![]() |
|
Tutor - Satori - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Tutor - Satori (/showthread.php?tid=7509) Strony:
1
2
|
Tutor - Satori - Vinox - 19-04-2010 Witam, dziś do Ekipy na test dołącza postać o imieniu: Satori posiada on opcje takie jak: - Możliwość zbanowania, ostrzeżenia osoby, - Pisanie na Chat kolorem pomarańczowym, - Sprawdzenie osoby z adresu Ip - Dostęp do rozszerzonej listy online, - Szansa na zdobycie wyższej rangi, - W przypadku awansowania do pozycji Senior Tutora - odpowiednia ranga na forum, - i wiele więcej... Życzę powodzenia oraz zachęcam innych osób do pomocy dla serwera. RE: Tutor - Satori - kolos ziom - 19-04-2010 Heh Gratuluje mu z całego serca
RE: Tutor - Satori - Bulmaa - 19-04-2010 Gje Zet!!!!! No i życzę szybkiego awansu na senior tutora. )Pozdro .;D RE: Tutor - Satori - Przemix - 19-04-2010 Vinox napisał(a):- W przypadku awansowania do pozycji Senior Tutora - odpowiednia ranga na forum,Administrator? : D @Topic. Gratulacje i życzę powodzenia! : ] RE: Tutor - Satori - Sir Goldi - 19-04-2010 Życzę mu powodzenia w ogarnięciu tego burdelu : ) RE: Tutor - Satori - Diablo - 19-04-2010 O, gratulacje! ; D Wlasciwy wybor. ;d RE: Tutor - Satori - Pentagram - 19-04-2010 bardzo dobry wybor , mozna by nim zastapic maroslawa..gz carlisle ;] @down ?? , znamy sie?? , przyjaciol szukasz?? tu ich nie znajdziesz ;\ RE: Tutor - Satori - Timor - 19-04-2010 (19-04-2010, 20:44:43)Pentagram napisał(a): bardzo dobry wyborNo tak bo Maroslaw ma /goto. I nie możesz bocic? Gratulacje. Dobry wybór. RE: Tutor - Satori - Saquer - 19-04-2010 MAM NADZIEJE ZE BĘDZIE W NOCY CZĘSTO BO STRASZNIE SPAMUJĄ JAK GRAM. Gratuluje ! Mam nadzieje ze Ci się poszczęści i z opływem czasu Ranga będzie lepsza. RE: Tutor - Satori - M'c - 20-04-2010 yyy... kto to?? 1 raz ten nick widze..... Satori ? ; o RE: Tutor - Satori - Rachonix - 20-04-2010 Gz carlisle ![]() Vinox dobry wybór _____________________________ Crazy here. RE: Tutor - Satori - Carlisle - 20-04-2010 Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie ^^ Mam nadzieję, że będę z graczami na drodze pokojowej - bardzo mi na tym zależy. Z mojej strony mogę zapewnić, że obowiązki Tutora będę starał się wypełniać jak najlepiej. Są to moje początki więc liczę też na was, abyście się opanowali i nie pisali na gc "ile zapłaciłeś za tuta" czy innych głupot ;] A jak to wyjdzie czas pokaże. A więc strzeżcie się
RE: Tutor - Satori - Kojot - 20-04-2010 A za co jeśli można wiedzieć ? : o RE: Tutor - Satori - Matt - 20-04-2010 Nowy maper, to co w takim razie robi Netoperek hmm ? RE: Tutor - Satori - Black Rook - 20-04-2010 gZ zjom. Gratulacje pozycji oby tak dalej. RE: Tutor - Satori - Yassta - 20-04-2010 Gz.. Ciekawe czy ogarniesz xD __________________________________
RE: Tutor - Satori - Elade - 20-04-2010 Vinox napisał(a):Administrator jest tylko 1 i zawsze tak zostanie. A Drivex, Huczu to kim są? ???? #TOPIC Gz. RE: Tutor - Satori - Krycha1247 - 21-04-2010 Satori to ***** daje bana za free na stronce nic nie pisze ze wejscie komus na respa jest karane. Nowy tutor i juz sa problemy!!! RE: Tutor - Satori - #Detralis - 21-04-2010 Dobry wybor, ale mogles zwrocic ze on ek i ma bota ;D RE: Tutor - Satori - GadzioO - 21-04-2010 Takie komentarze zostaw dla siebie. Gdyby był nikim to byś nie grał na mazurku ani nie pisał na tym forum. Gz powodzenia Satori
|