Forum Mazurski OTS
Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! (/showthread.php?tid=8736)

Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Vinox - 09-09-2010

Kolejny Cieplutki "newsik" na naszej stronie. W dniu dzisiejszy zaktualizowany Rook (wyspa dla początkujących) zostało konkretnie zmienienie\poprawione i dodane:
- główny rynek (facc)
- nowych kilkanaście expowis (pacc)
- poprawiony bug z NPC: The Oracle (możliwość wybierania głównego miasta jak i starożytnego)
- dodanie kilku bramek lvl na expowiskach

Ogólnie to by było na tyle.

A co zostało zmienione\poprawione w tych "trzech Fazach" które były w wakacje:
1 Aktualizacja zaczęła się juz 6 czerwca 2010r.
- Różny exp za potwory dla osób z PACC jak i FACC,
- Został powiększony Resp Mad Monków,
- Dodanie nowej opcji do serwera (brak możliwości zaśmiecania Depo),
- Potwory takie jak: Enchanted Golem oraz Medus Mage będziemy teraz dostawać więcej doświadczenia +10%
- Drzwi dla poszczególnych poziomów zostały poprawione(bramki lvl'owe),
- Stanowiska Player vs Player zostało poprawione całkowicie(PVP Arena).
- Ringi, amulety dla większego lotu +40, +60 + 120(Ring of the skies, Crystal Ring, Crystal Necklace),
- Większość map zostało zaktualizowane na aktualne,
- Osoba szukana za pomocą exiva dostanie komunikat iz jest "namierzana") PACC(usunięte)
- Osoba posiadująca Premium account zostanie w odpowiednim czasie poinformowana gdy jego "promocyjne życie dobiegnie końca",
- Magic wall (magiczna ściana) została dokładnie poprawiona,
- Wykrycie błędu serwera w postaciach Female, Male jest całkowicie poprawiona,
- Poprawiony całkowicie Amulet of Protecion jest już w 100% !
- GM Invisible dla GM\Admin poprawione oraz dla Tutorów i S Tutorów możliwość niewidzialność w listach VIP,

C.D już niebawem.

Cytat:Jeżeli chodzi o domki licytacje, czyszczenie graczy z serwera wznawiamy to 15 wrzesnia. Dalsze informacje kiedy licytacje juz niebawem!

Zmiany z aktualizacją wyspy ROOK będzie przy najbliższym restarcie serwera !

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - #Creator^^ - 09-09-2010

Nono, Vinox starasz sie Big Grin oby tak dalej Tongue #żeby Jakieś dobre potworki były.
+dla Ciebie Smile

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Waflus - 09-09-2010

Gz vinox. a co z expem dla ms/ed i ogarnoc ek.

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Vinox - 09-09-2010

ms\ed poczekać muszą Wink a co do ek hmmmmm to 1 wielka niewiadoma sam nie wiem czy chce Uhy na "hotkey'u" 1 mówią że ok 2 mówią ze nie chcą tego...

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Madman - 09-09-2010

No Vinox postarałeś się.
W ciągu dalszym postaraj się wprowadzić to:
http://www.mazurski-ot.xaa.pl/showthread.php?tid=8701
http://www.mazurski-ot.xaa.pl/showthread.php?tid=8702

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Novi - 09-09-2010

Aha?? widze wlasnie co jest 4 potwory na ktorych nie da sie expic zrobione pod Alexa??? zadnych nowych questow?? tyle roboty nad takim czyms........ Tyle czekania na 4 potwory??

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - by XaniQ - 09-09-2010

No fajnie że upade akurat od wczoraj zacząłem na rooku trochę expić bo mam mało czasu ale teraz będzie fajniej ;d mam nadzieję że te potworki to dobre będą ;p

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Waflus - 09-09-2010

(09-09-2010, 20:07:03)Vinox napisał(a): ms\ed poczekać muszą Wink a co do ek hmmmmm to 1 wielka niewiadoma sam nie wiem czy chce Uhy na "hotkey'u" 1 mówią że ok 2 mówią ze nie chcą tego...

To daj uh na hotkey i mniejsze hity z ds :>

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Avek - 10-09-2010

I po co na roku Up~ ? Rook to gówno, zero frajdy z grania.... To że ktoś gra na roku to niech się sam martwi gdzie expić itp, wkońcu nikt mu tam nie kazał zostawać... ZAJMIJ SIĘ MAINEM ; |

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Ehon - 10-09-2010

Witam, co to update wszystko w porządku a kiedy Administrator Strony zajmie się Modyfikacją "Konta na Stronie!?" Jeśli Mazurski jest tak długo to czemu nie możecie zrobić w Panelu "Moje Konto" Bannerów Reklamujących wasz serwer? nawet coś w stylu

~\Armia.toproste.pl/~~

Moja Propozycja Jest Taka, żeby zrobić taki układ na stronie "Moje Konto"

Kod:
Konto Promocyjne
Gratisy
Program partnerski
Recovery-Key
Nowa Postać
Usuń Postać
Zmień Hasło
Zmień e-mail
Zmień Nick
Opisy
Wyloguj

Chciałem zaproponować żeby przy zakładaniu konta dostaje się rec-key ale wiadomo zakazany jest handel postaciami, ale żeby można było wygenerować nowy rec-key jak ktoś ma stary a ma podejrzenie że ktoś ma dostęp do jego starego rec-key...
coś w tym stylu...

[Obrazek: beztytuuxns.jpg]

a pod tym żeby było takie coś też Vinox! wy na tym zarobicie !

[Obrazek: 52158826.jpg]

Także można było by zrobić Program Partnerski.
Osoba zakładająca Konto... i kupująca pacc to w tedy osoba polecająca Np. Vinoxa to Gracz może otrzymać 2h pacc'a ...

