![]() |
|
Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D (/showthread.php?tid=2785) |
Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Ali - 22-12-2009 Ja nie mam ladnego tibi.spr dlatego chce zobaczyc innych
RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Orsoneq - 23-12-2009 ![]() Do tego poprzerabiane czary (ue jak mas vis na rlu, mas mort jak mas frigo z rla, erex jak mas san z rla, maxa widac na ssie [to co dostaje trainer]). Pozmieniane podlogi, backpacki, niektore items. Klapki sa jak firewalkers boots (pala sie), blaska jak rainbow sheild (animowana). Nie udostepniam za free, ani kase na tym zoranym servie. @down: 'jak ktoś może(...)' a ja nie moge :| @Kon~~: Dobry zart. Ja to robilem jakeis 8h, z przerwami, napewno za 1kcc nie oddam. RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Sexi Girll - 23-12-2009 Noooo ciekawe ciekawe a jakiś link do tego ;>? RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Bobo Knigh - 23-12-2009 (23-12-2009, 13:58:56)Orsoneq napisał(a): Umiesz czytać ?Z linkiem nie nasz linka? nie pisz . RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Ali - 23-12-2009 Bobo jesli mozna to bym prosil :d RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Kon Pogrom - 23-12-2009 Yyy noobku to nie jest boba spr; c ja robie bobowi spr ;c Orsoneq 1kcc APO ok ? :c RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 26-12-2009 ![]() Ja mam coś takiego (softy i kalpy się świecą jak co ;D ![]() ![]() )
RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Diablo - 26-12-2009 Radze nie pobierac tego syfu. Od kiedy 'dat' jest w .exe? ![]() Zgadnij kotku co mam w srodku : ). @up: umiesz liczyc? 5 'wiesniackich' antywirów. [rudy]Usunąłem link.[/rudy] RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - S1urnus3k - 26-12-2009 (26-12-2009, 14:15:49)Orsoneq napisał(a): @down: Lol, jakies 3 wiesniackie antywiry cos znalazly i marudzisz XD! Tak musi byc, bo zeby zrobic full outy musi byc dat przerobiony, a przerobiony dat nie podoba sie antywira.dat.exe powiadasz, ze tak musi byc? lapaj scana mojej dat, przerobionej tak samo jak Twoja. ![]() jak plik wsadowy moze miec rozszerzenie .exe? RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - jumpel - 01-01-2010 @up Fajny key ... ;\ Skanowalem jottim ...... RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 01-01-2010 z tego co widze @up są niedopracowane oO koleś jest w rogu sqm a powinien być na środku jak oufy z 7.6 etc RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Misiek - 02-01-2010 Zaj.... spr ;P aż cztery screeny, ale te cztery screeny to i tak za mało ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Bobo Knigh - 03-01-2010 Moje Spr. ![]() MAZ.dat MAZ.spr Skan. RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 06-01-2010 co do tych dwóch spr up to jest jakieś 10 może 15 min robocizny ![]() ![]() a co do czaru z tymi chmurami u Miska to nie polecam źle się w pvp bawi bo nic nie widać ;<:<
RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Mag - 10-01-2010
RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Maniuś ^^ - 10-01-2010 heh widze moje spr :* bla bla bla wiadomość za krótka etc itp yoooooo @ down nom właśnie sry
RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Mag - 11-01-2010 Maniek twoj jest tylko cintizen xdd RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - Waflus - 12-04-2010 Dajcie linka do jakiegos spr.. Mag dal bys swojego spr tego nowego RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - #Detralis - 02-05-2010 Nie zabardzo to nie lubie tibi 8.0 lipne ludziki i wogule ;d RE: Tibia.spr wasze prace jak ktos moze dodawac linki do ściągniecia:D - mmati - 02-05-2010 No proszę dał by ktoś link download. |