![]() |
|
Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego (/showthread.php?tid=3189) |
Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Balle - 11-01-2010 Mam Dobry Pomysl Poniewaz Server off mi sie nudzi i nie mam co robic .Chodzi mi o to sciaganie itd (gry,filmy.muzyke) i takie tam. Bo Kazdy Cos Sciaga Naprzyklad Ja Sciagam Z Torrenty i bigotrrent. I Chce Sie Dowiedziec Czy Jest Lepszy Program . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chcialbym Zeby Tu Sie Znajdywaly Aby Takie Zeczy Z Gory Dzieki Opracowali Z Nodow xde ![]() ![]() Balle I Ziomek Z Rl Ballell RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - EdekNedek - 11-01-2010 Chomikuj.pl chyba jeden z lepszych portali tanio i fajny : P i duzy transfer; > RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Orsoneq - 11-01-2010 Nielicencjonowane pliki sciagam przy pomocy JDownloadera. Licencjonowane tylko i wyłącznie kupuje. RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - #Hunted - 12-01-2010 Mam wykupione konto na Torrenty.org i wszystko mam stamtąd .Serdecznie polecam płacisz 10.98 i możesz ściągnąć wszystko! Pozdrawiam. RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Przemix - 12-01-2010 Z torentów, z isohunt.com. Czasem też z Rapida : ] @up Nie płace nic i mogę ściągać wszystko
RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Sturnus10 - 12-01-2010 IDM, wyciagam teledyski ze stron, filmy. RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Sexi Girll - 12-01-2010 pleb.pl i chomikuj.pl
RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - wisnia1213 - 12-01-2010 Torrenty.Org Polski torren lecz zarejestrowanie kosztuje smsem RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Vatrass - 14-02-2010 Według mnie torrenty są do kitu ;D bo czasami nie idzie ściągnąć czegoś jak ludzie nie udostępniają pliku. I trzeba czekać dłuuuuugo. ja osobiście korzystam ze stronki www.exsite.pl wszystko tam znajdziecie, oczywiście korzystamy z metody ściągania przez RS albo HF. Jest też możliwość ściągania z torrentów do wyboru mamy dwa kanały: FILMY/GRY ;D Jak kto woli, czasami trzeba zapłacić czasami nie.. ; ] macie tu listę rzeczy dostępnych. Filmy / Movies: - DVDRip, BRRip, BDRip - HD, DVD5, DVD9 - R5, DVDScr - SCR, TS, TC, WP, CAM - Filmy Bollywood Filmy Online! Seriale Gry na PC Spolszczenia, patche, dodatki do gier Gry na Konsole: - XBOX 360 - Nintendo Wii - PS2, PS3 - PSP Mp3 / Muzyka: - Albumy i Single - Składanki - Soundtrack Teledyski Programy - Systemy operacyjne Anime / Manga Bajki i kreskówki dla dzieci Modyfikacje Windows: XP, Vista, 7 Skiny do programów Szablony / Skrypty Wszystko do telefonów eBooki i Poradniki Audiobooki Tapety Humor Auto Tuning Zdjęcia ze zlotów Erotyka (od lat 18)
RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - wiosna - 14-02-2010 Ja zasysam z Megaupload'a (mam konto na 1,5 roku) więc można szaleć, tylko nieraz trudno linki dobre znaleźć. A poza tym to torrenty.org, a linki z darkwarez.pl Pozdro RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Mefi - 15-02-2010 darkwarez... a tak to sciagam z darmowych serwerów bez limitu pobierania Jesli juz nie ma takich linków to odpalam rapidexpress'a i zasyssam z rapida
RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Johan - 15-02-2010 Torrenty.org ;D i Vdownloader ;D;D;D;D;D RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Holden - 16-02-2010 Najlepiej !! Ściągam pliki przez Torenty xDDD:!! RE: Z Czego I Z Jakiego Programu Sciagaja Gracze Mazurskiego - Elade - 18-02-2010 (11-01-2010, 21:23:30)EdekNedek napisał(a): Chomikuj.pl chyba jeden z lepszych portali tanio i fajny : P i duzy transfer; > Raczej nie taki tani ; d #Topic torrenty.org thepiratebay.com |