09-06-2009, 17:56:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-06-2009, 18:12:30 przez Przemix.)
Jesteś w tym bardzo dobry, ale myślałem ze ta prezentacja będzie dłuższa Ona mi bardziej przypomina Trailer, ale z drugiej strony ona jest idealna na Acc Mazurskiego. Krótka i przejrzysta. 8/10, bo spodziewałem się czegoś innego. Ale i tak najlepszy Twój filmik to "Mazurski Ots Spox ZiomY" ... Old Mazurski <3
Jak praktycznie nikt nie dał zdjęć to było bardzo krótkie ;p. Jak dla mnie wykonanie super muzka troche nie moje klimaty, ale też w uszy nie gryzie. Tal jak mówili poprzednicy najlepiej dać je na acc. 10/10
Tak jak napisali panowie @up prezentacja mi się podoba, dużym atutem twojej prezentacji jest bardzo dobra jakość, dzięki której świetnie się ją ogląda Ale... jest za krótka... Mam nadzieje, że następna będzie jeszcze lepsza
Spoko filmik dla nowicjuszy Pozdro Przyda sie mniejszym Levelom ktorzy nigdy nei grali na mazurskim new ;D Ja tez mam zamiar zrobic Filmik pokazac Exp,Zernis,Etero I inne) By male lv wiedzieli po co jest potrzebny pacc na mazurskim !!! ;D bez paca nie da expic no chyba ze tak do 1 -2 k ;/ ;D yO .