Forum Mazurski OTS
Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D (/showthread.php?tid=2785)

Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Ali - 22-12-2009

Ja nie mam ladnego tibi.spr dlatego chce zobaczyc innych Big Grin

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Orsoneq - 23-12-2009

[Obrazek: 16m2hjk.jpg]
Do tego poprzerabiane czary (ue jak mas vis na rlu, mas mort jak mas frigo z rla, erex jak mas san z rla, maxa widac na ssie [to co dostaje trainer]). Pozmieniane podlogi, backpacki, niektore items. Klapki sa jak firewalkers boots (pala sie), blaska jak rainbow sheild (animowana). Nie udostepniam za free, ani kase na tym zoranym servie.
@down: 'jak ktoś może(...)' a ja nie moge :|
@Kon~~: Dobry zart. Ja to robilem jakeis 8h, z przerwami, napewno za 1kcc nie oddam.

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Sexi Girll - 23-12-2009

Noooo ciekawe ciekawe a jakiś link do tego ;>?

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Bobo Knigh - 23-12-2009

(23-12-2009, 13:58:56)Orsoneq napisał(a): [Obrazek: 16m2hjk.jpg]
Do tego poprzerabiane czary (ue jak mas vis na rlu, mas mort jak mas frigo z rla, erex jak mas san z rla, maxa widac na ssie [to co dostaje trainer]). Pozmieniane podlogi, backpacki, niektore items. Klapki sa jak firewalkers boots (pala sie), blaska jak rainbow sheild (animowana). Nie udostepniam za free, ani kase na tym zoranym servie.

Umiesz czytać ?Z linkiem nie nasz linka? nie pisz .

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Ali - 23-12-2009

Bobo jesli mozna to bym prosil :d

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Kon Pogrom - 23-12-2009

Yyy noobku to nie jest boba spr; c ja robie bobowi spr ;c

Orsoneq

1kcc APO ok ? :c

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 26-12-2009

[Obrazek: 81512407.jpg]

Ja mam coś takiego (softy i kalpy się świecą jak co ;DBig GrinBig GrinBig Grin)

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Diablo - 26-12-2009

Radze nie pobierac tego syfu. Od kiedy 'dat' jest w .exe?

[Obrazek: beztytuuqd.jpg]

Zgadnij kotku co mam w srodku : ).

@up: umiesz liczyc? 5 'wiesniackich' antywirów.

[rudy]Usunąłem link.[/rudy]

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - S1urnus3k - 26-12-2009

(26-12-2009, 14:15:49)Orsoneq napisał(a): @down: Lol, jakies 3 wiesniackie antywiry cos znalazly i marudzisz XD! Tak musi byc, bo zeby zrobic full outy musi byc dat przerobiony, a przerobiony dat nie podoba sie antywira.
dat.exe powiadasz, ze tak musi byc? lapaj scana mojej dat, przerobionej tak samo jak Twoja.
[Obrazek: 21jt25i.jpg]
jak plik wsadowy moze miec rozszerzenie .exe?

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - jumpel - 01-01-2010

@up
Fajny key ... ;\
Skanowalem jottim ......

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 01-01-2010

z tego co widze @up są niedopracowane oO koleś jest w rogu sqm a powinien być na środku jak oufy z 7.6 etc

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Misiek - 02-01-2010

Zaj.... spr ;P aż cztery screeny, ale te cztery screeny to i tak za mało Wink
[Obrazek: 2wcmcs7.jpg]
[Obrazek: 1zld9w3.jpg]
[Obrazek: 2jfyq0k.jpg]
[Obrazek: 2pzxi8o.jpg]

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Bobo Knigh - 03-01-2010

Moje Spr.
[Obrazek: tibiamojaspr.png]

MAZ.dat

MAZ.spr

Skan.

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 06-01-2010

co do tych dwóch spr up to jest jakieś 10 może 15 min robocizny Big GrinBig GrinBig Grin a co do czaru z tymi chmurami u Miska to nie polecam źle się w pvp bawi bo nic nie widać ;<:<

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Mag - 10-01-2010

[Obrazek: noweb.png]

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 10-01-2010

heh widze moje spr :*
bla bla bla wiadomość za krótka etc itp yoooooo
@ down nom właśnie sry Tongue

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Mag - 11-01-2010

Maniek twoj jest tylko cintizen xdd

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Waflus - 12-04-2010

Dajcie linka do jakiegos spr..
Mag dal bys swojego spr tego nowego

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - #Detralis - 02-05-2010

Nie zabardzo to nie lubie tibi 8.0 lipne ludziki i wogule ;d

RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - mmati - 02-05-2010

No proszę dał by ktoś link download.