![]() |
|
Logo Serwera - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Logo Serwera (/showthread.php?tid=94) |
Logo Serwera - Fable - 10-06-2009 Moze by tak zmienic Logo Otsa ?? te co jest , jest juz troche stare a zmiana stylu nie odgoni graczy tylko wrecz przyciagnie. Pozatym to dobre aby Graficy sie popisali swoimi umiejetnosciami hmm? Tutaj podawajcie swoje prace : // nie wiedzialem gdzie to dac wiec dalem tu w off topic , mozna przeniesc jak cos.. RE: Logo Serwera - Carlisle - 10-06-2009 ja mogę zrobić bardzo chętnie. Może zrobimy jakiś konkurs, co ? Vinox co ty na to ? Zawsze to jakieś urozmaicenie ;]]
RE: Logo Serwera - Vexus - 10-06-2009 Fable, dobrze pomyślałeś, i trafiłeś w bdb dział ![]() Przydałoby się takie urozmaicenie account makera. @Fable Oj Vinox talk with me ? It's dream hehe ![]() Prędzej kieruj to do Hucza, ja tu jestem tylko od pilnowania hehe
RE: Logo Serwera - Fable - 10-06-2009 @Sokol To moze jesli ma byc jakis konkurs dogadaj sie z Vinoxem i jesli sie zgodzi umiesc to gdzies w widocznym miejscu tak jak konkurs na rangi forumowskie ![]() , bo tutaj zapodalem tylko raczej propozycje ;p
RE: Logo Serwera - Vinox - 10-06-2009 jestem za czekam na propozycje
RE: Logo Serwera - kocurek - 10-06-2009 Ja spróbuję coś zrobić. Jak mi się uda. RE: Logo Serwera - Przemix - 11-06-2009 Vinox, to ogłaszasz konkurs czy mamy tutaj dawać loga? Acha, Vinox podaj wymiary jakie ma mieć logo. RE: Logo Serwera - Kliszczo - 11-06-2009 Co powiecie na takie??
RE: Logo Serwera - Fable - 11-06-2009 Nie jest zly , sam bym nie umial takiego zrobic ale wes pod uwage kolory acc makera , warto tez zeby bylo cos bardziej zwiazane z tibia np. Gracze w tle
RE: Logo Serwera - Aeroxs - 11-06-2009 Kliszczo nie postarales sie zabardzo ;p zaraz cos wykminie moze RE: Logo Serwera - Krzywousty - 11-06-2009 Kliszczo całkiem całkiem lecz wiem że stać Cię na więcej
RE: Logo Serwera - Carlisle - 11-06-2009 No to ja cuś przygotowałem ;]] to tylko projekt. Jeżeli zdecydowalibyście się na to logo dorobiłbym szczegóły, może zmienił tło ;]] itd. Można pomniejszyć zmienić wielkość i styl czcionki, tylko musicie powiedzieć ;]]
RE: Logo Serwera - ManiQ - 11-06-2009 Carlisle...Dobre to jest ![]() Lubisz sie bawic grafika ? Jak dla mnie to nie trzeba by zmieniac :d RE: Logo Serwera - Carlisle - 11-06-2009 Tak lubię sie w tym grzebać Jak coś mogę jeszcze zrobić/ulepszyć.
RE: Logo Serwera - Fable - 11-06-2009 Bardzo ladne logo , napis dopasowany do tla gites ![]() //Bedzie ten konkurs??
RE: Logo Serwera - Adikx - 11-06-2009 Co powiecie na to moje brzydactwo ?![]() @Carlisle. Nie sądzisz, aby server reprezentowali gracze a nie rycerz i smok ;D? Chodz twoja praca bardziej mi sie podoba od mojej
RE: Logo Serwera - Fable - 11-06-2009 ciekawy pomysl tylko mam takie uwagi: -tlo za ciemne.. - Ten napis mazurski ots taki dziwny... - napisy po prawej w porzadku - postacie tez spoko Popraw te 2 punkty jak mzoesz to napewno bedzie ladniej RE: Logo Serwera - Mr.Marga - 11-06-2009 moze byc .........................
RE: Logo Serwera - Sosik - 11-06-2009 moze byc tylko troche za ciemne tło;] RE: Logo Serwera - Adikx - 12-06-2009 (11-06-2009, 22:24:05)Sosik napisał(a): moze byc tylko troche za ciemne tło;] Jak znajde czas, pozmieniam. Cierpliwości. |