![]() |
|
Wyspa drako mage. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Wyspa drako mage. (/showthread.php?tid=2131) Strony:
1
2
|
Wyspa drako mage. - Adikus - 02-11-2009 Witam. Nudzilo mi sie wiec zrobilem wyspe drako mage. Oto ss: ![]() Prosze o oceny ![]() P.s. do vinoxa: jak chcesz moge ci ja przeslac. Pozdrawiam Adikus. @EDIT Screny o ktore prosil KakaDemona ss1: ![]() ss2: ![]() ss3: ![]() ss4: ![]() ss5: ![]() ss6:
RE: Wyspa drako mage. - Helper. - 02-11-2009 RME :| Viev - show Shade. Bo tak za ciemno. Zrób screena z wyłączonym shade. RE: Wyspa drako mage. - Adikus - 02-11-2009 Prosze :![]() [Maroslaw]Czyżby funkcja edytuj bolała? [Adikus]I tak w tym dziale posty nie leca wiec co sie czepisz?? [Maroslaw]Nie licza, ale porzadek musi być. Nie pisz czerwonym... [Adikus] Wygrales ^^.nerwowy ostatnio jestem bo vinox mnie ewidentnie ignoruje. RE: Wyspa drako mage. - Blant - 02-11-2009 gz adi taki powinien byc resp a nie takie gowno co zrobili RE: Wyspa drako mage. - Ali - 02-11-2009 Moze byc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >....................... RE: Wyspa drako mage. - KakaDemona - 02-11-2009 hmm.. powiedzmy że dość bajka, jednak mógłbyś porobić screeny z bliska bo nie widać różnych bliższych detali. Ogólnie jestem na tak. RE: Wyspa drako mage. - Adikus - 02-11-2009 Jestem na starym laptopie wiec mi sie paint 5 min wlacza ;/ Ale postaram sie zrobic
RE: Wyspa drako mage. - Bobo Knigh - 02-11-2009 Bardzo ładna mapka, ona powinna być wgrana jako resp Drako Mage, i Bramka 35k lvl i by było Gites.Dobra robota Adikus, ocena moja 10/10 ; D RE: Wyspa drako mage. - Misterio - 02-11-2009 Resp jest super!!!! Daje 10/10 ![]() Szkoda ze nie jestes tu mapperem bo by napewno jakies super zmiany byly jak na wszystkich ots-ach na ktorych byles Mapperem ;/. Mam nadzieje ze resp zostanie dodany bo jest super!! RE: Wyspa drako mage. - Yakuzo - 03-11-2009 Moze byc xD ale helper i tak kogz xD 8/10 RE: Wyspa drako mage. - Elade - 03-11-2009 gotowiec .... ; <<<< 0/10 :\\\ RE: Wyspa drako mage. - Adikus - 03-11-2009 Jaki kur gotowiec.... Nieznasz sie to siedz cicho. Sam robilem przez 13h-15h. Prosze o usuniecie posta @UP!!!! RE: Wyspa drako mage. - Senti - 03-11-2009 swietna robota!!!! tak powinien wyglądać ten resp a nie kurna korytarze -.- RE: Wyspa drako mage. - EdekNedek - 03-11-2009 dodajcie to! bo nikt nie robie zadnej mapki na exp ; / a to potrzebne jak jest teraz duzo 80 k + to na drako niema sensu.. RE: Wyspa drako mage. - Vinox - 03-11-2009 nie podoba mi się wyspa bo juz jest w tym typie a nie chce miec na ots wszystkiego podobnego co już jest. Zawsze coś nowego. RE: Wyspa drako mage. - Adikus - 03-11-2009 Daj pomysl to zrobie ale odezwij sie do mnie a nie ignjoruj mnie. RE: Wyspa drako mage. - Misterio - 03-11-2009 Wedłóg mnie ta wyspa jest super!!!!!!!!!!! Vinox moglbys jak narazie ta wprowadzic?? RE: Wyspa drako mage. - Blant - 03-11-2009 Ta wyspa jest git niewiem co sie vinoxowi nie podoba hyba jedno ze zrobil ją Adikus RE: Wyspa drako mage. - Sosik_Gse - 03-11-2009 zarąbiste !!! ^.^ jestem na TAK !!! już mi się znudziło to expienie na drako jest strasznie monotonne ;P RE: Wyspa drako mage. - Vezip - 03-11-2009 za***isty RESP !! Jestem na TAK i TAk... Dokładnie jak Sosik, juz dosyc tych Drako ;... Nich Vinox rozpatrzy nasze prosby ;D |