![]() |
|
Userbar za kase, itemy na OTS. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Userbar za kase, itemy na OTS. (/showthread.php?tid=9449) Strony:
1
2
|
Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 Witam. Jestem rozwijającym się, początkującym grafikiem. Robie na zamówienie Userbary. Zamówienie powinno wyglądać następująco: -Podajesz na jaki temat powinien być Uservar -Co na nim powinno być -Co napisane. Oczywiście najpierw wysyłam Userbara, później jeżeli się spodoba to zaplata ; ) PS: ROBIE RÓWNIEŻ SYGNATURKI!! RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Skiller - 26-12-2010 Ja mym poprosil cos z realem madryt powinien na nim byc Raul; > I napis Hala Madrid RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 ja bym chciał obrazek z napisem Klapka ale rozumiem że to za sc a nie rl kasa jak sc to chętnie RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 Oczywiście że za sc, lub itemki ;D Okej zaraz biorę sie do roboty.. Mysle ze o 19 beda juz gotowe, pozdrawiam
RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 a za obrazek z napisem klapka ile sc? RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 Najpierw pokażę Ci go, a później sam stwierdzisz ile jesteś w stanie za niego mi dać ![]() A klapka$, Ma być sam napis klapka? Czy np Mazurski ots, klapka? RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 wiesz co hmm może byc samo Klapka lub klapka i mazurski ots pod spodem czy gdzieś indziej RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 klapka$ dla Ciebie: ![]() Uploaded with ImageShack.us Jeśli chcialbyś abym coś zmienił to napisz.. A co do pierwszej osoby, niech napisze czy to ma byc sygnaturka czy userbar.. RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Outlander - 26-12-2010 sygnatura z chelsea london i pogonia szczecin i napis ,,Jestem z wami" Dev3loprio RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 Outlander, twoje zgłoszenie zostało przyjęte lecz UserBar będzie gdzieś przed 20.. Lub wcześniej, jak zrobię to wyśle Ci wiadomość na prv, a userbara wstawię tutaj na forum. RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Krzywousty - 26-12-2010 Ja poprosiłbym o Usebar z animowanym napisem Konstantynopolitanek wychodzącym z dołu oraz z Misiem i Bs obok Kolor Niebiesko-czerwony RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 wiesz co a mógł byś zrobić avatra takiego na śroku duży napis klapka RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 No spoko, ale za dopłatą ??? Wiadomość jest zbyt krótka. Wpisz wiadomość dłuższą niż 30 znaków. RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 no ok to zrób mi avatara takiego jak napislem a userbar nie chce RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 Czyli co? Za to że się napociłem przy UserBar nic nie dostanę? ; / Co ma byc na tym avku? Czarne tlo, a w tle bialy napis Klapka czy co .. RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Skiller - 26-12-2010 Zrobisz mi duzy na srodku podpis ? W tle gdzies niebieski Real Madryt Gdzies tam z boku Raul A nizej wyjebisty napis Hala Madrid RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Krzywousty - 26-12-2010 Mi zrób usebara to dostaniesz kase RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 dobra da ci za userbara tez dam kase to ma być że tło białe a na środku napis klapka i może też być wokół jakies itemki lub itemek i powtżam to ma być AVATAR...ok? RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Criion - 26-12-2010 No prosze, avatar.. Taki jaki chciałeś.. Białe tło, na środku napis, a po bokach jakieś itemy, chcesz to Ci pokaże jak ten UserBar wrzucić na forum. ![]() Uploaded with ImageShack.us Outlander: ![]() Uploaded with ImageShack.us RE: Userbar za kase, itemy na OTS. - Klapka$ - 26-12-2010 ok thx zobacze czy sie wbije mi na avtara czy nie bd musiał skrócić tto ile ci jestem winny? |