![]() |
|
Update MS i ED + Balans ! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Update MS i ED + Balans ! (/showthread.php?tid=8887) Strony:
1
2
|
Update MS i ED + Balans ! - Vinox - 10-10-2010 Zgodnie z zapowiedziami dziś kolejne Update dla prof: -Druid i Sorcerer. [brido(bombo camp statek)] Co zostało dodane?
ROOK
11.10.2010r. !!! Aktualizacja
Konkurs na 10h pacc za 10 bugów nadal trwa w odpowiednim dziale na forum, wszystkich zainteresowanych zapraszamy do zabawy. Przypominamy że od dnia dzisiejszego nie ma możliwości odzyskania utraconego Rec-Key. Jest tylko możliwość zmiana starego na NOWY!). Oceny dot. Zmian dzisiejszych tych z nowymi terenami prosimy oddawać w tym temacie. Dotyczy to także balansu(stary temat został zamknięty). Zmiany zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie serwera! Ekipa Mazurskiego! RE: Update MS i ED + Balans ! - Pallus - 10-10-2010 Nono nice, czekamy na restarcik
RE: Update MS i ED + Balans ! - Niewidzialny - 10-10-2010 Wreszcie ) szkoda ze nie da sie odzyskac rec-keya bo zgubilem do kilku charów
RE: Update MS i ED + Balans ! - Waflus - 10-10-2010 Hehe narescie bedzie mozna gdzie expic ed i ms ; D i dobrze ze tylko wstep maja ms i ed
RE: Update MS i ED + Balans ! - woffer - 10-10-2010 Teraz tylko czekamy na restart
RE: Update MS i ED + Balans ! - Master Kenus - 10-10-2010 Slabiutko,dla Ciebie 24 zl to niewielka zapłata? Na tego ots nie warto 10 zlotych na pacca wydać,a co dopiero 24 :[ Smutna prawda. Jesli jeszcze czekacie za jakims update nie łudzcie się,nie będzie go dopóki APO nie wprowadzi czegoś,bo z czegos Srinox musi skopiowac
RE: Update MS i ED + Balans ! - Orsoneq :C - 10-10-2010 Ktos powie, co dokladnie zostalo zmienione w ed/ms? Bo nie mam jak tego sprawdzic aktualnie. Juz widze te respy, ktore zrobil maro XDD RE: Update MS i ED + Balans ! - Johan - 10-10-2010 Sa nowe respy : o Zobaczmy jak wygladaja
RE: Update MS i ED + Balans ! - Tiesto - 10-10-2010 Kazda profa ma zmniejszone hity. Teraz zabij takiego kondona maratonczyka.. (10-10-2010, 16:27:07)Outlander napisał(a): a sa jakies wgl nowe potwory ?? w sensie dla ed i ms??? Są. RE: Update MS i ED + Balans ! - seczu - 10-10-2010 Master Kenus jak masz jakis problem to wypier***** je**** noobie a nie zasyfiasz tutaj forum swoimi zjeba**** postami RE: Update MS i ED + Balans ! - Outlander - 10-10-2010 a sa jakies wgl nowe potwory ?? w sensie dla ed i ms??? RE: Update MS i ED + Balans ! - Kliszczo - 10-10-2010 Aha? Przydalo by sie obnizyc teraz hp potworow.... RE: Update MS i ED + Balans ! - Speed Pall - 10-10-2010 Nie no zawaliscie vinox, zwiekszyć hity ed zmniejszyc pallowi o 25% zawaliscie wrecz. teraz druid ma mnie na 2 hiy a ja go na 3. gdzie tu sprawiedliwosc? ... RE: Update MS i ED + Balans ! - Niewidzialny - 10-10-2010 dobrze by bylo gdyby te potwry nie tworzyly np. hotari, drako:< wtedy by sie git expilo
RE: Update MS i ED + Balans ! - Speed Pall - 10-10-2010 wszystko wam nie odpowiada, mogli zmniejszyc hity druida i sorca, dac im respy moc d sworda zostawic i by bylo good, i moce broni roznych prof zwiekszyc oprocz ek'a.. RE: Update MS i ED + Balans ! - Ehon - 10-10-2010 Witam, Vinox jednak widzę ze zrobiłeś to co dałem ci do propozycji z Rec-Key ) i na tym troszke zarobisz i ludziom dużo pomożesz. i co zły miałem pomysł? vinox przyznaj mi racje ;] a co z moją sprawa co pisaliśmy na E-mail.? Czekam na odp: ) RE: Update MS i ED + Balans ! - Speed Pall - 10-10-2010 Vinox daj jeszcze troche do ataku palla i bedzie good... RE: Update MS i ED + Balans ! - Szakal - 10-10-2010 Moje propozycje co do rooka: 1. Może dodasz arene potworów na której będziesz wybierasz sobie dowolnego potworka (np. OTS king) i go walisz, jak go zabijasz to expa nie dostaniesz, jak padniesz to nic nie tracisz. 2. Może dodasz komendę na life fluidy !lf, żeby je używać byłoby trzeba mieć bp otwarty z life fluidami. RE: Update MS i ED + Balans ! - Ehon - 10-10-2010 Vinox. masz racje zawsze jak serwer robiłem to pacc sms musiał być żeby nie było lagów. bo nikt z własnej kieszeni nieda na to pieniędzy ja lubie jak coś się robi z niczego bo tak jest mapke od 0. silnik od 0. coś z niczego :] ale koszty każdy musi ponieść.
RE: Update MS i ED + Balans ! - Yassta - 10-10-2010 Balans nieudany ; ) jak zawsze.. a respy jak respy mogą być ; ), teraz można expić ! gz Vinox !!! oby tak dalej ; D i dzięki, że tyle musieliśmy Cię prosić o te respy ; ) (10-10-2010, 17:29:45)Speed Pall napisał(a): Nie no zawaliscie vinox, zwiekszyć hity ed zmniejszyc pallowi o 25% zawaliscie wrecz. teraz druid ma mnie na 2 hiy a ja go na 3. gdzie tu sprawiedliwosc? ... No o To chodzi w balansie ? chyba ed ma mniej hp a rp więcej ? za to ed wali więcej a rp mniej.. ; | OMG !!! |