Taka jest moja Sugestia i Proszę się nad tym zastanowić.

Pozdrawiam. Ehon Morarah

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Dżastin - 10-09-2010

update super.

A i chciałam podziękować że ms i ed stawiasz na koniec : ( przez to grożą one wyginięciem ; / bo jest ich bardzo mało xd Nie no z niecierpliwieniem czekam, aż bd update ms/ed ? mam nadzieje, że do konca miesiąca się wyrobisz ? xd

Cze_/

Ps. ten potworek Alex Men to mała przesada.. all potwory dla Alexa ; D
widać, że Alex ważniejszy niż ed / ms ; /

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - by XaniQ - 10-09-2010

te potwory są tylko dobre dla Alexa ale jedynie co na Fan można trochę expić ale jak by był exp taki jak flubbow to było by lepiej bo po kilka z brusta wtedy można a na tym to nie da rady przecież czarów nie ma na rooku. Słabe te upade , długo wyczekiwane ale nie potrzebnie .

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - #Creator^^ - 10-09-2010

(10-09-2010, 17:32:55)by XaniQ napisał(a): te potwory są tylko dobre dla Alexa ale jedynie co na Fan można trochę expić ale jak by był exp taki jak flubbow to było by lepiej bo po kilka z brusta wtedy można a na tym to nie da rady przecież czarów nie ma na rooku. Słabe te upade , długo wyczekiwane ale nie potrzebnie .

Dokładnie, niech zrobią te potworki tak Jak Flubbery... ; (

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Eternity - 11-09-2010

(10-09-2010, 7:58:08)Avek napisał(a): I po co na roku Up~ ?
jakies urozmaicenie od flubkow, ciekawe jak by ci sie gralo na mainie bijac te same slabe, prawie nic nie dajace expa, potworki
(10-09-2010, 7:58:08)Avek napisał(a): Rook to gówno, zero frajdy z grania....

rly
(10-09-2010, 7:58:08)Avek napisał(a): To że ktoś gra na roku to niech się sam martwi gdzie expić itp, wkońcu nikt mu tam nie kazał zostawać

a tobie nikt nie kazal wychodzic na main'a i jeczec na forum, ze cos zostalo dodanego na wyspie poczatkujacych
(10-09-2010, 7:58:08)Avek napisał(a): ZAJMIJ SIĘ MAINEM ; |
poprzednie fazy update byly na main'ie, zachlanna swinio : (
#
ogolnie fajowsko, ale jest pare nie dociagniec - potem napisze propozycje, zeby to jakos zmodernizowac

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Obseydon. - 11-09-2010

(09-09-2010, 20:07:03)Vinox napisał(a): ms\ed poczekać muszą Wink a co do ek hmmmmm to 1 wielka niewiadoma sam nie wiem czy chce Uhy na "hotkey'u" 1 mówią że ok 2 mówią ze nie chcą tego...

nie zgapiaj od apo k***a sam wymysl cos
(10-09-2010, 9:51:12)Ehon napisał(a): Witam, co to update wszystko w porządku a kiedy Administrator Strony zajmie się Modyfikacją "Konta na Stronie!?" Jeśli Mazurski jest tak długo to czemu nie możecie zrobić w Panelu "Moje Konto" Bannerów Reklamujących wasz serwer? nawet coś w stylu

~\Armia.toproste.pl/~~

Moja Propozycja Jest Taka, żeby zrobić taki układ na stronie "Moje Konto"

Kod:
Konto Promocyjne
Gratisy
Program partnerski
Recovery-Key
Nowa Postać
Usuń Postać
Zmień Hasło
Zmień e-mail
Zmień Nick
Opisy
Wyloguj

Chciałem zaproponować żeby przy zakładaniu konta dostaje się rec-key ale wiadomo zakazany jest handel postaciami, ale żeby można było wygenerować nowy rec-key jak ktoś ma stary a ma podejrzenie że ktoś ma dostęp do jego starego rec-key...
coś w tym stylu...

[Obrazek: beztytuuxns.jpg]

a pod tym żeby było takie coś też Vinox! wy na tym zarobicie !

[Obrazek: 52158826.jpg]

Także można było by zrobić Program Partnerski.
Osoba zakładająca Konto... i kupująca pacc to w tedy osoba polecająca Np. Vinoxa to Gracz może otrzymać 2h pacc'a ...

Taka jest moja Sugestia i Proszę się nad tym zastanowić.

Pozdrawiam. Ehon Morarah
i ty tez japierdole

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - mmati - 11-09-2010

No niby fajnie.

Ale wise man potwór bardzo bardzo silny (na rook)
Glacius na main każdy summonuje 2 wise many, a wy wprowadzacie potwora który summonuje 2 glaciusy, tak wiem, że summon summona nie będzie miał ale chodzi o siłę. Bramka lvl'owa na owego potwora jest od 1,4k lvl coś tutaj nie gra.

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Johan - 11-09-2010

No powiem ze i tak dobrze ; ) up pasowal ale dla ms/ed to naprawde nic nie ma : /

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Mr_Main - 11-09-2010

fajne Update Big Grin , ale na Rooku na "Gase" - Smoki powinna byc Bramka ~3k lvl nie 1.4 ;/

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Pelixon - 13-09-2010

W końcu piękny update dla wyspy początkujących, świetna robota, gratuluję.

RE: Update 3\3 (ROOK) + Podsumowanie ! - Salixon - 16-09-2010

No widzę, że robicie wielkie postępy. Update dobrze wykonany, dobra robota. Oby tak dalej.