(11-09-2013, 19:31:37)Palladinoo napisał(a): No widzisz, bardzo się cieszę, a ja gram o wiele krócej i wiem więcej od CiebieCiesze się również, że "mainują" Jannę, ale na midzie wciąż ssie, jeśli pójdzie ktoś, kto potrafi zrobić unik przy tornadzie, tyle
Do tego w late Janna ssie
Dobra bambus, wiesz wiecej? mow jak chcesz, ale dla mnie nie powinienes sie wypowiadac
Na jakiej podstawie stwierdzasz, ze janna jest praktycznie bezuzyteczna w late. Przeciez late to nie 1v1 i wlasnie Q robi bardzo wiele. Tak samo jak wszyscy mowia, ze teemo w late jest qwnem, dziwne. Jesli chodzi o diamond/challenger to janna na mida jest czesto wybierana tak samo jak niektorzy robia to soraka. A jesli chodzi o bronze - plat, to chociazby takim przykladem jest Zyra, ktora przeciez tez zostala przedstawiona jako support.
Dla ciebie championy, ktore Riot przedstawil jako typowe supporty sa tylko i wylacznie supportami, bo posiadaja pospolite ulti pomagajace druzynie, co jak to nazwales "w ogóle się nie sprawdza" i wlasnie w tym sie roznimy.
Wejdziesz do platy to bedziesz widywal takie druzyny coraz czesciej, bo nie tylko na normalach ludzie graja "dziwnymi" kombinacjami jak ci sie wydaje. Zreszta watpie, zebys sie wydostal z bronzu

Jbc to nie jest spina, czy jakis wjazd na cb, poprostu sie wypowiadam.
@edit
Wielki plus dla osoby pozniej. Wie co mowi.
Litponik 0-474k Sprzedany
Chodzacy Kamien 0-373k Sprzedany
Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat
|
V
Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat
|
V

Ciesze się również, że "mainują" Jannę, ale na midzie wciąż ssie, jeśli pójdzie ktoś, kto potrafi zrobić unik przy tornadzie, tyle