• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Główne Forum › Odejścia i powitania.
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

No to Pa

Thread tools
No to Pa
Offline Adervo
Nabijacz postów
304 Liczba postów:

30-03-2018, 17:23:06
Z racji tego, że serwer WEDŁUG mnie idzie w złą str przyszedł czas i na mnie . Brak chęci oraz weny do gry w tibie ( może jak będzie nowa edycja to wejdę ) Ale na prawdę dobra edycja poszła w złą str z tym expem do 400k/ lotem z onibali czy chociażby usunięciem spadku lvli od zabicia gracza. Teraz walka to nie to samo . Postać Adervo już nie należy do mnie -> co złego to nie ja . Zostawiłem sobie tylko afkera . A teraz do rzeczy pozdrowienia dla całej gildii SILACZY spoko mordy, oraz dla ziomków z tsa ( jeszcze czasem wbije ) nie będę wymieniał z osobna bo jest was wielu ale już dużo z was też odeszło ")

[Obrazek: 7HRCoaU.gif]
Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ogoraz
Nowicjusz
24 Liczba postów:

30-03-2018, 17:27:57
Dokładnie to samo zrobiłem!
Do spotkania na tsie mordo Wink
Zapraszam do nas na rl, chętnie przygarniemy. Pozderki

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Banneq
Banned
206 Liczba postów:

30-03-2018, 17:55:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2018, 17:55:58 przez Banneq.)
Widzę, że butki cię pokonały xD (żart oczywiście).
Co fakt to fakt, Vinox zrobił kilka istotnych i nietrafionych zmian bez jakiejkolwiek konsultacji ze społecznością graczy. Historia lubi się powtarzać Smile. Ja pewnie też już na dłuższa metę nie wysiedzę na tym serwie. Powodzenie w rl, wpadnij czasami. Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Gm Azerbek
Gość

30-03-2018, 23:11:19
Exp był konsultowany z Merixem Top 1,
Spadanie lvl po zabiciu przez gracza powróciło.

Nie bardzo rozumiem Czemu serwer idzie w złą stronę, możesz wytłumaczyć ??

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Adervo
Nabijacz postów
304 Liczba postów:

31-03-2018, 10:38:54
Tak jak Ci napisałem to było według mnie, a że dużo ludzi jest tego samego zdania to coś musi w tym być nie ? .
Tak jak napisał BanneQ zrobiłeś kilka istotnych i nietrafionych zmian bez jakiejkolwiek konsultacji ze społecznością graczy ( takie coś jak spadanie lvlu powinno być konsultowane, dopiero po skargach na gc/tsie Novi zrobił sondę a międzyczasie odbył się maraton i jak walczyłeś o respa to i tak nie spadał lvl i się koleś śmiał z tych dedów . Historia lubi się powtarzać dokładnie a teraz jeszcze jak widać macie mało czasu nawet na sprawdzanie afków (rozumiem święta itd ale jest was 3 jak macie mało czasu to może jeszcze jednego do ekipy )

Druga sprawa w propozycjach jest kilka fajnych typu loot chanel 13 osób na tak, a co Ty robisz wchodzisz w temat patrzysz albo i nie i tyle na tym się kończy a możesz napisać, że nie przejdzie czy coś od siebie .

Nawet Ci wypiszę kilka fajnych propozycji :

1. http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19298
2. http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19296 <- tu jesteś za ale cisza i nie wiadomo czy wprowadzone będzie czy nie
3. http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19284
4. http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19281
5. http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=19272

Jeżeli chodzi o lot z Onibali to faktycznie był spory ale to wystarczyło troszkę zmniejszyć . Teraz motyl +/- 140 ng ( po tyle sprzedawałem 2 dni temu ) koleś 100k lvl potrzebuje do mbp 3x więc idzie po bonus i lota z onibali . Po godzinie lotania na 100k lvlu ma koło 52 ng - 20 za bonus = 32 ng na czysto . Jak myślisz chciałoby Ci się lotać ? ( tu piszę oczywiście o lotaniu ręcznie i na arenkach bo więcej mobów wyciągasz )

