Hmm... Pokaż specyfikacje kompa ;D Ja na 2duo 1.4ghz, 1gb ram, 128mb grafiki(z ramu) gram na 20fps, ale z gry mnie nie wyrzuca.
Zalecam przeskanować kompa programem "Malwarebytes Anti-Malware" - usuń albo weź do kwarantanny wszystkie śmieci.
Możesz jeszcze zdefragmentować dysk - to też pomaga.
Na dysku na którym masz lola warto mieć 5gb~wolnego miejsca na dysku.
Spróbuj wyłączyć zaporę na czas działania lola - tak czytałem ;D
Ew. możesz wyłączyć antywira na czas działania lola(ale nie zapomnij go potem włączyć)
Czytałem też, że może to być przyczyna wolnego dysku twardego oraz słabego ramu, ale nie wiem jak z tym jest.
Napisz do supportu RIOTu i opisz im sytuacje - w miarę dobrze tłumaczą bo sam do nich pisałem.
@edit
Takie małe co nieco, co prada na botach ale to jak na razie moje najlepsze osiągnięcie ;D
Zalecam przeskanować kompa programem "Malwarebytes Anti-Malware" - usuń albo weź do kwarantanny wszystkie śmieci.
Możesz jeszcze zdefragmentować dysk - to też pomaga.
Na dysku na którym masz lola warto mieć 5gb~wolnego miejsca na dysku.
Spróbuj wyłączyć zaporę na czas działania lola - tak czytałem ;D
Ew. możesz wyłączyć antywira na czas działania lola(ale nie zapomnij go potem włączyć)
Czytałem też, że może to być przyczyna wolnego dysku twardego oraz słabego ramu, ale nie wiem jak z tym jest.
Napisz do supportu RIOTu i opisz im sytuacje - w miarę dobrze tłumaczą bo sam do nich pisałem.
@edit
Takie małe co nieco, co prada na botach ale to jak na razie moje najlepsze osiągnięcie ;D
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: santex.jpg]](http://img838.imageshack.us/img838/3378/santex.jpg)