Forum Mazurski OTS
7.6 Nowy daily task - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: 7.6 Nowy daily task (/showthread.php?tid=20475)

Nowy daily task - Dzefrej69 - 07-03-2023

Siema, wychodze z propozycją namieszania troche w daily taskach - temat tu do przedyskutowania.
Jak wiadomo, są 2 daily taski co wykonania jeden w city, drugi na vip - moja propozycja jest następująca.

Daily, które dostawało by się w city polegałoby nie tyle na przyniesieniu i oddaniu wymaganego itemu(jak to jest obecnie) co na przejściu odpowiedniej drogi, która zajmowałaby +/- 15-20 min na końcu której byłaby skrzynka przy kliknieciu otrzymywałoby się  odpowiedni poziom. I teraz odpowiadając na część pytań

Daily miałoby różne przedziały lvlowe 0-50k, 50-200k, 200-400k, 400-600k, 600-800, 800-1kk (moja propozycja)

Następnie, zeby nie było to na zasadzie przebiegniecia bez zabijania 3/4 mobów musiałby być to tak skonstruowane, żeby tak nie można było zrobić (Vinox ma swoje sposoby)
np. zrobienie drogi na 1 sqm i moba który ma duzo hp.

Osobiście chciałbym żeby te daily taski (czy raczej te drogi) były tak skonstruowane, żeby zbierały się na nie ekipy (2-3-4+ osobowe teamy) ponieważ np. w pojedynke by się to nie opłacało lub trwało by to poprostu długo.

I dopiero po wykonaniu tego daily w city, otrzymywałoby się możliwość zrobienia daily na vipie.
Napiszcie co sądzicie.

RE: Nowy daily task - Hetman - 30-03-2023

Noo obecnie nie robię, żadnych daily bo w tym czasie i tak wbije mniej więcej tyle samo expa, obecne są trochę bezużyteczne

RE: Nowy daily task - mtflyfek - 02-04-2023

(07-03-2023, 20:30:55)Dzefrej69 napisał(a): Siema, wychodze z propozycją namieszania troche w daily taskach - temat tu do przedyskutowania.
Jak wiadomo, są 2 daily taski co wykonania jeden w city, drugi na vip - moja propozycja jest następująca.

Daily, które dostawało by się w city polegałoby nie tyle na przyniesieniu i oddaniu wymaganego itemu(jak to jest obecnie) co na przejściu odpowiedniej drogi, która zajmowałaby +/- 15-20 min na końcu której byłaby skrzynka przy kliknieciu otrzymywałoby się  odpowiedni poziom. I teraz odpowiadając na część pytań

Daily miałoby różne przedziały lvlowe 0-50k, 50-200k, 200-400k, 400-600k, 600-800, 800-1kk (moja propozycja)

Następnie, zeby nie było to na zasadzie przebiegniecia bez zabijania 3/4 mobów musiałby być to tak skonstruowane, żeby tak nie można było zrobić (Vinox ma swoje sposoby)
np. zrobienie drogi na 1 sqm i moba który ma duzo hp.

Osobiście chciałbym żeby te daily taski (czy raczej te drogi) były tak skonstruowane, żeby zbierały się na nie ekipy (2-3-4+ osobowe teamy) ponieważ np. w pojedynke by się to nie opłacało lub trwało by to poprostu długo.

I dopiero po wykonaniu tego daily w city, otrzymywałoby się możliwość zrobienia daily na vipie.
Napiszcie co sądzicie.
 Pomysł bardzo dobry, jedynie bym dodał to jako "trzeci" daily. 
Jestem oczywiście za tym pomysłem