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Crazy Virus
Stały bywalec
115 Liczba postów:

31-03-2018, 11:14:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2018, 12:52:55 przez Crazy Virus.)
Na każdego już przychodzi czas XD Powodzenia ziomek, daj znać jak będziesz wybierał się do Gdańska na meczyk. Pozdro Big Grin
@EDIT
Zapomniałem dodać, że resp Oliversów też zjebali z 30 minut (jak to było na poprzednich edycjach, gdzie można było wylootać ten czerwony plecaczek) do 1 godziny (Gdzie Merix szuka ten plecak już 2 miesiące) HAHA

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ogoraz
Nowicjusz
24 Liczba postów:

31-03-2018, 11:26:44
"Exp był konsultowany z Merixem Top 1"

A przepraszam, ty otsa zrobiłeś dla merixa? Jemu nie przeszkadzało, bo i tak go nikt nie dogoni, ale poza nim to wszystkim przeszkadza. Z takim podejściem tracisz wszystkich "starych wyjadaczy". Konsultujesz to z większością graczy, a nie z jedną, to tak na przyszłość. Powodzenia w traceniu graczy, bo lubisz niszczyć coś, co jest dobrze. :'D

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Earendi
Średnio Zaawansowany
35 Liczba postów:

31-03-2018, 11:27:47
@vinox woli 4 graczy nowych co nie afczą i są cały czas niz 8 was co afk i was nie ma. Też się zgodzę z tym

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Papa SM
Banned
144 Liczba postów:

31-03-2018, 12:41:57
No to nic, pozostaje się tylko pożegnać Sad . Powodzenia w życiu rl tam z ta ,,mloda" zaglądajcie na tim spika Big Grin Big Grin

Widzę, że już wytłumaczyli jak można zjebać serwer . No nic ja nie będę się rozpisywał bo już tam wszystko wyjaśnione zostało .

PS. VINOX NIGDY SIE NIE NAUCZY, WPROWADZAĆ PROPOZYCJI TYLKO ON SAM WIE CO JEST DLA SERWERA NAJLEPSZE ,,NA KAZDEJ EDYCJI JEST TO SAMO "

Pozdrawiam Smerf Smile

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Crazy Virus
Stały bywalec
115 Liczba postów:

31-03-2018, 12:57:11
I pamiętaj o Listopadzie, wbijamy do Smerfa na 18stke XD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Merix
Stały bywalec
125 Liczba postów:

31-03-2018, 15:41:05
Trzymaj się tam chłopie, może do zobaczenia na następnej edycji XD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Adervo
Nabijacz postów
304 Liczba postów:

31-03-2018, 18:27:17
Potrzeba było mojego odejścia i wypisania tego co można wprowadzić i nagle weszło w życie a do tej pory nic xd.

Krejzi jak Śląsk z Lechią będzie w dolnej tabeli a mecz będzie w Gdańsku to na pewno wpadam na 2/3 dni bo będzie lato już to się zgadamy Smile a co do 18-stki Smerfa to też wpadam jak i Shintar Big Grin

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Crazy Virus
Stały bywalec
115 Liczba postów:

31-03-2018, 23:15:30
(31-03-2018, 18:27:17)Adervo napisał(a): Potrzeba było mojego odejścia i wypisania tego co można wprowadzić i nagle weszło w życie a do tej pory nic xd.

Krejzi jak Śląsk z Lechią będzie w dolnej tabeli a mecz będzie w Gdańsku to na pewno wpadam na 2/3 dni bo będzie lato już to się zgadamy Smile a co do 18-stki Smerfa to też wpadam jak i Shintar Big Grin

Daj znać wtedy, zgadamy się Big Grin

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sir White
Zaawansowany
67 Liczba postów:

01-04-2018, 20:35:45
Bajo Bajo mordeczko , do następnej edycji XD

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend