Forum Mazurski OTS
Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Nowa Osoba Młodszy Tutor. (/showthread.php?tid=9584)

Strony: 1 2

Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Vinox - 15-01-2011

Od dnia dzisiejszego do Ekipy serwera dołącza Mr Mainmasters będzie on zajmować się:

- Sprzedawaniem Pacc za pieniądze w Tibi, wszystkie inne osoby które będą sprzedawać PACC będą jak dotychczas kupowanie od nich na własną odpowiedzialność z wyjątkiem właśnie Mr Mainmasters.

Miejmy nadzieję że się sprawdzi sprzedawaniem Paka w grze od zaufanej osoby z Ekipy serwera. Smile

Ostatnio pojawił się problemy z godzinami np Death List proszę się tym nie przejmować każdego gracza praktycznie sprawdziliśmy i poprawiliśmy jeżeli ktoś ma problem z listą myślę nie ma się czym przejmować nowe zgony powinny nadpisać się już poprawnie. Za utrudnienie Przepraszamy.

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Wannabe - 15-01-2011

Dobra decyzjaWink

Mainmaster nigdy nikogo nie ojebal na sms ;d

Troche na serw wpadnie jak on ma nieskonczonosc pacc;ow ;d

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Pogromca - 15-01-2011

no i fajnie ze wkoncu ktos komu mozna zaufac a ile wyiaga za sztuke?

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Matt - 15-01-2011

Ile sponsor zapłacił ? : D

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Juras - 15-01-2011

Mr Mainmaster to zaufany czlowiek;]

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Domenlot - 15-01-2011

Mr Mainmaster to spoko koles :p dal mi domek i go niezalowal i widze ze tez ma dobra opinie w grze.

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Outdoor - 16-01-2011

Ta dobrze, że przyszedł ktoś kto sprzedaje pacc, ale 1ksc dla gildi ; 1,5ksc dla normalnych graczy , a dla wrogów 3ksc ? Troszke lipa :/ .

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Orsoneq :C - 16-01-2011

@up: za 100% pewnosci, warto tyle zapłacic.
@topic: Bardzo dobrze, od zawsze na serverze brakowalo tutorow Smile

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Flavix/Wys - 16-01-2011

Specjalnie założyłem konto aby odpisać Big Grin
Tutaj wysmienita/flavix jkc ^^
Mainmaster nuup tutora ma hhaaaahaa
GZ głombie
Pamiętajcie to mój ziom nie wasz ;d
A podobno miał już nie grac w tipje ;l
TIPJA TO ZUO
lepiej byście na siłownie chodzili codziennie mielibyście jakiś porzytek, tak to jedynie mogę maguś i palek ma bo na allegro handlują ale wy? nie macie ;x

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Cpun - 16-01-2011

Mr zaufany gracz, nigdy nie oszukał na Pacca
Vinox podjełeś dobrą dezycję.

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Novi - 16-01-2011

Az dziwne, ale ok bo kilka tygodni temu pytalem o MT i Odpisaliscie mi ze nie potrzeba iw najblizszym czasie nie bedzie trzeba, ale ok Smile)
Ale ciesze sie ze on zostal bo to akurat bardzo uczciwy czlowiek, jednak mam pytanie czy bedzie on tez zajmowal sie sprzedaza Pacc na Wyspie Poczatkujacych? Czy jak zwykle pomysleliscie tylko o Maine?

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Pallus - 16-01-2011

Nie gram tu już ale powiem, że to zaufany człowiek. Musze mu kiedyś oddać misia i bs'a. XD!

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - FirstWito - 16-01-2011

(16-01-2011, 10:29:13)Cpun napisał(a): Mr zaufany gracz, nigdy nie oszukał na Pacca
Vinox podjełeś dobrą dezycję.

zgadzam sie Mr jeszcze nie oszukał na pacc
mam tylko 1 pytanie on sprzedaje pacc sms ze swojej kasy czy poprostu Vinox mu kody udostępniłeś i sprzedaje by zmniejszysc ilosc ksc na ots Wink
pozdrawiam

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - WindowsXP - 17-01-2011

Aha, dostał on Młodszego Tutora dlatego że finansuje Ci, serwer Paccem?.W takim razie każdy będzie sellał only pacc bo ma dużo kasy na komie i dostanie mt?.

Nie gratuluje tej posady.

Tyle ode mnie . Cze.!.

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Johan - 17-01-2011

No to już nie ma co pacc bd pewny za sc Wink To jest jakiś "+" dla serwera Smile

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Graculla - 18-01-2011

No ładnie, ładnie, teraz będziemy mieli pewność, że taka osoba nie oszuka nas dlatego, że to uczciwa osoba, teraz wystarczy, że nie zrobiłby jakichkolwiek przypałów i będzie na stałe w ekipie i awansował na wyższą rangę - gratuluję Ci Mr Mainmasters.

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Sasuke - 25-01-2011

nom tylko ze drogi pacc ;(

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Ainor - 25-01-2011

No.
Teraz można komuś zaufać Big Grin

Big Grin

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Przemek - 25-01-2011

Mr Mainmasters - jest to dobry wybór, nigdy nikogo nie oszukał, miejmy nadzieję, że się sprawdzi.

RE: Nowa Osoba Młodszy Tutor. - Draculla - 26-01-2011

(15-01-2011, 18:02:49)Vinox napisał(a): Od dnia dzisiejszego do Ekipy serwera dołącza Mr Mainmasters będzie on zajmować się:

- Sprzedawaniem Pacc za pieniądze w Tibi, wszystkie inne osoby które będą sprzedawać PACC będą jak dotychczas kupowanie od nich na własną odpowiedzialność z wyjątkiem właśnie Mr Mainmasters.

Miejmy nadzieję że się sprawdzi sprzedawaniem Paka w grze od zaufanej osoby z Ekipy serwera. Smile

Ostatnio pojawił się problemy z godzinami np Death List proszę się tym nie przejmować każdego gracza praktycznie sprawdziliśmy i poprawiliśmy jeżeli ktoś ma problem z listą myślę nie ma się czym przejmować nowe zgony powinny nadpisać się już poprawnie. Za utrudnienie Przepraszamy.

Dobra decyzja, on nigdy nikogo nie oszukał, miejmy nadzieję, że tak będzie do końca jego pobytu na serwerze.