrzuce, bo spam się robi

@down
Leona ma zajebiście spamowalny ult
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: santex.jpg]](http://img838.imageshack.us/img838/3378/santex.jpg)