![]() |
|
Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. (/showthread.php?tid=9430) |
Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Elade - 23-12-2010 Drodzy użytkownicy!! W imieniu całej administracji "MazurskiOTS" składam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne i Bożonarodzeniowe użytkownikom, moderatorom oraz kolegom z administracji dużo zdrowia, pieniędzy, czasu wolnego... Mam nadzieję, że Rok 2011 będzie przebiegał bez konfliktów, kłótni i buntów w grze. Od siebie życzę dużo pomyślności i powodzenia w życiu osobistym. ![]() pozdrawiam
Elade. RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Niewidzialny - 23-12-2010 Podbijam i nawzajem ) No i %% sylwka oczywiscie zycze;P
RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Condro - 23-12-2010 Ja Równiesz podbijam ![]() % sylwka zycze ![]() duzych lvl w grze ![]() 0 bugów itp
RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - GadzioO - 23-12-2010 Nawzajem. Zdrowia zdrowia i miłego czasu spędzonego z rodziną nie tibią Pozdro RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Uka - 23-12-2010 Wszystkiego najlepszego, nie przed tibią (bo będzie cały rok taki:]). Spędzamy święta z rodziną. RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - rami90 - 23-12-2010 A ja wszyskiego najlepszego i zrookowania harow na swieta zeby je spedzic z rodzina ![]() POZDRO ALL
RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Mervakis - 23-12-2010 Dzięki, nawzajem. _________________________ RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Bulmaa - 23-12-2010 Zapomniales o mnie ;((( Napisaleś "kolegom z administracji" a ja nie jestem chlopakiem ; (( Ale dziękuję i wzajemnie ;D @edit. Jestem. ;D RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Juras - 23-12-2010 (23-12-2010, 17:49:26)Bulmaa napisał(a): Zapomniales o mnie ;((( Bulmaa Ty nie jestes w administracji od tego zacznijmy ![]() Również Wesołych Świąt życzę i Szczęśliwego Nowego Roku;] Pozdro;] RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - #Taekwondo - 23-12-2010 Również, życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, i wszystkiego co dobre
RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Szakal - 23-12-2010 Dzięki za życzenia i wzajemnie... RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Ziom8832 - 23-12-2010 Siema ![]() Wszystkim wesolych i spokojnych swiat Bożego Narodzenia :] Zdrowia szczescia i pomyslnosci i nie siedzenia przed tibia tylko z rodzinka pod choinka ![]() i Chcialbym Prezent od Admina Na Nick Master Knight o Pacca na 30 h Dla kazdego ![]() z Góry Dziekuje i Pozdrawiam
RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - mateusz3 - 24-12-2010 nawzajem all Łinterfresz wiadomosc jest zbyt krotka.... RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Ehon - 24-12-2010 Wesołych wam wszystkim życze ))))))))))
RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Saru3k - 25-12-2010 Wzajemnie. Życzę wszystkim wesołych świąt bożego narodzenia, oraz szczęśliwego Nowego Roku. ![]() ![]() Pozdrowienia. RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - marcins023 - 26-12-2010 Życzę wszystkim również wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku i pozdro Elade ;]. I pozdro Vinox i Maroslaw! RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Klapka$ - 26-12-2010 życzę wam wesołych swiąt i swiąt nie przed tibią tylko z rodziną RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Stopro - 26-12-2010 dzieki wam za zyczenia, jestescie cudowni RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Klapka max - 27-12-2010 życzę wesołych świąt i pozdrawiam cała obsługę servera i wszystkich graczy RE: Życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne. - Domenlot - 28-12-2010 klapka swieta sie skonczyly to po co zyczenia skladasz? a ja wam i graczom zycze Pijanego,szalonego sylwestra. Szczesliwego Nowego Roku |