![]() |
|
Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! (/showthread.php?tid=383) |
Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Helper - 21-06-2009 Witam ![]() Tak jak w temacie przedstawię dojście, i wykonanie questu na Magiczne klapki zapomnienia (You see a magiczne klapki zapomnienia (Arm:1)). Spis MONSTERÓW: Adobe Bally Lord Crazy Penigas Moras de Greg Gutalos i po drodze elfy, huntery ;] Czar Tomat nie mój char, Elade mi zrobił zdjęcia a ja zrobiłem poradnik. Pozdrowienia dla niego ![]() Aa zapomniał bym Screeny on też robił No to jedziemy ![]() ![]() ![]() Udajemy się na statek do NPC Fargum. Piszemy hi Vernis : ![]() Schodzimy ze statku na Vernis i udajemy się na północny zachód. Droga narysowana czerwona linią na zdjęciu. ![]() Idziemy po schodach, następnie wzdłuż drogi i przy zamku idziemy w prawo ![]() Idziemy kawałek ''błotna drogą'' i przy tabliczce idziemy w górę. ![]() Przechodzimy przez bramkę lvl i wchodzimy do Teleportu. Jak widać mamy 2 niebieskie fieldy. Żeby je 'wyłączyć' musimy przeciągnąć 2 dźwignie po lewej i po prawej stronie Wchodzimy do lewego teleportu i przeciągamy dźwignie.![]() ![]() Tak samo robimy z prawym Teleportem. Ok, fieldów nie ma teraz wchodzimy w szarą kratkę i przeciągamy dźwignie od 18000lvl'a.![]() Gdy przeciągniemy dźwignie teleportuje nas do pomieszczenia z potworami. Wchodzimy do pierwszego tp w tym pomieszczeniu, następnie do drugiego za kratkami. ![]() UWAGA. Jest tu 5 Gutalosów! Ubijamy je i wchodzimy w teleport. ![]() No i dobra Pomieszczenie z nagrodą Bierzemy nagrodę i quest gotowy ;]![]() W razie jakiś błędów proszę napisać posta a nie od razu mnie wyklinać. Życzę miłego wykonywania Questu, Pozdrawiam Helper. Wypowiadać się. ;D RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Elade - 21-06-2009 10/10 ![]() A jak inaczej Pięknie wykonane ; o RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Doral - 21-06-2009 NO super wykonane ![]() Chyba sobie na niego pojde :0 RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Vexus - 21-06-2009 Super Wykonany Poradnik 10/10
RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - ManiQ - 21-06-2009 No ladnie ;D 10/10 bezblednie i wgl RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Batek - 21-06-2009 Qest Wykonany Kakretnie <brawo>
RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - MayDay - 21-06-2009 Dobry jasny i latwy quest za poradnik daje 9/10 ale ten quest za duza bramka jegoda sie wykonac na 15k lvl jak sie przebiegnie przez gutalosy. RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Przemix - 21-06-2009 Ta pierwsza bramka jest bodajże od 7k. Mogłeś to napisać . A poradnik, kapitalny, jak każdy w Twoim wykonaniu. Widzę że Helper pracuje na zaufanie
RE: Quest na Magiczne Klapki Zapomnienia(arm:1) od 18000lvl! - Fable - 21-06-2009 Super opis 10/10 , powracaj helper na serwer i ratuj go ^^ |