Jak ja sie tu wgl znalazlem? dobra mniejsza
Chcecie znow 7.6 jak to ktos napisal ze znow chce grac na 7.6 ludzie tibia na dzien dzisiejszy nie istnieje a co mowa dopiero 7.6 mieliscie 4 edycje i gdzie ta stara ekipa?
Stara ekipa dorosla i juz nigdy nikt z "starej ekipy" nie bedzie gral w tibie.
Tyle w temacie.
BTW dziwie sie ze vinoxowi nie szkoda dalej kasy bo od bardzo dawna zle na tym wychodzi.
Ale te 15 osób będzie grało, bo to właśnie te 15 osób chce powrotu do 7.6. A nie tak jak teraz 25 online, z czego 20 to boty. Ba, wczoraj było tylko 7 online
Ostatnio nawet było, widziałem, 22, z czego 20 osób stało w train roomie i skillowało, a pozostałe 2 na bocie
Już jesteśmy ze sobą zgadani i chcemy tego powrotu, żeby móc znów pograć razem, jak kiedyś.
Zaciśnij zęby, sam niczego nie zmienisz.
Uśmiechnij się, ręce schowaj do kieszeni.
Dobra panowie, nie ma sensu robić sobie nadziei. Vinox nie wróci do 7.6. Jeśli chce mieć 4 grające osoby na bocie i 20 osób stojących w trainach to jego sprawa, poszukajmy jakiegoś innego albo nie grajmy wcale
Zaciśnij zęby, sam niczego nie zmienisz.
Uśmiechnij się, ręce schowaj do kieszeni.
To lipa bo już myslalem, ze pogram sobie na normalnym ots ;/ no ale trudno. To tylko zależy od Vinox'a ale skoro on nie chce to nic nie poradzimy przecież Pozdrawiam
To zrób mazurka 7.6 też i zobaczymy jaka będzie różnica w graczach. A o ile wiem Vinox to tam prawie wszyscy trainy i boty. Zrób mazurka 7.6 to będzie taki s2??
Dajcie se spokój z tym serwem, był serw 7.6 chcieliście 10+, jest 10+ chcecie 7.6. A i tak wiadomo że graczy tutaj nie będzie skoro Vinox nie interesuje się serwerem. Więc polecam wyjść na dwór, a nie spamować na forum o otwarcie serwa 7.6