![]() |
|
Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? (/showthread.php?tid=7398) |
Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Yassta - 04-04-2010 A więc tak robię ten wątek żeby każdy gracz Mazurka mógł tu napisać co myśli o danym graczu i dlaczego go wyzywa. Po co ciągle napinać się i wyzywać przed temple ?? Teraz swoją opinie o danym graczu możecie wyrazić tutaj )Poprawione
RE: Czego najbardziej nie lubimy u grazy Mazurskiego ? - Hardcore - 04-04-2010 Oszustów na smsy jest ich pełno tych malych levelów :/ I botów to jest to czego nie lubie w mazursku dlatego odeszłem złą nazwa tematu nie grazy tylko graczy RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Maniuś ^^ - 05-04-2010 Osobiscie nie lubie napinki ;] i to ze kazdy podchodzi i oczyscisz? dasz cos? poblokaj plix Nie lubie tez Gadzia ale to moje zdanie
RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - 19Harold08 - 06-05-2010 Czego najbardziej nie lubie Noobstwa /Chamstwa...jak np prosisz 30 k lvl to mógłby ci jakoś pomóc/Boterów/No-Liferów/Wrzut typu twoja stara...;/ Kozaczenia będzie hunted i wgl...żal ;d /Ortografii niektórych graczy żyjemy w Polsce i używamy polskiego
RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - M'c - 20-05-2010 Ja nie lubie text'ow typu Daj cos plax Pobloczysz? dasy cosi? itp........ RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Kaizoku - 21-05-2010 1 transów 2 lizodupów 3 analfabetów RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Yakuzo - 26-05-2010 ja nie lupje nopuf co pisza ze sellaja sms a potem mufia ze nie bo ih oszukam alerz rzal ! RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - #Detralis - 26-05-2010 ogólem To tacy co niby Sell pacc. A jak przyjdzie co do czego to niby nie maja, albo jak jest ktoś głupi to chcą oszukac. RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - L O L E K - 01-06-2010 łap komentaaaa : ) @down to co napisałeś tyczy sie rownież ciebie xdd RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Fuzion - 02-06-2010 Wbijanie się na respy , Kozactwo
RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Datello - 15-07-2010 Wszystkiego, tego czego nie chcemy. • Oddawanie przedmiotów. • Zabijania kogoś potworów. • Wyzywanie się. • Gracz liże dupę innemu. • Analfabetów. • Oszustów. • Botów. • Kłótni po przez działy/kanały. RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Possebon - 20-07-2010 Kozaków, którzy mają 100000 lvl i traktują innych jak niższych rangą. Oprócz tego ludzi, którzy wbijają się na respy, bo to bardzo denerwujące, ale ogólnie jest nie najgorzej.
RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Johan - 02-08-2010 Hmm Predatorki co sie spina w necie a tak naprawde ma 12 lat Dzieci po 12-13 lat RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Przemix - 02-08-2010 (02-08-2010, 9:03:14)Johan napisał(a): Hmm Predatorki co sie spina w necie a tak naprawde ma 12 latOstatnio z nim zajebistą konwersację prowadziłem na priv. Może później wrzucę screeny na forum
RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Bassito - 02-08-2010 1.Lizodupow 2.Chamow ze jak im nie dasz cos to cie wyzywaja. 3.Dzieci ktore mowia ze maja po 17-18lat a nawet 13 nie maja RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Waflus - 11-08-2010 Oszustow na smsy dasi cos plxx jestem po hacku poblokasz cosi plx RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Przemas - 11-08-2010 1.Oszustów. 2.Noobów. 3.Klonerów. RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Wannabe - 12-08-2010 1.Analfabetów typu; Comandor 2. Noobów co piszą: dasz coś, poblokasz? ......................... RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Delikatna - 13-08-2010 Nie lubię oszustów z sms-ami na pacc, a także nie za bardzo odpowiada mi to, że większość graczy to ignoranci którzy cenią graczy za level. W większości gracze mazurka to indywidualiści którzy nie potrzebują niczyjej pomocy w grze, tak więc pewnie to jest czynnik przez który nowi gracze na tym OTS mają spore trudności w znalezieniu jakiejś osoby która ich wtajemniczy w świat mazurka. RE: Czego najbardziej nie lubimy u graczy Mazurskiego ? - Fablo. - 17-08-2010 1. Dzieci 2. Analfabetów 3. Chamów 4. Oszustów 5. Naciągaczy 6. Daj coś plz!! |